|
Geçmeyen gaz geçmeyen grip reflü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceydakocaer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ceydakocaer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2024 Saat 19:06 |
Merhaba Kadir bey
Oğlum 12 haziranda 1 yaşına giricek doğar doğmaz sepsis denildi yogum bakımda kaldı antıbyotıkle başladı hayata 6 aya kadar iyisi gelişimi ana hep gaz vardı.6 aydır geçmeyen gribi var burun akıntısı burun tıkanıklıgı geniz akıntısı gözler hep kızarık bazende çapaklı 2 hafta hasta 1 hafta iyi sonra tekrar aynı döngü bu sırada bakter denildi cıgerde leke denıldı hep antıbyotık kullandı ama hiç değişme olmadı.şu an anne sütü ve ek gıda alıyor.ek gıda alana kadar kaka cıvık ve sarıydı ek gıdadan beri hep sert.günlük yapıyor .yumurta bir cimdik yese 10 kere ıstıfra edıyor ara da deniyorum yine aynı.ve .haşa geceleri cıglıklq uyanıyor üstten kac defa geğiriyor bizim çabamızla cıkarıyor Artık grıpten hep huzursuz yazılarınızı okudum kıstıs fıbroz mu alerji mi akdeniz anemiisi mi arastırıyorum ama artık cok yorgun testlerle ıyce yormak ıstemıyorum sizin fıkrınıze ihtiyacım var kan ılacı kullanmıyorum d vitamini sadece alerjı surubuda hic vermedım doğum kılosu :3740 2 aylık:4750 3 aylık :6190 4,5 aylık:7145 6 aylık :8400 11 ay 18 gunluk:8400 süt mama asla almıyor kasar peyniri yiyor sadece süt ürünü olarak |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediğiniz kazıkların hangisinden başlasak ki!! Öyle çok anlı-şanlı kazıklar yemişsiniz ki!!
1- Bebeklerde sepsis olmaz! Bebeklerde ilk 3 gün WBC(Lökosit): 9.0-35.0 aralığındadır. Sepsis teşhisini koyan SALAK belli ki, bebeklerdeki WBC değerlerlerini bilmiyor! Olan da sizin bebeğe olmuş! 2- Bebek gazının sebebi harketsizliktir. 3- Devamlı böyle salakca bir gerekce ile antibiyotik verilen bebeklerde normal barsak florası hiç gelişemez! Bütün şikayetleri kullanılan antibiyotikler yüzünden. 4- Reflü bebeklerde olmaz. Reflü'de KUSMA OLMAZ! Türk doktorları, her kusan hastaya "Reflü" derler o salakları ciddiye almayın. 5- Gelişme için; cinsiyet belirtilmemiş!! Siz kendiniz "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin. Yapılacakjlar: Sakın bir daha bu doktorlara gitmeyin!!! Bütün ilaçları kesin. Yazılarımı okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 May 2024 Saat 22:27 |
|
![]() |
|
Ceydakocaer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ceydakocaer
Sizi bir kaç aydır takıp edıyorum gözüm açıldı ama cocugumun bagırsak florasını nasıl toparlayabılırım gelişimine nasıl katkı saglayabılırım cinsiyet erkek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ceydakocaer
[TUBE]https://hizliresim.com/rf0n6to[/TUBE]
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim açılmadı!
Yapılacaklar!! 1- Antibiiyotik kullanmayın! 2- Bebekler, anne karnında annenden geçen antikorlar sayesinde anne kadar hastalıklara bağışıktırlar! Bu sebeple, ilk 1 yaş içinde; ne sepsis olur, ne de bakteriel hastalıklar. Sadece yapıları devamlı değiştiği için anne antikorlarının etki edemediği Virüs enfeksiyonları olabilir. AMA, Türk doktorları asla Grip teşhis etmedikleri için böyle salak salak işler yaparlar. 3- Her gün, alabildiği kadar yoğurt yedirin. Probiyotikler sizin çocukta aşırı gaza sebep olur. Varsa son damlasına kadar anne sütü verin. SAKIN çocuğa steril bakmayın!!! temiz bakın. Sakın bu konuda Türk doktor tavsiyelerine kanmayın. Öyle içme suları ile filan çocuk yıkamayın.Bırakın çocuk biraz etraftaki mikroplarla karşılaşsın. 4- 3.7kilo doğmuş iri bir bebeği 1 yaş BİTTİĞİNDE!!!!!! 9.5 aylık cesametine getirebilmek için o doktorun baya bir kabiliyetsiz ve bilgisiz olması gerekir. Bütün bu olumsuzlukların sebebi, ilk gün "sepsis" tanısını koyan DANGALAK!! Not:Bir bebek, ilk doğduğu gün; 1 yaşına girer!! 1 sene sonra 1 yaş biter ve 2 yaşına girer! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2024 Saat 09:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|