|
Boy ve kilo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 18:00 |
Sayın hocam kızım 10.02.2020 doğumlu 3 yaşında şu an . Kilosu 17.0 17.5 arası boyu 102 cm . 1 yaşından sonra çorbaların içine kuzu eti az az ekledim ya da yaşına uygun sebzeler . Ama şu an canı isterse arada tavuk veya balık zamanı hamsi yiyor harici dana eti ağzına sürmüyor çorbaların içinde anlamazsa kıymayı iteliyorum resmen. Sebze ağzına sürmüyor
Kahvaltıyı zorla ediyor o da patates . Sütü bile kakolu ise içiyor sizin yazınızda 600 ml süt diye okuduğum için onuda böyle olsada veriyorum . Meyvelerle arası kötü değil . Bu düzensi yemek yüzünden sanırım kakası sürekli keçi dışkısı gibi oluyor.çizelgenizi incelediğimde bu kadar kötü yemek yemeye rağmen kilosu ve boyu fazla . Ekmek bile çok yemez. Üstüne gidip zorlamıyprum ama bu durum biraz üzücü olmaya başladı nerede hata ettim acaba ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10cm boy,fazlası var!!!
Aynı bir Amerikalı gibi yeme tarzı var! Siz dünya da herkesin Türkler gibi kahvaltı yaptıklarını mı sanıyorsunuz? |
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam ne yapmam gerekir? Babası 1.81 ben ise 1.69 boyundayım by ırsi bir durum mu yoksa gelişimle alakalı mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle irsi, ikincil olarak, beslenme ve D vitamini durumu gelir.
Eski cevapları mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|