Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Taklitler daima asıllarını yaşatır!

 

“Evet, nerede kalmıştık” deyip, biz yolumuza devam edelim… Çünkü taklitler daima asıllarını yaşatır!  İnsan bir kere bir yol seçti mi kendine, o yolda gitmek istiyor… Benim bugüne kadar seçtiğim yollar pek klasik sayılmazdı, çokça da sarptı; ama bana özgürlük, özgünlük, farkındalık ve çokça da inandıklarımı yapabilme gücü verdi… Çünkü taaa içimden bir ses, yolumda giderken her yorulduğumda; “Doğru yoldasın, devam!” diyordu.

Tıpkı şimdi olduğu gibi… Her şeye rağmen, yine içimden bir ses, seçimimin doğru olduğunu söylüyor… Aksi halde, yine çok içimde biliyorum ki, ruhsuz ve samimiyetsiz kalıverir insan, ki onu sahip olduklarınız ve sahip olacaklarınızla asla dolduramazsınız.

Hayatla, mesleğimle, ailemle ilgili benim de herkes gibi çoook hayalim var… 2005 Kasım ayında gazete yazılarıyla, 4 ay önce de www.anneoluncaanladim.com adlı internet sitesiyle başlayan projem kar topu misali büyüyor. Fakat, bu büyüme öyle bir büyüme ki, bir enerji genişlemesi gibi adeta… Sırrı ise; içinde ruh var, samimiyet var… O ruh, o samimiyet sadece 4 ayda bizi 63 ülkede 40 bin kişi olmaya götürdü!

GÖNÜLLÜLÜK ÖYLE BİRŞEYDİR Kİ…
Sonra, geçtiğimiz 18 Mayıs Cuma günü, artık telefon telefon üstüne derdimi anlatmaya çalışmaktan kafayı yemek üzereyken, bir mail alıverdim… Meğer, anne ve bebek sağlığı konularında Türk toplumunu aydınlatan yazılarım nedeniyle, tüm anneler adına annesutu.org tarafından, bu yıl ilk kez dağıtılacak olan “Lider Anne 2007” ödülüne layık görülmüşüm. Ve ödül bendenize, 25 Mayıs 2007 tarihinde Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Bebekler Güvende” etkinliği kapsamında takdim edilecek.

İşte, bardağın dolu tarafı ve bardağın dolu tarafını görmek için gerçek bir işaret! Doğru yoldayım, bütün anneoluncaanladim.com ailesi olarak doğru yoldayız! Çünkü samimiyete ve paylaşıma, çünkü içgüdülerimizce onaylı bilgilere gönül verdik… Ve gönüllülük öyle bir şeydir ki, görev gibi yaşamazsınız; çok içinizden coşarak, taşarak, bile isteye gönül koya koya, dantel gibi bezeyerek donatırsınız gönül koyduğunuz yolları… Tıpkı, biz anneoluncaanladim ailesi gibi… Bu nedenle, 25 Mayıs Cuma günü ödülümü, hepimiz adına, geleceğimiz güzel yavrularımız adına, emeğin asla boşa çıkmadığının bir göstergesi olarak, gururla alacağım…


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.