|
Bebekte gunde 7-8 kez kaka yapma. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Krm22 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2022 Saat 14:41 |
Hocam kızım 11 aylık (8400gr 72 cm baş çevresi 43))anne sütü mama ve ek gıda ile besleniyor. İştahsız bir bebek değil. Çok sık kaka(7-8 kez) yapiyor. Bir şey yese hemen arkasından kaka yapıyor. Kıvamı normal, ne kabız ne ishal. Renk de normal. Anormal bir koku yok. Huzurlu mutlu da bir bebek. Gaz çıkarmaz neredeyse hiç. D vitamini düşük çıktı. 1 ampul icirdim sizin tavsiyenizle ve günlük 1000 iu olarak devam ediyoruz. Her gün muz yediriyorum. Elma armut vs yedirmiyorum. Patates veriyorum asla kaka sayısı değişmiyor. Normal mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"mama" NE?? Kutu sutu verin.
|
|
![]() |
|
Krm22 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir aydır zaten o toz mamalardan değil, devam sütü veriyorum. Ama ne kaka yapmasında ne de kilo alımında bir degisiklik olmadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En ucuz "kutu sutlerinden" verin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kutu sütü vermeye başladım siz yazdıktan sonra. Günde en fazla 120 ml kadar içiyor. O da bütün güne yayarsak. Ama bolca peynir yiyor. Kaşar, dil peyniri iki kibrit kutusu yiyordur. Yoğurt küçük bir kase. Bu miktar günlük ihtiyacını karşılar mi? Kaka sayısı günde 4_5 e düştü çok sukur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
100gram peynir=500ml sut. Bu miktari tutturabiliyorsaniz, mesele yok. Sutu soguk verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|