|
Kreş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2024 Saat 11:28 |
Kadir bey .kızım şuan 32 aylık . 34 aylık olduğunda kreşe başlamış olacak . Ama yemek yemeyi ve uyumayı hiç sevmiyor evde bile zorla karşılıyoruz bu ihtiyaçlarını . Ben uyutuyorum oglende eve gidip emzirerek .Tuvaletini de tam ogrenemedi . Çişini söylüyor ama kakasını hep altına yapıyor. Bezi bırakması sartmis okula başlaması için . Gelişimi normal .yazın bahçede çok çocuk görüyor arkadaşları oluyir ama kışın malesef herkes okulda . Bu şartlarda bize kreşi oneriyir musunuz ne dersiniz. Kararsızlıktan stresten hasta oldum Kadir bey. Fikrinizi söylerseniz o kadar mutlu olurumki .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yaş bitmeden tuvalet terbiyesi ve konuşma hiç başlamayabilir.
Kreşe vermek zorunda iseniz; Yaşıtları ile beraber olacağı bir Kreş bulun. Yoksa, şart değil.
|
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bı soru daha sorsam . Emzirerek uyutuyorumya. Haliyle kreşte onu uyutamayacagim . Bundan dolayı uykusuz kalacak . Bağışıklığı düşer mi uykusuzluktan , emzirmeyi sonlandirmali miyim . Ya da uyutmaya zorlarlarsa travma olur mu . Ve bı başka sorum da uyusun diye ilaç verirlerse kreşte bunu nasıl anlayabilirim . Kızmayın nolur çok önemli benim için sizin cevaplarınız
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Bağışıklığı düşer mi uykusuzluktan , emzirmeyi sonlandirmali miyim"
" uyutmaya zorlarlarsa travma olur mu ." Böyle Türk doktor zırvaları ile uğraşmayın. " uyusun diye ilaç verirlerse kreşte bunu nasıl anlayabilirim " Anlayamazsınız. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|