Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Barışa doğru

29 Mayıs - 04 Haziran 2017 haftası

İÇSEL YOLCULUK
29 Mayıs Pazartesi (Ay günü)

"Yengeç enerjisiyle başlayan hassas ve yoğun bir gün, üzerine Ay boşlukta hareket ediyor ve aslan enerjisine hazırlanıyoruz, dinginlik içinde genişleyerek sonrasında parlamaya hazır mısınız?"

Ay: Aslan (15:11 itibariyle) (09:58 boşlukta)
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 25 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Mahkeme

Minör Açılar
Ay- Venüs Çatışması ("düşünce dehası" Ay ile "aşk dehası" Venüs Çatışması): İçsel olarak ihtiyaç duyduklarımız ile "ayna"larımız arasındaki çatışma kendimizle ilgili farkında olmadıklarımıza ışık tutuyor.

Ay- Uranüs Çatışması ("düşünce dehası" Ay ile "gizli güneş" Uranüs Çatışması): İçsel olarak ihtiyaç duyduklarımız ile göksel aklın(evrensel sırların) çatışması, her şeyin bizim gördüğümüz kadarından ibaret olmadığını anlamamızı istiyor.

Ay- Kiron Uyumu ("düşünce dehası" Ay ile "yaralı şifacı" Kiron Uyumu): İçsel olarak bildiğimiz cevaplar onlara direnç yerine teslimiyet gerektiriyor. Yapabildiğini yap ve sadece yap, sonuç beklediğinden de büyük bir armağan olabilir, yargısız kal.

Minör Açı
Mars- Satürn Gerilimi ("adalet dehası" Mars ile "aydınlık bilinç" Satürn Gerilimi): Hak ettiğini almak için yola çıkmak gerekir, o yolculuk senin özüne açılan kapıdır, onun gücüne ulaşmak; "sorumluluk, disiplin ve istikrar" gerektirir. İşte bu "bilinç" demektir ve ona ulaşıldığında, o boyutun yaşam bütünlüğü de beraberinde gelir. Yol ve onun seni vardıracağı yer, varacağını umduğun yerden değerlidir.

Haftaya yengecin hassas ve yoğun enerjisiyle başlıyoruz. Ruhun kapıları açık! İçinizden geçenleri önemseyin; zira bugün Ay günü ve Ay en güçlü olduğu burçtan sesleniyor. Sabah saatleri itibariyle boşlukta hareket ediyor, içsel keşifler daha büyük bir değer kazanıyor. Aklınızdan geçen ne var? Onu açığa çıkaran hangi duygu? Tam olarak neyin farkında olmaya ihtiyacın var? Mümkün olduğunca kendinizde, kendinizle olun. Etrafa bakın ve yüreğinizden geçenlere kulak verin.

Vakit akşamı bulmadan Ay yengeçteki içsel yolculuğunu tamamlayarak aslanın dışa dönük enerjisiyle buluşuyor. Bir kıpırtı yükseliyor. Kendinizi ifade etmek için iyi bir zaman! Keyifli buluşmalara ışık tutabilir. Bu saatler itibariyle, bu zamana kadar gerçekleştirmiş olduğunuz içsel hazırlığın ödülünü alırsınız. İçe dönüşler açığa çıkacak olanların habercisidir. Siz derinlerinde hazine sandıklarının gömülü olduğu bir denizsiniz. O derinliklere inmek sizi ürkütmesin, huzur içinde olun ve etrafı gözlemleyin. Mutlaka orada değerli bir ışıkla buluşacaksınız ve bu ışık, doğan günle sizi parlatacak yolculuğa gebe olacak. Hüznünüzü de mutluluğunuzu da sevin. Hiçbirinde bir diğerinin varlığını göz ardı etmeyin. Doya doya içinde olun ve içinizdeki her şeyin varlığını da duyun. Bir tek renkle resim yapılmaz.

Gün titreşimi bugünün besleyici bir gün olduğundan ve kadersel bir harekete ışık tuttuğundan bahsediyor. Yolu biliyorsanız, o yolda olmaktan çekinmeyin. Siz bilmiyorsanız kalbiniz bilir, ona güvenin. Kalp hep bilir, öz bilir. Rehber kartımız "mahkeme" bizden bizim ötemizde bir planın içinde olduğumuzu, bu planda herkesin bir rolü ve görevi olduğunu, bizim de aslında bunun farkında olduğumuzu anlamamızı istiyor. Yukarıdan bakın ve aşağıyı daha iyi anlayın; çünkü yukarıda ne varsa aşağıda o vardır, aşağıda ne varsa yukarıda o... Bu sonsuz uyumun ve bunu ifade eden dilin biraz daha farkına varın. Siz o dili biliyorsunuz.

IŞIĞIN DİLİ
30 Mayıs Salı (Mars günü)

"Aslan enerjisiyle uyanıyoruz güne! Daha bir kıpır kıpır, daha bir canlı, daha bir renkli, daha bir çocuk! İçinizden geleni yapın, içinizden geldiği gibi yapın, özünüz yolu bilir."

Ay: Aslan
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Adalet

Minör Açılar
Ay- Güneş İşbirliği ("düşünce dehası" Ay ile "güzellik dehası" Güneş İşbirliği): İçinizden geçenler dış dünya ile kurduğunuz ilişkide işinizi kolaylaştıracaktır, yeter ki görün, duyun ve işaretleri bir araya getirin.

Ay- Jüpiter İşbirliği ("düşünce dehası" Ay ile "bilim dehası" Jüpiter İşbirliği): Kalp sizi bir yere götürür, akıl bunu anlamaz, oraya gittiğinde anlar, ufuk genişler, yükseliş gerçekleşir, buna izin verin.

Ay- Merkür Çatışması ("düşünce dehası" Ay ile "soyluluk dehası" Merkür Çatışması): Ay, elinde tuttuğu gümüş bir orakla maddeye boyun eğmeyip sınavını kazanan ruhları büyük ışığa doğru çeker, Merkür onlara çıkacakları yolu gösterir. Işık, akıldır. Aklınızı kullanın, sınavı aşın ve işaretleri takip edin.

Bugün yaptığımız şeyde parlayabileceğimiz, ön plana çıkabileceğimiz, samimiyetimizle kazanabileceğimiz, açık yüreklilikle işleri kolaylaştırabileceğimiz, kalp ve aklın birlikte kazanabileceği bir gün! Dürüst olun, en azından kendinize karşı, hata yapabilirsiniz, yapmış olabilirsiniz, yanlış anlaşılmış da olabilirsiniz, izin verin taşlar bulsun yerini, nezaket ve saygı her zaman kazandırır.

Gün titreşimi bugünün önemli bir eşik olduğundan bahsediyor. Kendinizle kalır ve bir kez daha düşünürseniz birçok şey ilk düşündüğünüzden çok daha farklı görünebilir. Esnemeye açık olun ve gerçeğinizi bulun. Rehber kartımız "adalet" bizden objektif olmamızı ve sosyal hayatın kurallarına saygı duymamızı istiyor. Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmamak, sizin özgürlüğünüzün bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde sona erdiğini hatırlamak… Farkına varıp düzeltemeceğiniz hiçbir şey yoktur, yeter ki uzlaşma arzusunda olun. Olmuyorsa üzerie gitmeyin, siz size düşeni yaptığınızdan eminseniz sonrası sizinle ilgili değildir.

SAFLIK VE SADELİK
31 Mayıs Çarşamba (Merkür günü)

"Aslan enerjisiyle uyandığımız bir gün daha! Gündemdeki konuları ciddiye alarak önem sırasına göre bir plan yapma zamanına doğru ilerliyoruz, yoksa ortalığı toparlamak çok da kolay olmayacak!"

Ay: Başak (19:15 itibariyle) (14:14 boşlukta)
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kule

Minör Açılar
Ay- Venüs Uyumu ("düşünce dehası" Ay ile "aşk dehası" Venüs Uyumu): Kalbiniz karşı karşıya olduğunuz herkesten size yansır, en çok da "kötü" olduğuna inandığınıza açın kalbinizi ve sadece "Bu onun yolu, bu benim yolum, herkese kendi yolunun armağanını seçimlerince alır." deyin.

Ay- Satürn Uyumu ("düşünce dehası" Ay ile "aydınlık bilinç" Satürn Uyumu): Eylem, bilinçli ve sistemli olduğunda, dünyayı değiştiren ışık (akıl)tır.

Ay- Uranüs Uyumu ("düşünce dehası" Ay ile "gizli güneş" Uranüs Uyumu): Göksel akıl ile bağlantı kurarak büyük resmin bize anlatmaya çalıştığı evrensel gerçekliğin farkına varma, bugüne sıkışmayın, yarının aklıyla bugüne bakın.

Ay- Mars İşbirliği ("düşünce okyanusu" Ay ile "adalet dehası" Mars İşbirliği): Kalbinizin sizi götürdüğü yol, muhakkak hak ettiğinizi almak için ihtiyacınız olan gelişime gebedir.
Ay- Ay Düğümü Buluşması ("düşünce okyanusu" Ay ile Rahu (Ejderin Başı) Buluşması): Kalbini aç, bu seni kaderinde olanla buluşturacaktır.

Majör Açılar
Merkür- Pluto Uyumu ("soyluluk dehası" Merkür ile "yüce akıl" Pluto Uyumu): Var olan her şeyin ötesinde henüz var olmamış ve varlığını anlamamızı bekleyen bir gerçeklik var, oradan baktığımızda buradaki kavga sona erer ve artık benin ötesinde bir ben olur eriştiğimiz, oradan bakın ve bu bilinçle devam edin.

Mars- Uranüs İşbirliği ("adalet dehası" Mars ile "gizli güneş" Uranüs İşbirliği): Gönül gözüyle baktığınızda savaştığınızın ne olduğunu daha iyi anlarsınız ve o savaşılanın kendinizden (bir üst siz) başkası olmadığının farkına vardığınızda kılıcı (düşünce) kendinize çeker, zaferi onunla uzlaşınızın sizi yükselttiği bilinçle kazanırsınız.

Ay aslan enerjisiyle uyandığımız güne, öğle saatleri itibariyle başlayan Ay’ın boşlukta hareketi sonrasında akşam saatlerinde başak enerjisiyle devam ediyor olacağız. Özellikle Ay’ın boşlukta olduğu saatlerde aşırılıklara karşı tetikte olmakta fayda var. Küçük oynayın, kanırtmayın! Sakin sakin önümüzdeki iki günün programını yapalım, gündem yoğun olur, kendinizi bir kaos içinde bulmayın, basitlik ve sadelik hayat kurtaracaktır.

Gün titreşimi bugünün yeni bir dönemin başlangıcı olduğundan bahsediyor. Özde olanın farkına varıp onun için harekete geçme zamanı! Kadersel temalar gündemde! Antenleri açın! Rehber kartımız "kule" önemli bir çözülmeden bahsediyor, bu karmik bir özgürleşme de olabilir, geniş bir kitleyi etkileyen bir durumdan herkesin payına düşeni alması da… Her halükarda artık önemli bir sınav aşılıyor ve yeni bir bilinç doğumu gerçekleşiyor. Sadece buna izin verin!

AKLIN YOLU
1 Haziran Perşembe (Jüpiter günü)

"Başak enerjisiyle uyandığımız bir günden merhabalar! Temizlik zamanı! Temizlik sadece maddi dünyada değildir, manevi dünya da temizlik gerektirir. Atın çer çöpü zihninizden! Değerli olanı yaşayın ve yaşatın!"

Ay: Başak
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 17 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güneş

Minör Açılar
Ay- Güneş Çatışması ("düşünce dehası" Ay ile "güzellik dehası" Güneş Çatışması): Bir yanınız bir şeyler yapması gerektiğini hissederken bir yanınız dağılıp nereden başlayıp işleri toparlayacağını bilemezse önce bir durun ve kendinizi dinleyin, sonrası gelecektir.

Ay- Neptün Gerilimi ("düşünce dehası" Ay ile "ilahi teslimiyet" Neptün Gerilimi): Hayallerle gerçekler, yapılabileceği ile yapılamayacağına inanılanlar arasına sıkışıp kalmak… Arzu, ondan emin olup gerekeni yaptığımızda ilahi desteği doğurur.

Majör Açı
Venüs- Satürn Uyumu ("aşk dehası" Venüs ile "aydınlık bilinç" Satürn Uyumu): Bize "ayna"lık eden yakın ilişkide olduklarımız, önemli bir dersi almamızı sağlarlar. Yaşamda bizim için anlamından emin olduğumuz bir yolumuz olması gerekir, öyle ki onun için yaptığımız her şey bizi büyütmeli, geliştirmeli ve bilinç yükselerek aklın gücüne erişmelidir.

Başak enerjisinin hüküm sürdüğü bu günde, ya bir sürü gereksiz işle vakit öldürürüz ya da uzun zamandır sürüklenip duran işleri toparlar ve yeni projeler için fırsat yaratırız. Aklınız bir şeye takılıp kalmışken "yaratıcı" olamazsanız. Bu şekilde yaptığınız şeyden keyif alamazsınız ve keyif alamadığınızda, yaptığınız şeye yüreğinizi katamazsınız ki bu da eksik kalmak anlamına gelir. Derin bir nefes alın, bir liste yapın, önem sırasına koyun listelediklerinizi, çok da anlam taşımayanları eleyin ya da erteleyin ve size en çok fayda sağlayacak olanla işe başlayın!

Gün titreşimi bugünün akıl ve adalet günü olduğundan, büyük resimde gerçekleşmekte olan hikayenin farkında olmanın bizim için önem taşıdığından bahsediyor. Nerede ne olarak varız ve bu bizi nereye doğru ilerletiyor? Rehber kartımız "güneş" bizden var olan özün bizden güçlü bir şekilde yansıması için onun nasıl bir daha büyük parça ile bağlantıda olduğunu anlamamız gerektiğini söylüyor. Ben, o benlikte çok daha geniş bir bütünlüğü kapsar ve bunun farkında olan onun gücüne ulaşır.

SEVMEK VE ARINMAK
2 Haziran Cuma (Venüs günü)

"Başak enerjisiyle uyandığımız bir gün daha! Venüs günü! Sevgi nedir? Yaşamın sana sunduğu en kutsal dersi kabul etmektir. Nedir bu ders? Kendinle buluşmak ve sen olan her bir parçada, özünle buluşmak…"

Ay: Başak
Güneş: İkizler    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ay

Minör Açılar
Ay- Pluto Uyumu ("düşünce dehası" Ay ile "yüce akıl" Pluto Uyumu): İçsel bir sıçrayış, geri dönüşü olmayan bir an, yeni bir bilinç, sancının armağanı…

Ay- Merkür Uyumu ("düşünce dehası" Ay ile "soyluluk dehası" Merkür Uyumu): İçsel kıpırtıların kapılarını araladığı göksel işaretler, her şey sürekli bizimle konuşur, yeter ki duyacak kadar sessiz olun.

Ay- Satürn Çatışması ("düşünce dehası" Ay ile "aydınlık bilinç" Satürn Çatışması): Zaman ile hissedişin birbirini zorlaması… Sıkışan duyguların boşalması için ihtiyaç olan yolun devamı…

Ay- Kiron Gerilimi ("düşünce dehası" Ay ile "yaralı şifacı" Kiron Gerilimi): İçinden sürekli daha iyi bir şeyler yapmak geliyor olsa da, en güzeli olanın olabileceğin en iyisi olduğunun farkına varmaktır. Yeter ki olsun!

Ay- Mars Çatışması ("düşünce dehası" Ay ile "adalet dehası" Mars Çatışması): Sürekli bir şey yapma, bir şey yap ve onu yapabileceğin en iyi şekilde yap, aşkla, tutkuyla, sevgiyle, duyarak, hissederek…

Majör Açı
Mars- Ay Düğümü İşbirliği ("adalet dehası" Mars ile Rahu (Ejderin Başı) İşbirliği): Bir şey yap, kendini ifade et, iyi düşün, doğru kararı ver ve eminsen ona kalbini koy, o sensin, seni sen yapan, bunu anla, besle ve beslen…

Mars- Kiron Çatışması ("adalet dehası" Mars ile "yaralı şifacı" Kiron Çatışması): Tanrının gücünü yüreğine kat, o yüreği önüne kat, takip et onu, sen elinden geleni yap, sonrasını bırak, çaba saf yürekleyse, karşılığını alır.

Bugün bir değişim ve dönüşümden bahsetmek mümkün. Önemli işaretler var gün akışında, antenleri açık tutun! Almamız gereken bir ders var. Biten kötü değildir, bunun adı değişim ve yeni bir bilinçtir. Buluşmalar yine gerçekleşebilir; bununla birlikte hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır, bu kesin! Her adım bir süreç yaratıyor ve her seçim, bu sürecin bizi vardıracağı muhtemel noktalara dair önemli bir rol oynuyor, berrak bir algı, net kararlara ihtiyacımız var.

Gün titreşimi bugünün önemli bir hesaplaşma günü olduğundan bahsediyor. Yarın Satürn günü ve buna bir hazırlık içindeyiz. Rehber kartımız "ay" bize şafak karanlığından bahsediyor. Yüreğinizin gücüne güvenin. O size engeli aştırır ve muhakkak özünüze açılan yolu buldurur. Yeter ki son anda vazgeçmiş olmayın. Siz bir şey istersiniz ve o size sorar: "Gerçekten istediğin bu mu yoksa istemiş olmak için mi istiyorsun?" İstediğiniz gerçekten buysa aşar geçersiniz, işte bu "saflık"tır ve kahramanı, onun kendisi olmayandan ayıran budur.

BARIŞ GÜVERCİNİ
3 Haziran Cumartesi (Satürn günü)

"Dost bir enerjiyle başlıyoruz güne… Venüs’ün yumuşaklığı, ne kadar koçta savaşçı bir ruh taşıyor olsa da, Uranüs ne kadar ona asi bir ruh kazandırmışsa da o Venüs’tür ve sevilmek istiyordur sadece, sevgide olmak…"

Ay: Terazi (03:03 itibariyle) (00:48 boşlukta)
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Denge

Majör Açılar
Güneş- Jüpiter Uyumu ("güzellik dehası" Güneş ile "bilim dehası" Jüpiter Uyumu): Yaratıcılığın parlaması, egosal çatışmaların çözülmesi, gerçek benle buluşma, aynalık edenlerdeki sırrın keşfi, yeni yolculuklar, içsel buluşmalar…

Venüs- Uranüs Buluşması ("aşk dehası" Venüs ile "gizli güneş" Uranüs Buluşması): Kalbin derinliklerine açılması, evrensel aklın en yakınında sana kendini anlatması, ruhun kaçışı, birlikte sıçramak ya da seni sıçratacak olanla buluşmak, sevgi özgürlüğe açılan kapıdır ve bu onun özündeki saklı bilinci kavrayışında saklıdır.

Ay terazide, ilişkiler boyutu hareketli, yüklü ve anlamlı şeyler oluyor. Sevmek, sevilmek, beğenilmek… Özlem… Özlem nedir? Özüne yakın olabilmektir. Özün nedir? Yüreğini açtığında aynada görebildiğin. Ayna sen, aynadan yansıyan sen, konuşan sen, dinleyen sen, duyabilen, duymamakta inat eden… Hepsi sen… Yüreğini açıp baktığında göreceksin, ne zaman ki açıp okuyabildin, yakın olabildin, onu kendinden ayrı bilmedin, o zaman aşıp geçebilirdin.

Gün titreşimi bugünün yeni bir dönemin başlangıcına gebe olduğundan söz ediyor. Hasat zamanı! Ne ekersen onu biçersin. Rüzgar eken fırtına biçer. Sevgi eken, aşk biçer. Rehber kartımız "denge" bugün bizden  "ölçülü" olmamızı ve evreni birleştiren ritmin farkına vararak onunla akmamızı istiyor.

YÜREĞİN UYANIŞI
4 Haziran Pazar (Güneş günü)

"Terazi enerjisiyle uyandığımız bir yeni gün daha! Sevgi kalbini açmaktır dedik durduk… Nasıl? Sevgini göster, ifade et onu, o sen, ifadende daha da senleşir ve sen o olursun, o sen, işte o zaman gerçek olursun."

Ay: Terazi
Güneş: İkizler
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ermiş

Minör Açılar
Ay- Jüpiter Buluşması ("düşünce dehası" Ay ile "bilim dehası" Jüpiter Buluşması): İçsel büyüme, içsel yolculuk, içsel keşifler, yüksek hedefler, şanslı farkındalıklar…

Ay- Güneş Uyumu ("düşünce dehası" Ay ile "güzellik dehası" Güneş Uyumu): Parlayan düşünceler, parçaların bir araya gelerek oluşturduğu, kendi parçalarımızı bir araya getirmek, büyük resimde kendimizi görmek, yüreğimizin aktığı seçimler yapmak…

Ay- Pluto Çatışması ("düşünce dehası" Ay ile "yüce akıl" Çatışması): Sert olduğumuz kayalara toslamak, direndiğimiz yerde kendimize toslamak, yansımalar, kaçtıklarımız, korktuklarımızla yüzleşmek, sevgi, sevginin gücü, veda ve yeniye yer açma…

Majör Açılar
Güneş- Neptün Çatışması ("güzellik dehası" Güneş ile "ilahi teslmiyet" Neptün Çatışması): Duyduklarının hiçbirisine, gördüklerinin yarısına inan denir. Bazen şahit olduklarımız yanıltıcı olabilir. Her şey zamanla anlaşılır olur, bununda farkında olmak gerek.

Venüs- Ay Düğümü Uyumu ("aşk dehası" Venüs ile Rahu(Ejderin Başı) Uyumu): İfade kazanamamış hiçbir değer gerçekliğine kavuşmuş değildir. Savaşın kendini ifade edebilecek en güzel yoldur. Ne için savaştığın, nasıl savaştığın… Bir insanı en iyi kaybettiğinde tanırsınız, bir de kazandığında…

Bir yandan sevgi, bir yandan karanlığın güçleri… Korku, öfke, sıkışmış duygular… Patlatmalı mı yoksa tek tek konuşmalı mı? Kalbini mi dinlemeli yoksa ona söz mü geçirmeli? Mantıklı olan diyorsun da ya mantıklı olduğuna inandığın değilse hiç de öyle? Ruha güven, yola çık, keşifte kal, kendini ifade et, anlamaya çalıştığını, buna açık olduğunu hissettir. Yanılmaktan korkma, yanılmış olabileceğini kabul etmek buna direnmekten çok daha kolaydır. Yanıldığın için değil bunun böyle olmadığına inandığın ve buna inandırmaya çalıştığın için yitirirsin.

Gün titreşimi bugünün "uyanış" günü olduğundan söz ediyor. İçsesinize kulak verin ve sadece ilerleyin. Anlam yüklemeyin, seyredin ve saf niyete kulak verin. Size "sırat"ı geçirtecek olan budur. Rehber kartımız "ermiş" bizden kendimizle kalmamızı, cevabın bizde olduğunun farkına varmamızı istiyor. Özünüze hep güvenin; çünkü o yolu bilir ve sadece o bilir.

Yeni haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.