|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chem_metu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı chem_metu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2017 Saat 06:28 |
Hocam merhaba. Öncelikle yazılarınızı okudum. Bebeklerde grip ve öksürük için ne yapmamı gerektiğini de sayenizde öğrendik. Benim bebeğim şuanda 32 günlük. Önce 22 günlük iken nezle şeklinde başladı yaklaşık 1 hafta sonra öksürük de başladı. Başta hafifti şimdi iyice arttı.
En başından beri sadece kendi yaptığım tuzlu sudan burnuma damlatıp temizliyorum. Bir aylık doktor kontrolünde doktor prospan şurup verdi. Ben sizin yazılarınızı takip ettiğimden dolayı şurunu vermedim. Burnuna damlaya devam ettim. Ateş yok, emme de sorun yok emiyor. Öksürükleri boğulur gibi arka arkaya oluyor ama balgam çıkarmaya çalışıyor. Ve genelde de sarı sarı balgam çıkartıyor. Her burnuna damla damlattığımda da hem burundan hem ağızdan balgam çıkarıyor. Bazen öksürük onu çok zorluyor nefessiz kalır gibi olup ağzı morarıyor. Geceleri de bir kez falan sabaha karşı öksürük geliyor. Hocam vaktinizi de almak istemiyorum ama sadece yine de daha çok küçük olduğundan bazen öksürükleri kötüleştiğinde ilerlemiş midir diye endişe ediyorum başka yapmam gereken birşey var mıdır diye? Hocam aynen devam edeyim mi? Hangi durumda bir hastaneye doktora götüreyim? Sabır etmem gerekiyor biliyorum ama yine de endişe halindeyim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120608 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kotulesen bir sey yok.. Yazilarimi iyi okuyun.. Akintinin, sari/yesil olmasi, Bally kivaminda olmasi, Gribin sonuna geldiginizi gosterir.. Serum fiz'e devam.. Her gun Banyo yaptirin.. Sicak su buhari cok iyi gelir. Meme tutmadiginda muhim bir hastaligi var demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|