Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
SAĞLIKLI ÇOCUK
Dr.  PINAR BERİK KESKİN
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
Yazı Boyutu:
Merhaba Sevgili "Anne Olunca Anladım " Ailesi !

Daha önce hem anne, hem de çocuk doktoru olarak takip ettiğim "Anne Olunca Anladım" web sitesinde bundan böyle sizlerle birlikte olabilmekten çok mutluyum!

Ben çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanıyım . İstanbul Tıp Fakültesi mezunuyum. 1998'de aynı fakültede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları dalında uzmanlık eğitimimi tamamladım. İstanbul'da çeşitli hastanelerde çocuk doktoru olarak çalıştıktan sonra 2007 - 2013 yılları arasında Acıbadem Hastanesi'nde görev yaptım. 2013'den itibaren kendi muayenehanemde çalışmalarıma devam etmekteyim.

Dokuz yıl öncesinde anne olana kadar da çocuk doktoruydum ama anne olduktan sonra annelerimizi anladım. Annelik ömür boyu endişeyle yaşamayı öğrenmek demek bence. Nehir'im doğup da ilk hafta içinde beş kez kızımı bir doktor arkadaşıma endişe içerisinde götürdüğümde annelerimizi gerçekten anladım. Oğlum Sarp doğduğunda ise, "Erkek annesi olmak başka bir şeymiş " dedim. Annelerimiz, "Anne olunca anlarsız" derler ya geçen gün bir hastamın anneannesi de "Anneanne olunca anlarsın" dediğinde neler düşündüğümü tahmin edersiniz.

Bu web sitesinde sizlerle sadece yenidoğan döneminden itibaren sağlam çocuk takibi, hastalıkların tanı ve tedavisi, aşılar, beslenme gibi konulardaki teorik bilgilerimi değil çocuklarımla birlikte kazandığım deneyimlerimi de paylaşmak istiyorum. Anne olmadan önce hastalarıma verdiğim pratik bilgilerin gerçek hayatta ne kadar ve nasıl uygulanabilir olduğunu anne olunca öğrendim çünkü.

Sizler de bana web sitesi ya da e- mail aracılığıyla ulaşıp sorular sorabilirsiniz, Bir anne, "Şurubunu içiremiyorum ya da sebze çorbasını püskürtüyor " dediğinde yaşadıklarımdan da yola çıkarak daha gerçekçi çözümler bulabilmek beni çok mutlu ediyor.

Çocuklarınızla birlikte mutlu, sağlıklı, eğlence dolu günler geçirmenizi diliyorum.

Sevgilerimle,

Dr.Pınar Berik Keskin
     


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.