Merhaba Dr.hanım.biz aile terpi uzmanına başvurduk.eşimle beni-sorunlarımızı dinledi.çağatay depresyonda olabilir.çocuk psikytrı görsün dedi.randevu aldık.konuştu-konuştuk depresyondedi ve prozac likit başladı.6 ay kullanıcaz şimdilik.sünnete hazır olur dedi.içine kapanık bi çocu,çocukluğunu yaşayamadan sorumluluklar verilip erken olgunlaşmış dedi.çok üzülüyorum.eltimin oğlu var.babanne al katımızda.sürekli beraberler.onda doğduğundan beri gelişim problemi var.otizm gibi.fakat aile bunu kabullenmeyip ne normal bi çocuk-nede özel bi çocuk gibi davranıyor.arada olan benim oğluma olmuş.onu üzme-bağırtma-o izlesin sen akıllısın.sürekli bizim evimizde biz ondan kaçamadık açıkçası-ağlayıp etrafa saldırıyor,üzülüyor diye.ama çok büyük yanlış yapmışız o-bu ne der diye.biran önce ortamını değiştirip başka bi yere yerleşin dendi.öyle yapıcaz.ağustos gibi taşınıcaz.4.sınıf 4.öğretmen olucak.bunlar bile çok etkiledi oğlumu.milli-eğitime de kızıyorum

.geç kalmadık toparlanmak için dağılan psikolojimizi inşallah.paylaşmak istedim.saygılar....