|
Ağız kokusu, çürük disler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SMZinyet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2023 Saat 10:49 |
Hocam merhaba 2yas oglumun dislerin uclari kendinden kopuyor..şekerli yiyecekler tuketiyor ama cok az..agzinda uyandiginda cok az koku oluyor son 3gundur..simdi burnu akiyor.NaCl(0,9% 200ml)ile yikiyorum burnunu.. ara bir ates 37-37,5 oluyur.atese hicbir sey yapmiyorum...limon bal su karışımı veriyorum.gunun bazi saatlerinde öksürüyor durmadan, hapsuruk da var..acaba bu ne ile ilgili ola bilir hocam.?
Düzenleyen SMZinyet - 17 Ara 2023 Saat 10:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Maalesef; Fluor kullanmadiginiz icin, cocugunuz hayat boyu dislerinden cekecek!! Bunu bazi namusuz
disciler , kasten saglik bakanligina, Zymafluor ithalatini yasaklatarak basardilar. Bir yerlerine KINA yaksinlar! Gec kalmis sayilmazsiniz. Disardan getirtebilirseniz, Zymafluor 0.5mg tablet (Sakin D vitaminili olani almayin) getirtin ve 16 yasina kadar gunde 1 tablet verin. Cignesin veya agizinda eritip yutsun. 2- Grip geciriyor, Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
SMZinyet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Azərbaycanda yasiyorum.acaba nasil elde ede bilirim disarsan..Hocam bide Azerbaycanda bir virus var cocuklar ölüyor cok korkuyorum grip degil de baska birsey ola bilir dige..Gizli pnevmaniya cikmis galiba ondan vefat ediyor kucuk cocuklar.hangi vitamin kullana bilirim ben grip hakda yazilarnizi bulamadim.acaba link ata bilirmisiniz.cok təşəkkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ilk sayfada YAZARLAR kisminda makale listeme bakin.
2- Forumdaki soru-cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|