Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yalanci Meme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYalanci Meme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2010 Saat 16:57
bu aylarda genelde  bebeklern çoğu yapıyor aynısını hatta benim oğlum baş parmağını emmeye başlamıştı eyvah dedim ama geçici ağızlarıda akıyordur ben üst değiştirmekten daralmıştım Tongueama geçti  emzik olarak damla,damaklı,kauçuk hepsini deneyebilirsiniz hangisini kabul ederse.ilk baş damla verdim istemedi damaklı kullanıyoruz şimdide emzik değiştiremiyorum aynı renk emzik olucak başka renk verirsem bakıyo ve fırlatıyo TongueLOLLOLve aynı uç olucak 9 ayımız bitti ama hala 2 numara emzik kullanıyoruzConfusedistemiyo büyük
Yukarı Dön
zeynepceylin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 21:37
Orjinalini yazan: ahsenece09 ahsenece09 Yazdı:

bir de bakkal emziine alışan çoçuk anne memesini istemiyormuş diye biliyorum..
  ya arkadaşlar benimde sorum olacak benimkide 3 ayına girecek emmemiz uyumamız çok şükür maşallah çok güzel... sakinde bi bebek ama boş zamanlarında elini kemirmeye başlıyor.. emzik vermeye çalıştım slikon emzik almadı, acaba birde kauçuk emzik mi denesem doğrusu kararsızım.. annemler bırak elini kemirsin unutur diyor ama benim de içime sinmiyor acaba eline alışırmı diyorum ne yapayım?????????

cnm bebeğin akıllıysa neden vermek ihtiyacı duyuyosun istemiyorsa boşwer üzerine gitme almak istemiyince almıyolar sıpalar Big smile el emme dönemi geçer zzamanla merak etme..
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 23:14
ben kızımı bakkal emziği ile alıştırdım.....sonrada hemen damaklıya geçtim....
araştırdığımda kansorejenlik değilde....çok sağlam yapılmadığı için emzik içinin ıslak kalıp mantar yapabileceğini duydum.....

sık sık  değiştirdim...dediğim gibi çokta uzun kullanmadık....

şimdi uykuya dalmadan önce ,dışarda ve uykusu gelip huzursuzlanmışsa,sağlık ocağına gittiğimizde burnundan nefes alması için veriyorum....gündüz uykularındada yanı başına koyuyorum   uyanırsa alıp emmeye başlıyor sonrada uykuya devam.....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 892
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 01:21
benim kizimda hic emzik emmedi,3 ayliktan beri bas parmagini emiyor.suan 2.5 yasinda ve hala emmeye devam ediyor.keske benimkide emzik emseydi..kac kere parmagi yara oldu yinede vazgecmedi,kanadigi halde bile emmeye devam ediyordu
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 02:40
benım kızım da parmak emenlerden di 2 yaşını cok geçmemişti emziğe alıştırdım,çünkü arkadaşın dedıği gıbı parmakları yara oldu su topladı ve yara olunca dıger parmaklarını emmeye başladı en sonunda emzıge gectım..ve allahtan parmaklarıda canını acıttığı için herhalde emziği çabuk kabullendı.
 bakkal emziği çok kötü hemen yapışkansı oluyo ve içi tükürük doluyo cok sağlıksız,bızımkı damaklıda emmıyo kauçukda emmıyo ama ben markasına güvendıgım bakkal emzıgı tarzındakı emzikten alıyorum ( 10 tl ye yakın) büyük marketlerde var Wink
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 17:42
Ben bebeklerın yalancı memeye alışması taraftarı değilim
Çene yapılarını zedelediği  kanısındayım, sürekli kulllanımda

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 00:07
zeynepcim yine eski topiğe yazmışsın tarihlere dikkat etmende fayda var yeni topikler arkaya geçiyor ve bizler haberdar olamıyoruz Confusedyeni topiklere yazman daha iyi olacak rica ediyorum şimdiden teşekkürlerWink

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.