|
diyet |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alev-kerem
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: diyetGönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 19:40 |
|
hocam merhabalar kardeşim 36 yaşında 4 ve 2 yaşında çocukları var. herhangi sürekli kullandığı ilaç hastalık yok sadece iki doğum arkası kiloları olduğunu düşündüğü için aralıklı oruç sistemiyle (intermittent fasting) beslenmeye başladı. ekmek pilav makarna tatli yok ağırlıklı protein akşam 5 den sonra yemek yemiyor. şekersiz sıvılar alıyor. günde iki öğün besleniyor. diyetten önce kilosu 78.55 boy 1.73 iki ayda 71.50 olmuş beni strese sokan bir beslenme değil rahatım diyor onceden haftada 3 4 disardan fast food besleniyordu şimdi daha sağlıklı yiyorum diyor.ileriye dönük insülin düzeyinde sorun olur mu ya da dikkat etsin dediğiniz bir husus olur mu sormamı istedi saygılar
|
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 21:00 |
|
Zaten herşey yoluna girmiş, bu değerleri muhafaza etsin yeterli olur.
|
|
![]() |
|
seyla.gazi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2020 Saat 00:26 |
|
Hocam bu diyetler hakkındaki görüşlerinizi çok merak ediyordum gerek karatay gerek rahmetli ahmet aydının diyet hakkındaki bilgileri hakkında görüşlerinizi paylaşırmısınız konu sahibine de teşekkür ediyorum açıkçası kızarsınız diye soramamıştım benimde kilo problemim var ama sağlığımı bozuyor yapı gereği kalçadan kilo alıyorum ve her hamilelik de kilo alımıyla kalça ağrım şiddetleniyor zayıflayınca geçiyor 3 doğum yaptım (normal) ama yaşın ilerlemesiyle bu defa eski kiloma donemedim cok emziriyorum ama bu defa 73.kiloda takildim boyum 160
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(2)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2020 Saat 08:40 |
|
Ben HİÇBİR diyete inanmam!!! Her sene bir yenisi icat edilir!
Her şeyi yiyin, AMA az yiyin. Zehirli gıda diye bir şey yoktur. Bilhassa şekerler ile yapılan araştırmalar ve yayınlar tamamen yalan üzerine kurulmuşlardır. 2 gün aç kalmış farelere, ağızlarından sokulmuş "gavaj" denilen hortum ile ağırlıklarının %10 kadar şeker verilirse, tabiiki her bir sistem bozuklukları ortaya çıkar. %10 deyip geçmeyin.... 100 gramlık fareye 10 gram şeker yedirilmesi; 70 kilo bir şahsın 7 kilo şeker yemesine eş değerdedir. Ayrıca; yağlı tatlılarda zaten şekerin zirve yapması söz konusu değildir. Yağ; şekerlerin yavaş emilmesini sağlar. Tabii, benim dediğim NORMAL İNSAN ölçülerinde bu gıdaları yiyenler için. Misal 2 diş baklava yenilmesi ile ölmezsiniz.. Ama bu demek değildir ki; ac karnına bir oturuşta yarım kilo baklava yiyin!!! İlk yemekleri icad eden "Hekim başları da" bunun farkında idiler ve bu yuzden yağsız ( ayva tatlısı gibi) tatlıları kaymak ile yedirirlerdi. SONUÇ: Her şeyi yiyin AMA AZ YİYİN!! Sofradan aç kalkın, tıkabasa yemek yemeyin. Her öğünde iki kap yemekten fazla yemeyin. Kebapçıda, eğer; Ezogelin çorba +Kebap yedi iseniz, artık yanında bir de pilav yemeyin! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Ağu 2020 Saat 08:42 |
|
![]() |
|
seyla.gazi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2020 Saat 10:51 |
|
Teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|