Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Büyümenin sancısı

31 Temmuz - 06 Ağustos 2017 haftası

Haftaya kesinleşen Jüpiter- Pluto Çatışması damgasını vuruyor. Bilmek yetmiyor, sonsuz olasılıklar içinde görmek ve var olanı, her anın gelişen ışığıyla yeni bir bilinçle yorumlayabilmek... Köşeye sıkıştınız değil mi? Bir şeyler olurken bir şeylerin olmasının hiçbir yolu yokmuş gibi! İzin verin değişimin gerçekleşmesine... Her şey yerini ve yolunu bulacaktır. Yapabilecek olduğunuza odaklanın. Bu, sizin için anlamından emin olduğunuz olsun. Diğerleri vakti gelmiş olan değildir ya da siz, size düşeni yaptığınızda, boyut değişecektir.

Jüpiter "akıl" demektir. Deneyim ile sınırlandırılmış olabilir. Onu genişletmek ve genişletecek olanla bağlantı kurmasına yardımcı olmak gerekir. Pluto "yüce akıl"dır. Onun varlığında her şey her şey olabildiği gibi hiçbir şey hiçbir şey de olmayabilir. Yeni anlamlar keşfetme ve bu anlamlarda birleşme zamanı! Gemiyi limandan kaldıracak bu olacak. Hele de kova burcunda gerçekleşecek ay tutulmasına doğru ilerlerken... İnsan olmak neydi?

GERİYE DÖNÜP BAKMAK
31 Temmuz Pazartesi (Ay günü)

Harala gürele geçer zaman... İnsan bir şeyden bir şeye sürüklenir. Hep bir gündem olur ve bu gündemin getirdikleri, götürdükleri... Bastırılan bir yerden patlar. Kabul etmek gerekir, bazı şeyleri değiştirmek mümkünken bazı şeyleri değiştirmek mümkün değildir. Herkes, elinde olandan sorumlu!

Ay: Akrep (13:10 boşlukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ermiş

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"ilahi teslimiyet" Neptün Uyumu: Dış dünya ile bağ kurmak, bir şeyleri daha sağlam bir zemine oturtmak çok kolay olmayabilir. Sakin olun! Her şey yerini yavaş yavaş bulur. Ağır çekim bir gün! Beyaz tavşanı kaybetmeyin!
"yüce akıl" Pluto İşbirliği: Değiştiremediğini kabul et ve yaşamın senden beklediği değişim için hareket et. Bir şeyler yap, yapabildiğini yap, açılan kapı, senin yolundur. Açılmayandan uzak dur.

Gün titreşimi bugünün cumartesi itibariyle oluşan gündemin kapanışı olduğundan bahsediyor. Yarın yeni bir gün ve yeni bir boyut açılıyor olacak. Bugün iyi bir silkelenin ve bırakacağınızı bırakın, alacağınızı alın. Yarın itibariyle oluşacak yeni gündem bizi Cuma günü ne yapmak istediğimizden emin olmaya taşıyacak. Ay da o gün itibariyle oğlak burcuna geçmiş olacağı için, daha ciddi kararlar vermek ve bunun için somut bir başlangıç yapabilmek mümkün olur. İş- kariyer konularında da önemli bir dönemeçten bahsetmek mümkün! İyi düşünün, doğru karar verin. Hem camiyi hem kiliseyi yakmanın bir anlamı yok! Sizin için de herkes için de en iyi olanı seçin; çünkü doğru karar bu anlama gelir. Herkes kendisi için yeterli olanı var edebilecek güçtedir. Bunun farkında olarak sistemli hareket edin! Merkür yavaşlamaya başladı. İşi şansa bırakma zamanı değil! Rehber kartımız "ermiş" bize "Aradığın cevap sende saklı, onu duymak için dışarıda suçlu arama, sorumluluğunu al ve harekete geç yalnızca!" diyor. Ne seni buraya getirdi ve ne seni nereye vardırır. Anlamak gerek!

YÜKSEK HEDEFLER
1 Ağustos Salı (Mars günü)

Akrebin fırtınalarının yerini yayın coşkulu doğası alıyor. Şimdi önümüzde iki yol var. Biri içgüdülerin sizi şahlandırırken kıracağınız ve kırılacağınız bir savaşa çağırması, diğeri "akıl" ışığında yolculuğun sırrını anlayarak ruhun kendi yolculuğunu yaratması...

Ay: Yay (14:01 itibariyle)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kader Çarkı

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"kadere çağrı" Ay Düğümü Çatışması: İçinde yükselen bir güç var ve onu ne için, nasıl kullanacağın kaderin olabilir.
"yaralı şifacı" Kiron Uyumu: Bir zamanlar canını yakan bir şeylerin şu an seni acıtmıyor olması o yaraların sana anlatmaya çalıştığı şeyi es geçmemizi gerektirmez. Anlamamakta ısrarcı olduklarımızdır yaralanışlarımız ya da iyileşemeyişlerimiz.

Gün titreşimi bugünün önemli bir yenilenme zamanı olduğundan söz ediyor. Uyandığımız rüyadan hakikate açtığımız gözlerimizle daha çok şeyi daha iyi anlamaya ihtiyacımız var. Var olan potansiyelleri fark et! Onları harekete geçirmeden cenneti yaşama kuramazsın. Her şey içinde bulunduğumuz andadır. Rehber kartımız "kader çarkı" bizden geride kalanın geride kaldığını ve bugünün "yeni bir şeylemek söyleme zamanı" olduğunu söylüyor.

PARLAYAN IŞIK
2 Ağustos Çarşamba (Merkür günü)

Yay enerjisiyle geçirdiğimiz yolculuk devam ediyor. İç dünyamıza ışık yay renkleriyle düşüyor. Nedir bu renkler? İnanç, macera, keşif, akıl, coşku... Dörtnala bir kıpırtıyla... Yeter ki "ölçülülük" sırrını hatırla!

Ay: Yay
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güç

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"soyluluk dehası" Merkür Çatışması: Anlıyor muyum? Yoksa anlamam gerekenler, anlayabileceklerim, bir taraftan bildiklerimden kaçıyor muyum?
"adalet dehası" Mars Uyumu: Neye tutkumu katma zamanı? Hangisi ben daha da ben yapardı?
"güzellik dehası" Güneş Uyumu: Işığım parlıyor. Bu ışık dünyaya can veren de çizgiyi şaşırıp onun sonunu getirecek olan da olabilir. Gücünüzü nasıl kullandığınıza dikkat edin.
"ilahi teslimiyet" Neptün Çatışması: Ya da hiçbir şey yapmasak mı? Öylece olduğumuz yerde kalsak mı? Olur ya da ruhuna iyi gelecek yeni bir seçenek bulunur ve onunla her şey de daha kolay olur.

Gün titreşimi bugünün iç sesimizin gücünün yüksek olduğu bir gün olduğundan söz ediyor. Ona kulak verin! Her şey hemen olmaz! Olana ve olmakta olana zaman verin. "uyanış" bir anda değil, bir yolla olur. Gözünüzü açtığınız gibi yataktan fırlamazsınız. Fırlasanız da henüz kendinize gelmiş değilsinizdir. Kendinize biraz izin verin. Rehber kartımız "güç" bizden içimizdeki "yaramaz kedi"yi sevmemizi ve onunla dostluk geliştirebilmemizi istiyor. Kedi onu ürküttüğünüzde sizi tırmalar, değilse size kendinizi açar ve bu şifadır.

YOLDA OLMAK
3 Ağustos Perşembe (Jüpiter günü)

Yay enerjisi etkisini koruyor. Artık keşiflerin sorumluluğunu alma zamanı geldi. Güdü, esas gücün içinde saklı olduğu parçadır. Bu gücü ancak bilinç gerçek anlamda kullanılabilir hale getirebilir. Düşünce bu sistemin temel yapıtaşıdır. Nasıl düşündüğün, ne düşündüğün, bunun sende neyi açığa çıkardığı, senin onu nereye koyduğun, buradan nereye vardığın...

Ay: Yay (23:38 boşlukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Şeytan

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"bilim dehası" Jüpiter İşbirliği: Bir şeylerin çok daha anlaşılır olması mümkün! Yeter ki açık seçik görünür olanı inkar etme! Kabul, fırsatları beraberinde getiriyor olacak.
"aydınlık bilinç" Satürn Buluşması: Farkına vardıklarının sorumluluğunu alarak buradan bir sistem yaratma zamanı!
"kadere çağrı" Ay Düğümü Uyumu: Ne kadar geriye çekilirsen o kadar ileriye fırlarsın, hedef doğruysa vurur, değilse ıskalarsın.
"yaralı şifacı" Kiron Çatışması: Bazı deneyimlerin bizde oluşturduğu inançlar öğrenilmiş çaresizlikten ibaret olabilir. Her zaman bir şeyi gerçekleştirmenin yolları vardır.
"gizli güneş" Uranüs Uyumu: Hep gittiğin yoldan gitme... Hep konuşuyorsan sus, hep susuyorsan konuş, hep biliyorsan bilme, hep kaçıyorsan yüzleş, şaşırt kendini, kemikleşmiş yapının dışına çık! Sınır da sensin sınırsızlık da... Denge sen bunu aştığında...

Gün titreşimi bugünün bir tamamlanma günü olduğundan söz ediyor. İlişkiler cephesinde, iş yaşamında hep bir şeyler belli bir netlik kazanıyor. Değerinin farkında olduklarımız, olamadıklarımız, olmaya başladıklarımız ve hatırladıklarımız... Taşlar yerini buluyor. Yarın atacağımız adımların hazırlığı yapılıyor. Rehber kartımız "şeytan" bizden "ölçülü" olmamızı istiyor. Madde, mana ile beslendiğinde "keyif" olur, değilse içine sıkıştığımız bir boyuttur. Verimlilik ancak "sevgi" ile olur. İnsan sevemediğinde içinde olduğu şeyi, onun içinde kısırlaşır durur. Korku, öfke, kabul edilememiş bir varlığın çığlığıdır. Orada ayrılık vardır ve bu ayrılık, kendi özündendir ki her şeyde o özde gizlidir, ona sadece daha yakın olmak gerekir. Güven ve sevgi işte bunun temelidir.

ZAMANIN SINAVI
4 Ağustos Cuma (Venüs günü)

Oğlak enerjisiyle uyanıyoruz güne! Gezdik, gördük, öğrendik! Şimdi sağlam temeller üzerine fark ettiğimiz hakikati inşa etme zamanı! Sorumluluk ve disiplin! Sınav, ödüle de zorluğa da açılan kapıdır. Neyle sınanabileceğimiz az çok bellidir. Öyleyse ona hazırlıklı olun ki karşınıza dikilen ödülünüze açılan kapı olsun.

Ay: Oğlak (02:36 itibariyle)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ölüm

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"aşk dehası" Venüs Gerilimi: Aşk, kalp ile iletişim kurmak ve her şeyin de o kalpte olduğunu hatırlamaktır. Buluştuklarımız hep sorduğumuz soruların cevaplarıdır.
"soyluluk dehası" Merkür Uyumu: Bazen cevaplar çok daha yakındır. Sadece neyin içinde olduğunu fark etmek gerekir.

Majör Açı
"bilim dehası" Jüpiter Açısı
"yüce akıl" Pluto Çatışması: Büyük değişimler zamanı... Giden gidecek, kalan kalacak. Kalmanın anlamı görev bilinci taşımak olacak. Varoluş, sorumluluk gerektirir. Burada kendini bulamayan, inancını koruyamayan, gücün ne olduğunun, ne olmadığının asla farkında değildir.

Gün titreşimi bugünün yeni kapıların açılmakta olduğu bir gün olduğundan bahsediyor. İpleri ele alma zamanı! Son günler bizde neler uyandırdı? Nelerin öneminin farkına varıldı ve bu konuda ne yapılmalıydı? Nereden başlamalıydı? İşte şimdi tam zamanı! Rehber kartımız "ölüm" bizden bir veda bekliyor. Eski bakış açıları, yıllanmış korkular, içine sıkışılıp kalınmış kalıplar artık geride kalmalıydı. Şimdi kendimize meydan okuma, aklın ışığında daha geniş bir perspektif yakalama zamanı! İhtiyacımız olan yenilenme ancak böyle mümkğn olacaktı.

BÜYÜK DEĞİŞİM
5 Ağustos Cumartesi (Satürn günü)

Oğlak enerjisiyle uyandığımız bir güne daha hoşgeldiniz! Hem de Satürn günü! Hesapları kapatma zamanı! Sınav, sorumluluğumuzdur. O bizim yolumuzu hatırlayışımız içindir. Hatırladığımızda artık armağanımız olur.

Ay: Oğlak
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 23 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kule

Majör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"ilahi teslimiyet" Neptün İşbirliği: Tanrının desteğini almak için onun kitabı olan yaşamı daha iyi okumak gerekir.
"yüce akıl" Pluto Buluşması: Vazgeçemediğin müddetçe kazanabileceğin bir şey de olamayacaktır.
"bilim dehası" Jüpiter Çatışması: İnsan gözleriyle değil aklıyla görür. Akıl karanlık ve aydınlığa eşit mesafede durabildiğinde en yüksek gücüne ulaşır.

Gün titreşimi bugünün iç sesimizi duyarak buluşmaları daha iyi anlamaya ihtiyaç duyduğumuz bir gün olduğundan bahsediyor. Güven hissi... Bilginin değeri... Bilginin açtığı kapı... Ruhun sınavı... Yaşamın armağanı... Varoluş... Yokluk... Hiçlik... An... Tüm bu kavramlar güç kazanıyor. Rehber kartımız "kule" bugün duvarların yıkılmakta olduğundan bahsediyor. Negatif ego olarak bildiğimiz kibrin, korkunun, öfkenin yerini kabul ve farkındalığın alması... İşte bu zamanı aşan yaşam gücünün uyanışı...

BÜYÜK KARAR
6 Ağustos Pazar (Güneş günü)

Oğlak enerjisiyle uyandığımız gün bizi kova enerjisine taşıyor. Oğlağın kuralcı ve katı tavrı kovanın özgür ruhuyla yeni bir boyut kazanıyor. Özgürlük ve özgünlük devreye giriyor. İnsan olmak, biz olmak, gerçek olmak...

Ay: Kova (14:15 itibariyle) (11:21 boşlukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 24 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji): İmparator

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"yaralı şifacı" Kiron İşbirliği: Yeni bir boyutun kapılarını aralayan iyileşmeler...
"gizli güneş" Uranüs Çatışması: Savaşmak ama ne için? Nasıl? Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliği ve bu bilinçle yarını bugünde inşa edebilmeli...

Gün titreşimi bugünün önemli bir karar günü olduğundan söz ediyor. Ay tutulması enerjisi iyiden iyiye kendini hissettiriyor. Neyden kaçıyoruz? Nerede neyin tam farkına varamıyoruz? Bizi köşeye sıkıştıran tam olarak ne olabilir? Gücümüzü nasıl kullanıyoruz ya da nasıl kullanamıyoruz? Güç nedir? Kişiyi güçlü kılan nedir? Fikir mi eylem mi? Onları birbirinden ayıran nedir? Birlikte bir çalışma nasıl mümkün olabilir? Rehber kartımız "imparator" "Bir şeyi gerçekleştirmek, iyi bir organizasyondan geçer." diyor. Potansiyelleri yönetin! Hayat bulamamış bir düşünce, değerine kavuşmuş değildir. Pratiğe dökecek olanı bulma zamanı!

Yeni bir haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.