Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yürümüyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyürümüyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pokuş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: yürümüyor
    Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2009 Saat 17:21
merhaba hocam daha önce oksürük ile ilgili bilgileriniz için teşekkür ederim.oğlum 13.5 aylık emekliyor tutunup kalkıyor sıralıyor ama hala parmaklarının üzerinde nadiren ayağını basıyor oturması ve emeklemeside geş olmuştu 10.5 aylıkken emekledi fiziksel olarak sıkıntımız yok algısıda çok açık yinede kaygılanıyorum  bilgileriniz için şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2009 Saat 18:14
Bazı çocuklar, yürüme işini 16'ıncı aya kadar geciktirebiliyorlar.. Parmak ucuna basması önemli değil. Ağırlaşınca düz basacak.
Yukarı Dön
faize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2009 Saat 17:33
merhaba hocam benim de oğlum 15.ayına girdi hala yürümüyor. emeklemedide.sadece ayakta sıralıyor. 9.ayından beri sıralıyor. fakat kendini bırakıp yürümeye korkuyor. bazen dalgınlığına geliyor kendini bırakıp tutunmadan ayakta duruyor hatta iki üç adım da atıyor. ben bu konuda endişelenmeye başlamıştım. yürümesi için nasıl yardımcı olabilirim. teşekkür ederim.
faizepehlivan
Yukarı Dön
faize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2009 Saat 17:46
acaba vitaminsizmi kalıyor diye düşünmeye başladım. hala anne sütü alıyor. ek gıda alıyor. sizin yazılarınızı okuduktan sonra süt ağırlıklı beslemeye başladım. demir damlası hiç kullanmadım. D vitamini kullandım. şu anda da D flor damla kullanıyorum. doktorumuz vermişti. bunları da belirtmek istedim teşekkür ederim.
faizepehlivan
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2009 Saat 09:41
Sıralayan çocuktan korkmayın. Eğer bir seferinde düştü ve biraz korktu ise, ondandır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.