Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Söz veriyorum!

15 Ocak 2007’de, yani bundan tam 5 yıl önce, www.anneoluncaanladim.com  ile annelere, babalara, anne ve baba adaylarına ve bu dünyada fark yaratmak isteyen, farkındalık ve değişimden yana ve mucize olduğuna inanan herkese seslenmek üzere yola çıktık.

Niyetimiz, kartopu misali çoğalarak, birlikte büyümekti! Çocuklarımızı çağın en yeni, en doğru bilgileriyle ve sağlıklı bakış açılarıyla birlikte büyütürken, birbirimizi de büyütmek üzere yola çıktığımızda ettiğimiz niyet; emeklerimiz, gönül ve ruh birliğimiz, enerjilerimiz an be an birbirimize ulaştı.

Aradan tam 5 yıl geçti… Niyetimiz kabul oldu… Çok şükür…

AYDA 300 BİN KİŞİ TARAFINDAN OKUNUYORUZ!
5 yıl önce, “Türkiye’nin en iyi ebeveyn sitesi” iddiasıyla yola çıktığımız www.anneoluncaanladim.com bugün, her adımı ile bu iddiasını kanıtlamanın sevincini yaşıyor. Ki, bu bebeğimizi büyütmenin sevincidir! 175 ülkede, ayda 300 bin tekil ziyaretçi tarafından okunuyoruz. Forum sayfalarımızda 6 bin anne, uzmanlarımızla ve birbirleriyle yazışarak çocuklarını nasıl daha iyi büyütebileceklerinin antrenmanlarını yapıyorlar.

Kısaca, tam da düşlediğimiz gibi bebeklerimizi, çocuklarımızı ve birbirimizi paylaşarak ve her an yeni’yi yaratarak birlikte büyütüyoruz.

Sitemiz doğarken, dünyaya gelen bebeklerimiz bugün 5 yaşında ve bugün çoğunun kardeşi var, onlar da “Anne Olunca Anladım”ın rehberliğinde büyüyorlar.

“Bilgi her yerde var, bakış açısı ise sadece Anne Olunca Anladım’da” iddiamız ise bilgi çağının hızına yetişilmeyen şartlarına rağmen tutkuyla devam ediyor. Çünkü bizler sadece bilgiyi paylaşmadığımızı biliyoruz! Anneler, kendilerini artık yalnız hissetmiyorlar; çünkü sığınacakları bir liman, soluklanacakları bir ağaç gölgesi var; biliyorlar ve bunu bizzat deneyimliyorlar.

TÜM DÜNYADA BİR REFERANS NOKTASIYIZ!
Tüm bunları gerçekleştirirken en büyük iddiamız, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ebeveynler için bir referans noktası olmamızı sağlayan en önemli özelliğimiz ise, kuşkusuz güvenilirliğimiz ve kalpten kalbe dokunabilirliğimiz...

Yoksa ne olacak, anneler bilgileri doktorlarından zaten öğreniyorlar; fakat samimi ve güvenilir paylaşımlar, koşulsuz kabul ve sevgi, iyi hissettiren dokunuşlar, farkındalık ve değişim yaratmaya gösterilen cesaret, yeniçağın çocuklarına asistanlık etmeye kendini adamış yeni anne baba’yı doğurma çabası; tüm bunlar ve daha fazlası “Anne Olunca Anladım” da buluşuyor; bir ve biz oluyor.

YAZARLARIMIZ ÇOK ÖZEL!
Bu yolculukta, sevgili yazarlarımızın, hele de bu yolculuğun en başından beri bana inanan, vizyonumuza sahip çıkan, emek veren yazarlarımıza ve uzmanlarımıza ayrıca dikkatinizi çekmek istiyorum. 25 farklı yazarımız, çağın en yeni bilgilerini uzmanlık alanlarıyla bağlantılı olarak sizler için kaleme alıyorlar. Ve bu uzmanlıklar arasında yeni bilinç, astroloji ve maya takvimi uzmanlıkları bile var. Çünkü “Anne Olunca Anladım” hayata bütüncül bakıyor; hayatın her alanında kendisini farkındalıkla büyütmek isteyen herkesi sevgiyle ve bilgiyle kapsıyor. Uzmanlarımıza, yazarlarımıza bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

TV PROGRAMIMIZ…
Bu arada, 6 yıldır Akşam Gazetesi Cumartesi Eki’ndeki gazete sayfamız tam gaz devam ediyor. Biliyorum, maillerinizi-mektuplarınızı okuyorum; “TV ekranlarında farklı kanallarda hafta içi 500 canlı yayından sonra 1 yıldır canlı yayın yapmadın” diye sitem ediyorsunuz. Etmeyin! Birlikteliğimizi ekranlardan da sürdürmeyi ben de istiyorum elbet; fakat kaliteden ödün vermeden, ilkelerimize sadık kalarak; güvenilirliğimize ve samimiyetimize halel getirmeden… Bu şartlar geçtiğimiz yıl maalesef bir türlü oluşamadı; yoksa ben buradayım ve kapım tüm TV kanallarına açık! Fakat TV kanallarının kapıları kime, kimlere ve hangi amaçlarla açık; sizler her gün izliyorsunuz, daha iyi bilirsiniz… TV denilen kara kutuyu daima çok temkinli kullanmanızı naçizane öneririm. Kısmetse 2012’de TV ekranlarından da “Anne Olunca Anladım” adı altında paylaşımlarımızı sürdürmeye niyet ediyorum. Ve niyetler daima hayat bulur!

YOLA DEVAM…
İşte böyle sevgili yol arkadaşlarım! Hepiniz “Anne Olunca Anladım”ın benim ikinci çocuğum olduğunu bilirsiniz. Biricik evladım, kızım Duru bugün 9,5 yaşında; “Anne Olunca Anladım” ise gazete sayfasını doğum kabul ettiğimden 6 yaşında!

Çocuğuma gösterdiğim sevgi, özen, enerji, ruh ve “Aman kılına zarar gelmesin” hassasiyetini “Anne Olunca Anladım”a gösterdiğimi; bu uluslararası markanın ruhunu ve enerjisini korumak üzere her an emek ve gönül koyduğumu bilmenizi isterim.

“Anne Olunca Anladım” adlı hepimizi içinde barındıran bu harika Proje’nin annesi benim! Ben doğurdum! Fakat, hepiniz kendinizi bu projenin birer annesi bilin ve bunu taa içinizde hissedin dilerim. Ki birçok annenin de böyle düşünüp hissettiğini biliyorum.

2012’de ve 2012 ile başlayan yeniçağda da bu yolda devam edeceğime, edeceğimize; bebeklerimizi, çocuklarımızı ve birbirimizi daima yenilenerek birlikte büyüteceğimize söz veriyorum!

Bu harika yolculukta bizimle olan, emek veren, gönül veren, sevgi veren, ilgi ve desteğini esirgemeyen, en önemlisi de bir şekilde el veren herkese teşekkür ederim.

2012 kutlu olsun, mutlu olsun; yeni yılda biz YENİ olalım…

Sevgilerimle…

 


 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.