Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Su akar, yatağını bulur!

27 Şubat - 05 Mart 2017 haftası

AKIL VE RUH GÜNÜ
27 Şubat Pazartesi (Ay günü)
Ay: Balık
Güneş: Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Adalet

"Balığın puslu ışıklarıyla uyandık güne! Hislerin derin ve yoğun olduğu bir gün! İyileşmenin yolu duygunun içindeki o özle buluşmaktır. O öz sevgidir. Bilgelik orada saklıdır."

Balık enerjisiyle başlıyoruz haftaya! Puslu ve derin… Yoğun duygular… Ay’ın Neptün ve Kiron ile açısı haftanın ilk gününü çözülmelere ve iyileşmelere bırakıyor. Bize anlatılmaya ve hatırlatılmaya çalışılanlar var. Tanrının kalbindeyiz!

Merkür- kuzey ay düğümü karşıtlığı bu dönemin çok hassas bir ışıkla ilerlediğini hatırlatıyor. Merkür balığa geçti ve bu algımızı puslandırdı. İçsel imajlar güç kazandı. içsel olarak geçirdiğimiz evreleri dikkate almalı ve açığa çıkanları göz önünde bulundurarak artık bu zamana getirdiğimiz her ne varsa bunları, buradaki farkındalığı ektiğimiz tohumların hasatını yapmak üzere konumlandırmalıyız. Korku ve dağınıklığın, akabinde doğan kaçışların ötesine geçme zamanı!

Mars- Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Sert bir eril enerji rüzgarı! Mars- Jüpiter karşıtlığını, Jüpiter’in retro hareketini göz önünde bulundurursak, zerafeti ve bunun bize tanıdığı şansı daha iyi anlamalıyız. Benim karşımdakine duyduğum saygı, bana doğacak saygının da başlangıcıdır. Benim birine gösterdiğim nezaket, kendi hak edişimin bilincinde olmamdan kaynaklanır. Burası önemli! Özgürlük olduğunu sanarak taşkınlıklara açık bir dönem! Beklenmedik fırsatlar da doğabilir. Atacağınız adımın anlamını bilerek yola çıkın!
Gün titreşimi bugünün bir tamamlanış günü olduğundan bahsediyor. Rehber kartımız ''adalet’’ bu tamamlanışın ancak aklın ışığında olabileceğine dikkat çekiyor. Yazan kalpse okuyan ruhtur. O ruh, akılla inşa olmuş bir yürek tohumudur. Bunu anlamak gerek! genişletin sınırlarınızı ve öz ile kurduğunuz ilişkinin farkına varın!

YENİ KAPILAR GÜNÜ
28 Şubat Salı (Mars günü)
Ay: Koç (07:51 itibariyle) (02:07 boşlukta)
Güneş: Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Denge

"Koç enerjisi devreye giriyor. Son günlerde yaşadığımız yoğun içsel geçişler bizi şu an içinde bulunduğumuz farkındalığa hazırladı ve şimdi atacağımız adımlar dış dünyada da bir şeylerin yerini bulmasını sağlayacak."

Kargaların kahvaltı şöleni öncesinde güne başlayanlardan değilseniz güne koç enerjisiyle uyanıyoruz! Öyleyseniz, ay boşlukta, içmeden sarhoş, melun melun bakışlarla etrafı süzüyor olacaksınız. (Ben mesela şu satırları bu modda yazıyorum!) Neyse ki günün erken saatleri itibariyle her halükarda koçtayız! Yeni günün dinamizmi hayırlı uğurlu olsun! Enerji tavan modlar! Mars gününe yakışır şekilde!

Ay- Satürn karesi sabah saatlerinde aktif vurgular yapıyor. Ruh akıp gitmek isterken Satürn bu çağrının bizim için anlamından emin olmamızı istiyor. Teslimiyet ve farkındalık birbirinden ayrılmamalıdır. Teslimiyet, şahit olmak ve farkına varmakla birleşebilmeli, bize nerede harekete geçeceğimizi net ifade edebilmelidir. Bizi hareketsizleştiriyor ve kaderci bir karanlığa, kurban psikolojisine sürüklüyorsa bu gerçek cevabı göremiyor olmak demektir. "OKU’’yun… Bu önemli!

Gün titreşimi, koç enerjisiyle örtüşerek bugün başlayacak olanları işaret ediyor. İpleri ele alın! Önemli bir eşikten geçtik son dönemlerde! Bugünkü aklınızla sevin şimdi! Sevmek, yaşamak demektir. Seven yaşar. Sevmek bizi öz gücümüzle buluşturur. Öz görevimiz ancak burada bize kendini hatırlatır. Bunlar hep anlaşılmalı! Rehber kartımız "denge’’ bizden iç sesimizi duymamızı, ona kulak vermemizi, ölçülülük ve altın oranı önemsememizi istiyor.

DÖNÜŞÜM GÜNÜ
1 Mart Çarşamba (Merkür günü)
Ay: Koç
Güneş: Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji): 14 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ölüm

"Enerjinin yüksek olduğu bir gün! Bunu nasıl yönlendirdiğimiz önemli! Uzun süredir ayak bağı olan işleri temizleyin! Geriye dönüp bakmayın! Aldığınız dersi tekrarlamayın! Şimdi bunun çok ötesi! Anlayın!"

Koçun yakıcı ve enerjik yoğunluğu bugün de aktif! Ay- Venüs kavuşumu bize ilişkileri gözden geçirtiyor olacak! Ne aldık ne verdik, ne alamadık ne veremedik! "Ele geçmez istediğin, uğruna savaş vermediysen!" Bununla birlikte savaşınız kazanacaklarınızı, savaşma şeklinizse kazandıklarınızın kalıcılığını içinde barındırır. Seçiminiz neyden yana olurdu? Geride bırakabildikleriniz eğer bunun anlamının farkındaysanız kayıp değil sizi gerçek olana bir adım daha yakınlaştırabilendir.

Pluto enerjisi aktif! Bugün çok kolay geçmeyebilir. Direnmeyin, bırakın su aksın yatağını bulsun! Ay, Mars- Uranüs kavuşumuyla buluşuyor! Güç, acımasız olduğu kadar gerçekliğinden uzaklaşır ve daha çok korkuların sıkıştığı bir zincir olma halini alır. Bu öyle bir zincirdir ki ne kadar daha güçlü olduğunuza inanırsanız o kadar daha güçsüzleştiğinizin farkına eninde sonunda vardırır. Aşk ve tutku, gerçek ışıktır. Ona sahip çıkın! Buna değer! Sevgi, yola çıkmanın en değerli armağanıdır. Nefesiniz onunla ışıklıdır.

Gün titreşimi bugünün önemli bir keşif günü olduğundan bahsediyor. İç sesinize kulak verin! Egonun sizi tuzağına düşürmesine izin vermeyin! Birleşin ve bütünleşin! Uzak veya yakın yoktur! Gerçek ve şimdi vardır! Orada doğan her ana yayılır. Geçmişi yeniden yapılandırır ve yeniyi yaratır. Bu anlaşılmalıdır. Rehber kartımız "ölüm’’ geriye dönüp bakmamamızı istiyor. Şimdi daima ileri ve eski, eskide kalabilmeli! Korkunun yerine güven, öfkenin yerine sevgi, direncin yerine kabul ve farkındalık koyun!

DEĞERLİ FIRSATLAR GÜNÜ
2 Mart Perşembe (Jüpiter günü)
Ay: Boğa (10:42 itibariyle) (05:18 boşlukta)
Güneş: Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji): 15 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kader Çarkı

"Ay yüceldiği boğa burcuna geçiyor. Finansal konular güç kazanıyor. Değerli fırsatlardan söz edebiliriz. Şans yaratılır! Fırsatların ve bu fırsatların neler olabileceğinin farkına varın yeter!"

Ay boşlukta uyanıyoruz güne! "Tersinden mi kalktın sen?" derken bulabilirsiniz kendinizi aynanın karşısında! Sakin olun! Bugün önemli bir gün! Ay yüceldiği boğa burcuna geçiyor. Önemli ve daha sağlam adımlar atma zamanı! Finansal anlamda bir şeyler daha yerine oturabilir. Bu kısım biraz daha üzerine düşünüp kararlar almamızı bekliyor.

Güneş- Neptün kavuşumu gerçekleşiyor! Benliğiniz, bu anlamdaki ifadeniz, farkındalığınız, buna yüklediğiniz anlam daha farklı bir boyut kazanıyor. "En-el Hak!" ifadesi "Ben Tanrıyım!" anlamına gelir. Hallac-ı Mansur burada kendini Tanrı ilan etmemiş, "Ben yokum ki her şey o!" demiştir. Her şey o! İşte bu çok iyi anlaşılmalı! İyi ve kötünün ötesinde bir liman…

Gün titreşimi bugünün önemli bir seçim günü olduğundan bahsediyor. Her zaman bir şeyi anlamada ve anlamlandırmada karanlığı da aydınlığı da seçebilirsiniz. Karanlık gittikçe daha içine gömülüp artık içinden çıkılmaz bir hal alacağı, iradenin aktif rol oynamadığı kısımdır. Aydınlık, karanlığın hak edilerek oradaki bilgeliğin açığa çıktığı, bizim bunun bilincinde olduğumuz, attığımız adımın bize açtığı kapının idrakinde olduğumuz kısımdır. Aşk burada gerçek değerine ulaşır.

Rehber kartımız "kader çarkı’’ bizi buraya vardıranı daha iyi anlayarak bize yapılan çağrıyı duymamızı istiyor. Kimse tesadüfen karşımızda ve hayatımızda değildir. Artık bu kesin! Öyleyse yol, karşımızdaki kişinin önünde gördüğümüz yolun, yolumuza olan katkısının farkındalığıyla yol almaktır.

İZİN VERME GÜNÜ
3 Mart Cuma (Venüs günü)
Ay: Boğa (17:20 boşlukta)
Güneş: Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji): 16 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Dünya

"Bazen bilirsiniz ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Madalyonun öbür yüzünü görürsünüz burada! Bu sizi ürkütmemeli! Bu sizi içsel olarak büyütür ve daha fazlasını yönetebiliyor olmanın yolu budur dünya yaşamında!"

Ay boğa enerjisiyle uyanıyoruz güne! Hala toprak enerjisi aktif! Somut veriler üzerinden yürüyor sistem! Sağlamcılık hat safhada! Aman bu inatçılığa ve hantallığa varmasın! Esnemek ve yeni bakış açıları geliştirmek, buna açık olabilmek gerekir!

Bugün Venüs, aşk, sanat günü! İlham alabilir, ilham verebilirsiniz! Biraz resim yapmaz, birkaç satır yazmaz, biraz ritme bırakıp kendinizi dans etmez, bir- iki mısrayı ağzınızda gevelemez, birkaç şarkıyı yüreğinizde hissederek söylemez miydiniz? Belki açığa güzel bir şey çıkacak ve bu bir şeylerin dönüşmesini kolaylaştıracak! Zira bu dönüşüm bugün tam da ihtiyaç duyduğumuz şey!

İlişkide olmakla özgür olmak arasındaki ince çizgiyi sorguluyoruz. İnsan bir ilişki içinde daha özgür olabilir; zira o, onun oyun alanıdır. Orada fark eder ve geliştirir. Bu ona kendini daha iyi hissettirir. Tamamlanır.  Burada ifade, altın ışıktır. Bunu başarmak her şeyi yerine ulaştırır. İlişkide özgürlük, ancak kendini ifade edebilmekle mümkündür. Dürüst olabilmeli insan kendine! Bu çözüme giden biricik yoldur. Bu bitişe değil, başlangıca gebedir. Alt duygu ve onun farkında olma durumu önemli!

Venüs durağan konuma geçiyor. İki gün sonra retro hareket başlıyor olacak! İlişkiler cephesine mercek tutuyoruz! Eskiyi yerine koymak, yeninin önünü açmaktır."dünden bugüne’’ bir algı açığa çıkıyor. 15 Nisan’a kadar devam ediyor olacak bu süreç! Alacaklarınız, almayı umduklarınızdan çok daha değerli olabilir. Yeter ki size sunulanı geri çevirmeyin! Oradan alacağınız bir şey olmasaydı o karşınızda olmazdı! Alın ki süreç tamamlansın! Yeniye koşma değil, eskiden geçerek onu yeniyi üzerine inşa edeceğiniz temellere hazır etme zamanı!

Gün titreşimi bugün bir şeylerin yıkılmakta olduğundan bahsediyor. Rehber kartımız "dünya’’ ritmi duyarak buradaki çağrıya kulak vermemizi istiyor. Bazen bilirsiniz ki başlayan bu yolculuk, geride bıraktıklarınızın geride kalmayacağı, daha çok sizinle olma şansı kazanacağı (içselleştirmek) bir armağandır. Öyleyse şimdi!

GÜCÜ KEŞFETME GÜNÜ
4 Mart Cumartesi (Satürn günü)
Ay: İkizler (12:05 itibariyle)
Güneş: Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji): 17 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Büyücü

"Gözlemleyin yaşamı! Kafanızı meşgul edenler görüş alanınızı daraltır. Önce bir kurtulun onlardan! Yaşama daha geniş bakmaya çalışın! Her şey görmeye alıştığımız kadarından ibaret olmasa gerek!"

Ay boşlukta uyanıyoruz güne! Uyandık mı uyanmadık mı tam anlayamadığımız günlerden biri! Neyse sakin olun! Bugün Satürn günü! Şakaya gelmez! Ay boşluktayken zamanı ayağımıza takılıp duran küçük küçük işleri toparlamak için değerlendirebiliriz. Mümkünse kendinize, kendinizle bir kahve ısmarlayıp biraz hesap kitap yapın! N’aptık, n’oldu, şimdi neler olabilir? İçsel olarak bildiğiniz, hissettiğiniz şeylere kulak verin!

Merkür- Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Derin bir algı!  Kozmik antenler açık! Çabuk etkilenip dağılabilirsiniz de! Mümkün mertebe odağınızı koruyarak ve önsezilerinize kulak vererek yol alın! Havayı koklayın! Onun size hatırlattıkları olacak! Biraz doğa ile baş başa kalmaya ne dersiniz? Bir ağaca sarılın, toprağa dokunun, bir çiçek koklayın, bir kuşun kanat çırpışını seyredin! Bunlar hep sizde bir şeyleri uyandırır.

Ay ikizlere geçtikten sonra etraf hareketlenir. İletişim enerjisi yükselir. Gözlemde kalın, mesajları alın ve hissedişinizi önemseyin! Özel mesajlar alabileceğiniz bir süreç! Buna kendinizi açın! Haberci rüyalar görülebilir.

Gün titreşimi bugün, evrensel işaretleri önemsememizi istiyor. Göksel arketiplerle daha bir haşır neşir olun! Onların dilini duyun ve anlamaya çalışın! Neredeyiz, nereden geldik ve nereye gidiyoruz? Rehber kartımız "büyücü’’ bugünün ustalık yolculuğunda önemli kararları içinde barındırdığından bahsediyor. Yazmak, çizmek için güzel bir gün! Bırakın dökülsün kelimeler! Su akar, yatağını bulur!

RUHLA BULUŞMA GÜNÜ
5 Mart Pazar (Güneş günü)
Ay: İkizler
Güneş: Balık
Gün Titreşimi (Numeroloji): 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

"İletişim ve bilgi aksındaki yoğunlaşmalar ve çözülmeler her zaman çok değerlidir. Yaşam, her zaman koşabileceğimiz bir yer değidir. Bazen durmak ve sessizliği de dinleyebilmek gerekir. Cevap orada bizi beklemektedir."

Ay ikizlerin kıpırtılı enerjisiyle uyanıyoruz güne! Düzenleyici Merkür balıkta! Sabırsızlık çok önemli detayları gözden kaçırmamıza sebep olabilir. Buna dikkat etmemiz gerekiyor. Şeytan ayrıntılarda gizlidir!

Gün akışına dinamik dediğimiz kare açılar hakim! Farklı bakış açıları havada uçuşuyor olabilir. Ne, ne zaman, ne kadar doğru bilemezsiniz! Öyleyse hoşgörü her zaman işleri kolaylaştırır ve bazen size fark ettirecekleri ile can kurtarıcıdır.

Venüs retrosu başlıyor. Ay ile de sekstili var! Eski size yeniyi daha iyi anlamanız ve neyi isteyip neyi istemediğinizden emin olmanız için döner. Hepsi bu! Kimse olduğundan çok da farklı biri olamaz. O kendini kabul eder, siz onu kabul edersiniz, deneyim daha farklı bir boyut kazanır. Birisinden olmadığı birisi olmasını istemek, asla adil değildir ve sistem size bunu mutlaka gösterir. Olan, olduğu haliyle değerlidir.

Mars- Satürn üçgenini görüyoruz. Yaptığınız şeyi, onun anlamını bilerek yapın! Yıkmak, yeniden yapılandırmak, yeni bir boyut kazandırmak… Bunlar kötü değildir. Bununla birlikte siz kendinizde yıkamadıklarınız dolayısıyla birini yıkmaya, ona kendi kafanızca şekil vermeye, onu yönlendirmeye kalkışıyorsanız bu adil değildir ve sistem sizi bunu anlayacağınız yere itina ile püskürtecektir. Ne yaparsan yap, kendine gel, kendinde ol da yap! Çünkü her şey bunun için!

Gün titreşimi bugünün şafak karanlığı olduğundan söz ediyor. Derin bir nefes… Cevap, hiç ummadığın anda emin olup onun kendinde olduğunu görebildiğindir. Rehber kartımız "aziz’’ kutsal olanın ne olduğunu daha iyi anlamamızı istiyor. Kutsal olan, koruyucu olandır. Bizi ötesine geçmeye hazırlayandır. Basit ve sadedir o! Çünkü bu gerçek anahtardır.

Yeni haftada buluşmak üzere…

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.