|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevimli ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2022 Saat 18:14 |
İyi günler hocam 2.5 yaşındaki kızım iki gün aralıksız oksurdu ara ara 38 geçmeyen ateş oldu sizin yontemlerinizj uyguladım öksürük baya bı azaldı bugün doktora gittik ciğer temiz dedi klamer antibiyotik, prednol toz erdostin balgam sökücü verdi.Bu ilaçları kullanmam gerekiyormu ayrıca kan testi istedim wbc: 12,02 Mon: 1,39 Pdw 8.9 crp: 1.19 yardımcı olursanız çok sevinirim hocam kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN!!! Sakın birini bile vermeyin. Sahtekarlığın 1. safhası ilaçlarıdır.
"Sahtekarlığun 3 Safhası" yazımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Sevimli ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim wbc yüksek olduğunda antibiyotik gerekli olabilir diyorsunuz ya ondan sorma gereği duydum hocam birde hgb 11.3 çıkmış anemi var diyebilirmiyiz acaba hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC yüksek değil ki!!
2.5 yaş için : WBC: 6.0-17.5 arasıdır. HGB: 11.5-13.0 arasıdır. Bu kadarlık eksiklik ile Demir tedavisi verilmez, etli gıdaları arttırılır. Kitabımı alırsanız bütün bu önemli Kan değerlerinin yaşlara göre "Refarans Aralıklarını" bulabilirsiniz. Türkiye deki laboratuvarlar, sahtekar doktorlarla işbirliği içindedirler. Kasten çocuk kan değerlerinin yanına "Erişkin Referans Aralıklarını" yazarlar. Hem bu şekilde o hastayı gönderen sahtekar doktor memnun edilmiş olur, hem tekrar tekrar tahliller gerektiği için Laboratuvarda bu soygun düzeninden nasiplenir. Yazılarımı okuyun ve bu dolandırıcıların tuzağına düşmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ağu 2022 Saat 21:05 |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler hocam Allah sizden razı olsun.
|
|
![]() |
|
İyi akşamlar hocam kızımın öksürüğü yok denilecek kadar azaldı solunumla ilgili bibsikintida yok eşim buyun kontrole götürdü kızımı doktor ciğerleri dinlemiş sol.cigere inmiş demiş sadece bir kere antibiyotiği icebildi zaten diğer ilacalri hiç vermedim. Balgam söktürücü ilacı verimmi hocam kafam çok karıştı lütfen yardım edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN inanmayın!! Hastalık akciğere inecek AMA solunum sayısı dakikada 60'dan fazla olmayacak, hiç
ateşi de çıkmayacak!!! Hadi canım sende! Resmen k.ç.ndan uydurmuş! SAKIN ilaç verdi ise hiçbirini kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hicam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|