Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku düzeni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuuyku düzeni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 16:58
Orjinalini yazan: DİLEKY DİLEKY Yazdı:

slm arkadaşlar benım oğlum saba 11 de kalkar  saat 1 le2 ,arası yatar saat 3 te kalkar bazen bırde yatığı zaman 2 de kalkıyo  saat 5 ,Cry30, 6 arası yatar 7 de kalkar eğer uykusu kalmısa 9 gımı yatar  10 kalkar gece 12 de yatar ama cok az ondan sonra saat 3 te yatar ben bunu duzene sokmak için ne yapa bılır bana yardımcı ola bılırmısınız gece oturuyom sabaha kadar yoruluyom

gündüz daha az uyutmaya çalışsan gece erken uyur belki.gündüz baya uyuyomuş.onu azalt bence.ben berili ayağıma koyuyom sallamaya çalışıyom bazen.sinirleniyo,bağırıyo.
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2009 Saat 23:03
benim bebeğim 20.00-21.00 arası uyur, 24.00 te ben emziririm 03.00-04.00 arası emer uyur, 07.00-08.00 arası kalkar bir daha da cook uyumaz cok yorulursa uyur 1 saat sonra kalkar bu aksama kadar boyle devam eder, bizim bebek gece uyuyor babasını seviyor yaniiiLOLLOL
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2009 Saat 14:11
ewet Fatma öyle söylüyorlar banada LOLLOLne yani bizi sevmiyomu şimdi bu veletlerLOLLOL
Yukarı Dön
DİLEKY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2009 Saat 19:29
ama canım ben istemıyom yatmasını ,yatırmıyınca kendı kendıne ağlıyo yatıyo, ben uykudan kaldırırsam uyku duzenı hepten bozulacak ne yapım bılmıyom.Cry
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2009 Saat 08:42
benim cadılar 6-7 arası uyanırlar..10 civarı tekrar uyurlar bu uyku bazen yarım saat bazen 1,5 2 saat olur..öğlen 2-3 civarı tekrar uyku.eğer sabah uykuları az olduysa 2 saat falan uyurlar bazen  akşam üstü uyutmuyorum iyice yoruluyorlar ve gece 8,30 -9 civarı mama yerken sızıyorlar.. gece bazen 1-2 kez uyanırlar bazende her yarım saatte bir kalkıyorlar..su içip emziklerini alıp debelenerek uyuyorlar Big smile
ama bazende saatlerce ayağımda sallıyorum.. yinede uykularımız iyi sayılır çok şükür..
allah biz anneler güç ve sabır versin...

Düzenleyen aşkitom - 07 Eyl 2009 Saat 08:44
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2009 Saat 11:40
nailecim senin durum daha zor gerçekten.ikisi de aynı anda uyuyosa sorun yok ama biri uyanıkken biri uyuyorsa çok yoruluyorsundur.
bizim uyku biraz düzene girdi. sabah malesef yine erkenden uyanıyo.en geç 7de.9.30 gibi uyuyor 11 de kalkıyor.sonra 3 gibi uyuyor 5 te kalkıyor.ama akşam değişiyor.bazen 8.30 bazen 10.30 da uyuyor.
iki gündür maşallah diyeyim kendi kendine uyuyor.sabah oyun halısına koymuştum mutfağı topluyodum baktım uyuyup kalmış orda.dün de arkadaşımla telefonda konuşuyodum beril de yanımdaydı.ben konuşurken bana bakarken gözleri kaydı uyuyuverdi yavrum.gündüz ortalama 3 saat gece de ortalama 10 saat uyuyor.
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2009 Saat 15:09
evet canım benim işim zor Unhappyama düzenimi oluşturunca pek bir zorluğu kalmıyor.
aynı anda uyutup aynı anda uyanmalarına dikkat ediyorum. ya değilse kendime hiç vakit ayıramıyorum. önceden 2-2,5 saat oldumu uyutmaya uğraşırdım ama şimdi hiiiç uyuytmaya zorlamıyorum iyice yorulunca mama yerken uyuyorlar.

Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2009 Saat 17:12
benim oğlum 14 aylık maş. diyeyim daha yeni düzene girdi
sabah 10 kalkar saat 2 oldumu yine uyur 1.5 2 saat
sonra uyutmamaya çalışıyorum böyle yapmaya başladığımdan beri gece uykusu daha rahat vede sorunsuz oldu akşam saat 22 gibi uyuyor gece 4 kalkıp sütünü içiyor uykusunda içip tekrar devam
ama ilk dönemlerim berbattı çok zorluk çektik eşimle uyku konusunda yani bizimki ne annesini nede babasını sevmiyormuş gece gündüz uyumazdı LOL
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.