Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Merhaba
Sevgili “anne olunca anladım” ailesi, öncelikle böyle büyük bir ailenin parçası olmaktan çok mutluyum. Bana sizinle birlikte olma fısatını veren ve beni aradığında fikirleriyle ve bakış açısıyla etkileyen Sayın Hülya Yıldırım’a da bir kez daha teşekkür ederim.

Toplumumuzda sağlıklı bireyler yetiştirmek ve çocuklarının sorunları ile başedebilmek her annenin isteğidir. Her anne bunu ister, fakat bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı yolunda gitmeyen sorunlarla karşılaşabiliriz. Buradan bir pedagog gözüyle bundan sonra sizlerle birlikte olacağım, sorularınızı cevaplayacağım.

2011 yılı itibariyle benim de mesleğimde 11. yılım oldu. Bu zamana kadar gerek aldığım eğitimlerle gerek de tecrübelerimle ilerlediğim yolda siz annelerden de çok şey öğrendim. Öncelikle annelik içgüdüsüyle davranan, fakat doğru mu yanlış mı olduğunu bilemeyen annelere hep şunu söyledim: “Bir anne çocuğuna yanlış birşey yapmaz, hislerinize güvenmelisiniz”.

Ben, pedagog olarak alanda uzmanlaştığım konular olan; çocuklarda okul sorunları, öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, gelişim gerilikleri, otizm, yaygın gelişimsel bozukluk ve asperger sendromu ile ilgili sorularınızı buradan yanıtlayacağım. Ayrıca sizlerle yazılarımı da paylaşıp güncel konular ile buradan sizlere ulaşabileceğim.

Yeniden “Anne Olunca Anladım” ailesine merhaba...


Yorumlar
fenn - (2.04.2018 17:44:31)
merhaba;26 aylık oğlum var,1,5 yaşında konuşmaya başladı,1 ay öncesine kadar hiç sıkıntımız yoktu,fakat 1 aydır kekelemeye başladı,anne derken aaaanne gibi,halbuki artık kelimeleri de birleştirmeye başlamıştı,bazen hiç sıkıntı olmuyor,şakır şakır konuşuyor,bazen takılıyor,özellikle uykusu olduğu zamanlarda,kendi başına oyuncaklarıyla oynarken kendi kendine konuşuyor ama o zaman hiç takılma yok,gayet sakin konuşuyor.doktorumuza sorduğumda bunun geçici bir durum olduğunu söyledi,oğluma belli etmiyorum,lafını kesmiyorum ama endişeliyim,doktora götürmeme gerek varmıdır,yoksa geçici midir?sağolun
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.