Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yalanci Meme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYalanci Meme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2009 Saat 13:51

Sibelim İrfanda başta sadece uyurken alıyordu. Sora bir 6.hastalık denen illeti geçirdi oğlanın huyu değişti. Sallanmayan çocuk sallanarak uyumaya başladı. Gün içerisinde ağzına bile almadığı emziği hep ister oldu. Yani çocukların huyu her an değişebilir bitanem abla olarak sana bir söyliyim dedim. Wink. Bizim ilk gittiğimiz bir çocuk doktorumuz vardı. Çocuğunuz için kesin konuşmayın sizi yalancı durumuna düşürür derdiLOL.

Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
hoyuelo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2009 Saat 03:01
yardimlariniz icin cok tesekkurler.. dogum sonrasi sutum olmadigi icin biberonla mama vermistim,daha sonra mamayi istemedi sutumde gelmeye basladi biberonu biraktik. ama simdi uykuya zor geciyo diye rezene veriyorum biberonu buyuk bi istekle aliyor ve tam dalmak uzereyken yalanci memeyi aliyor.diger zamanlarda almiyor..zaten benimde amacim uykuya dalmasina yardimci olmak, o yuzden su meshur bakkal emzigi ariyodum :) artik cok fazla bakkalda kalmadi ama sokak sokak gezip bulucam mecbur :) Allah herkesin yardimcisi olsun cocuk buyutmek zor is valla bazen ya sabir diyorum :)
Yukarı Dön
zeynepceylin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2009 Saat 11:40
arkadaşım neden bakkal emziği arıyorsun merak ettim..çnki benim bildiğim bakkal emzikleri sağlık açısından çok zararlı sonuçta 50 kuruş,yada 1 lira,bence sen markalı,damak emziklerinden yada damaksız olanlardan,ezanede satılanlardan al..bende kızım üç günlükken verdim neyseki çok zorlanmadım zaten çokta emmiyor uyuttuğum zamanlar veriyorum emiyor..Smile
Yukarı Dön
esraa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 654
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2009 Saat 11:54
bencede bende katılıyorum bende o tür emziklerin kansere yol açtını duymuştum ben eczaneden  damaklılardan almıştım sadece uyuyacağı zaman istiyo uyurken atıyo emziksiz uyumuyo yalnız işi bitince atıyoLOLLOL
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2009 Saat 12:23
işinize karısmak gıbı olmasında bende ıkı cocugumada emzık vermedım.uyku gecme anında kolıdorda 5.6 tur attınmı bak nasıl uyuyor.babam ceylını uyuturken az turlamadı kolıdordaLOLama hızlı ve rıtımlı yoksa kanmıyolar.halen daha yaparız.kılo vermedktede ıs yarıyor.ev ıcı yuruyusLOL
Yukarı Dön
esraa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2009 Saat 12:31
güzel fikirmiş denemek lazım babamda kucağında sallıyo olmadı uyuymayınca alıyo ayağında sallıyo her yöntem deneniyoLOLLOL
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2010 Saat 16:01
bir de bakkal emziine alışan çoçuk anne memesini istemiyormuş diye biliyorum..
  ya arkadaşlar benimde sorum olacak benimkide 3 ayına girecek emmemiz uyumamız çok şükür maşallah çok güzel... sakinde bi bebek ama boş zamanlarında elini kemirmeye başlıyor.. emzik vermeye çalıştım slikon emzik almadı, acaba birde kauçuk emzik mi denesem doğrusu kararsızım.. annemler bırak elini kemirsin unutur diyor ama benim de içime sinmiyor acaba eline alışırmı diyorum ne yapayım?????????
Yukarı Dön
esraa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2010 Saat 16:24
canım benımde bebğim bir ghafta sonra 3 aylık olacak oda elini kemiriyor sürekli elini alıyorum emzik veriyorum onu  bırakıyo elini emiyo sanki açmış gibi bende istemiyorum elini emmesini ama ne yapmak lazım bilmiyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.