Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Fırtına sonrası doğan güneş

07 Ağustos - 13 Ağustos 2017 haftası

FIRTINALAR KOPARSA KOPSUN
7 Ağustos Pazartesi (Ay günü)


Ay tutulması enerjisi güçlü bir şekilde kendini gösteriyor. Önemli bir eşikten geçiyoruz. Neyi artık geride bırakmamız gerektiğini anlama zamanı! Bu eşikten sadece ihtiyacımız olanla geçme şansımız mümkün olacak.

Ay: Kova
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 25 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güç

Minör Açısı
"düşünce dehası" Ay Açısı
"adalet dehası" Mars Gerilimi: İçine çekildiğimiz bir savaş ki savaş akıl işidir. Bu öfke ile değil tutku ile mümkün olabilir.

Bugün 20:10’da gerçekleşen Parçalı Ay Tutulması 6.- 12. ev aksında gerçekleşiyor. Bitmeyen işler bir yandan, karşınıza dikilen engeller bir yandan… Faydalı ile faydasızı birbirinden ayırmamız isteniyor. Büyük resim ile kurduğumuz bağ ve bunun farkında olarak atabildiğimiz adımlar önemli! Bir yandan sürgün edilmiş, hiçbir yere ait değilmişsiniz hissi… Bir yandan her işe sizin koşmanız gerekiyor, kimse de çabanızı takdir etmiyor gibi… Dubhe sabit yıldızı tutulma esnasında güneş ile kavuşum halinde, bu yıldız "büyük bir kibir, bencillik" anlamına gelir, assoliste bağlamış bulabilirsiniz kendinizi, aman dikkat! Kimse sizin hizmetkarınız değil, siz de kral- kraliçe! Benzer şekilde… Kral- kraliçe hizmetkarı olmadığınızı da hatırlayın! Hayır demeyi bilmek gerek; çünkü taşıyabileceğimizden fazlası muhtemel bir felaketin kendisidir. Bunu kimseye en çok da kendimize yapmaya hakkımız yok! Uygun ölçü? Yeteri kadar, yeterli olabileceğince…

Tutulma esnasında balık yükseliyor ve burada harekete geçiren tema bütünü görme... Neptün retro hareketiyle yanılgılara açık olduğumuza dikkat çekiyor. Gereksiz suyu bulandırmanın alemi yok! Eğri oturalım, doğru konuşalım! Düzenleyici Jüpiter yedinci evden bizi ilişkiler, evlilik, ortaklık, rekabet, açık düşmanlık temalarında bir anlam arayışına götürür. Pluto’nun on birinci evden yaptığı güçlü kare durumun ciddiyetini artırır. Öyle bir eşik ki bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Akıl, idrak, irade, seçim zamanı! Giden gidecek, kalan kalacak ve bu mutlak suretle geleceği(11. ev) var ediyor. Geleceğin bugüne hükmediyor olduğundan bahsedebiliriz. Toplumsal, geniş kitleleri etkileyecek gelişmelerden gündeme taşınabilir. Sistem bir şekilde gücünü yaşama indiriyor. Herkesin kişisel sorumluluklarının farkında olması tek çıkış yolu! Suç ve suçlu aramaktan vazgeçip neler yapabileceğimizi ve nereden başlayabileceğimizi bulmak en iyisi!

Tutulma haritasının sentez burcunun yay olduğunu görüyoruz. Bir yol arayışındayız ve içgüdünün üzerinde hakimiyet kurarak var olan gücü yüksek hedeflere yöneltebiliriz. Haritanın gölge burcunun oğlak olması asla tesadüf deği! Eksik olan yanımız, belirlediğimiz hedeflerdeki disiplin ve kararlılığımız! Tutulma düzenleyicisinin Satürn olması ve yay burcunda bulunması, retro hareketinin Satürnyen temaları zayıflatması buna karşılık gelir. Nereye doğru gitmemiz gerektiğini biliyoruz; bununla birlikte pek telaşlı değiliz, aptal bir kendimize güven içindeyiz(yayın gölgesi olan aşırı iyimserlik) ve Satürn düz harekete geçtiğinde uyuya kalıp kaplumbağanın yarışı kazandığının farkına varanlar hiç şaşırmasınlar! Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir. İş- kariyer döngüleri dahilindeki kararlarda özellikle dikkat edilmeli!

Gün titreşimi yola çıkmakta olduğumuzu, çocukluk döneminin geride kaldığını, artık olgunlaşma sürecinin başladığını anlatıyor. Öyle bir nokta ki güvenli alandan çıktık ve karanlık ile aydınlığın tam ortasındayız, daha iyi görmeli, daha iyi duymalı, daha iyi anlamalıyız. Rehber kartımız "güç" bizden uzlaşı istiyor. "Düşmanını sev!" diyor. O seni tamamlayacak olan parçandır.

RUHA DOĞRU
8 Ağustos Salı (Mars günü)

Tutulma sonrası jet lag olmuş gibi hissediyor olabilirsiniz kendinizi! Sakin olun, geçecek! Önemli mesajlar alındı, önemli gündem başlıkları belirdi ve bağlantılı durumlar altı ay daha etkisini hissettiriyor olacak.

Ay:Balık (23:55 itibariye) (21:07 boşlukta)
Güneş:Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji):26 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji):Ermiş

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"bilim dehası" Jüpiter Uyumu:İnsan her keşfin altın değerinde olduğunu anlamalı! Daha geniş bakmalı ve seçimlerinin onu nereye taşımakta olduğunun farkına varmalı!
"aydınlık bilinç" Satürn İşbirliği:Yol, o yolun sorumluluğunun farkında olmayı gerektirir. Bilerek gidin!

"kadere çağrı" Ay Düğümü Gerilimi:Eksik bırakılanların karşıt bir bakış açısıyla tamamlanma zamanı! Bildiğinizden şaşın! Bilmediğinize yaklaşın!
"gizli güneş" Uranüs İşbirliği:Deneyip yanılma değil okuyup anlama zamanı!

Tutulma sonrası gündem epey güçlü başlıklarla karşımıza dikiliyor. Gün titreşimi bizden seçimlerimizin daha bir farkında olmamızı istiyor. Vicdanınızın sesine kulak verin! Kendiniz dahil kimseye haksızlık etmeyin. Hakkınız olanı almayı, en azından bunun için gerekli olan adımı atmayı ihmal etmeyin! Rehber kartımız "ermiş" bizden dış etkilerden biraz daha sıyrılıp kendi içimizde beliren cevabı duymamızı istiyor.

İP CAMBAZI
9 Ağustos Çarşamba (Merkür günü)

Balık enerjisiyle ilerlemekte olduğumuz bir günden geçiyoruz. Böyle bir günde insan kalbinin sesini duymasa olmaz. Ona kulak veriyor olmalı, seçeneklerin daha çok farkında olmalı, aklımızı kullanmalı, bir araya gelişlerin sırrını gözlemlemeye koyulmalı!

Ay: Balık
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 27 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Joker

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"aşk dehası" Venüs Uyumu:Yoğun duygular, romantik akışlar… Yuvamız, ailemiz gibi hissettiğimiz ne varsa ona doğru çekilim…
"soyluluk dehası" Merkür Gerilimi:Görmek, duymak ve anlamak için daha soğukkanlı, daha sağduyu sahibi olma ihtiyacı… Bir de madalyonun öbür yüzü var.

Gün titreşimi bugünün kendimizle kalmak isteyeceğimiz bir gün olabileceğinden bahsediyor. Bu fırsatı yaratabilirseniz harika olur. Tutulma gündemi de yeni yeni yatışıyorken… Mutlaka kendi içimizde bulabileceğimiz cevaplar vardır. Rehber kartımız "joker" öyle fazla da gömülmeyin diyor, kendinizi yaşamın size sunabileceği armağanlara açın! Bazen bir şey olur ve siz birçok şeyi daha farklı görmeye başlarsınız. Ne size yaşamın size sunduğu zenginliğin daha çok farkına varma şansı sağlardı?

DOĞAN GÜNE DOĞRU
10 Ağustos Perşembe (Jüpiter günü)

Fırtınalar kopar, birkaç dal kırılır, güzel olan kırılan bu dalların hiçbir şeyin sonu olmaması, aksine ağacın yeni sürgünler verebiliyor oluşudur. Hiçbir kırılma yaşama arzusunda olanın sonu değildir ki her son, yeni bir başlangıç…


Ay: Balık (15:37 boşlukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji):Şeytan

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"ilahi teslimiyet" Neptün Kavuşumu:Bazen hiçbir mantıklı açıklaması yoktur yapmayı arzu ettiğiniz şeyin… Bırakın bir kere de böyle olsun!
"yüce akıl" Pluto İşbirliği:İçine çekildiklerimiz daima bizi daha ileri bir boyuta sıçratır. Yeter ki her şeyin alıştığınız gibi kalması konusunda ısrarcı olmayın.
"aydınlık bilinç" Satürn Çatışması:İçeride büyümeyen dışarıda büyüse de eksiktir, dışarıda büyümeyen içeride büyüse de eksiktir.

Majör Açılar
"soyluluk dehası" Merkür Açısı
"aşk dehası" Venüs İşbirliği:Aşk, iletişim gerektirir ve burada gerçekleşen, hakikatin belirişidir.
"güzellik dehası" Güneş Açısı
"bilim dehası" Jüpiter İşbirliği:Kişisel gücümüzün, ışığımızın parlama şansı doğuyor! Yeter ki bu gücü taşıyabilecek olanın akıl olduğunu bilin!

Gün titreşimi bugün yeni bir dönemin kapılarının açılmakta olduğundan bahsediyor. 10, Jüpiter sayısıdır. Büyüme ve genişlemeyi, idraki anlatır. İdrakinde olduklarımız bize yeni bir bakış açısı sağlar. Bu değişim ve dönüşümün başlangıcıdır. Karanlık tam da burada doğuma vardırır bizi ki kişi burada artık canlıdır. Rehber kartımız "şeytan" ise önemli bir detaydan bahsediyor. İnsan hiçbir şeyde aşırıya kaçmamalı, her şeyden hakkında fikir sahibi olabileceği kadarını almalıdır. Ancak bu şekilde bir seçimden bahsetmek mümkün olabilir ki gönlü akıyorsa önünde durmamalıdır. Akıp geçebilmeli, kendisiyle birlikte akıyor olanın yolu olduğunu fark edebilmelidir. Zincirle tuttuğunuz, sizin değildir.

AKSİYON ZAMANI
11 Ağustos Cuma (Venüs günü)

Ne? Ay koça mı geçmiş? Yerimizde mi duramıyoruz? Etrafa mı sarıyoruz? Koşasımız mı var? Yürüyüşe mi çıkalım? Dans? Spor? Haydi şu enerjiyi işimize yarayacak bir aktiviteye yatıralım!

Ay: Koç (07:21 itibariyle)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji):20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji):Aziz

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"yaralı şifacı" Kiron Buluşması:Derin yaralar iyileşiyor. Yeter ki onlara sadece ruhun şefkatini sürün. Her şey bir anlamla inşa olur. Her deneyim onun içinden geçişimize izin verdiğimizce yükselişimiz demektir.

Gün titreşimi bugünün iç sesimizin güçlü olduğu bir gün olduğundan bahsediyor. Bazen değer biçmez ve ayırt etmez bir şekilde gözlemci kalmak gerekir. "Karamanın koyunu, sonra çıkar oyunu!" Belki de henüz resim tamamlanmış değildir ve biz sabırsız bir çıkışla bir çuval inciri berbat edebiliriz. Güç değerlidir. O gücü kullanabilecek olgunluk daha değerlidir. Her şey hazır olduğumuzda ışığına kavuşur. Rehber kartımız "aziz" bizden bilginin birikime, bu birikimin de bilince dönüşmesine izin vermemizi istiyor. Kap dolduğunda akış başlar.

ŞAHLANAN AT
12 Ağustos Cumartesi (Satürn Günü)

Koç enerjisi daha oturmuş durumda! Şimdi gücümüz kullanıma daha hazır! Nereden başlasak, nasıl anlatsak? İlk adım çok değerlidir. "Bir şey nasıl başlarsa öyle gider." derler. Bir şey olur ve sizin ona vereceğiniz cevap süreci belirler.

Ay: Koç
Güneş:Aslan    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji):İmparator

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"aşk dehası" Venüs Çatışması:Duygular sizi yoldan çevirmemeli! Yol sizin duygularınızı es geçmenize sebeb olmamalı! Her şey birlikte yerini bulur.
"adalet dehası" Mars Uyumu:Kalbimiz küt küt çarpıyor. Ne yapmak bizi heyecanlandırır? Haydi başlayalım! Gerisi gelir.
"yüce akıl" Pluto Çatışması:Bir şey bitmeden bir şey başlamaz! İlerleyiş bulunduğun noktayı geride bırakmaktır. Deri değiştir. Başka yolu yok!
"bilim dehası" Jüpiter Gerilimi:Savaşabilecek kadar cesur, uzlaşabilecek kadar akıllı ol!
"güzellik dehası" Güneş Uyumu:Cesaret, senin ışığındır.
"aydınlık bilinç" Satürn Uyumu:Hakikatin ne olduğunu anladığında, geri kalan her şey oyunun bir parçası olur.

Majör Açı
"aşk dehası" Venüs Açısı
"ilahi teslimiyet" Neptün Uyumu:Aşk, teslim olmaktan geçer. Ancak o zaman içinde yükselen sesi duyabilir ve onunla bütünleşerek büyük resmin sırrını çözebilirsin.
Venüs- Neptün üçgeni kesinleşiyor ve Merkür retrosu başlıyor. İlişkiler cephesinde romantik, masal gibi zamanlar… Kendini adama eğilimi artıyor. Sanatsal yaratıcılık devreye girer. Lütfen kendinizi yok sayarak hiçbir ilişkinin biz ışığına ulaşamayacağını bilin. "İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir." Birliktelik, yol arkadaşlığı demektir. Yol yoksa, yolcu da, yolculuk da, bir arada olmanın bir anlamı da yok. İşte bunu sorguluyor bulabiliriz biraz da kendimizi… Ne yaptık da, ne oldu da, ne dedik de, neyi diyemedik de, ne derdik de, ne diyelim de… Boş lafa karın tok! İşe yarar bir şeyler yapalım! Küstüm oynamıyorumlar, aman da beni hiç anlamadınızlar… Oyun yaşam demek, mızıkçılık yapmadan oynamasını bil! Anlatabilseydin anlaşılırdı. Anlasaydın anlatırdın! Demek anlamadığın bir şey var! Geri bildirime açık olun! Zaman verin biraz daha kendinize, otursun bir şeyler yerine… Retro yavaş ve emin adımlar atmayı gerektirir. Önce ayağınıza takılıp duran işleri bir toparlayın! Sonrası gelir. 3-5 Eylül retronun bitmesiyle bu zamanı verimli değerlendirenler ödüllerini alacaktır.

Gün titreşimi artık bir şeylerin tamamlanmakta olduğundan söz ediyor. Özellikle ilişkiler cephesinde önemli mesajlar var. Dengenizi koruyun! Sevgide olun! Sevgi diliyle konuşun! Onu sevmiyor değilsiniz! Sadece anlaşılamadığınızı düşünüyorsunuz ve bunu anlatmaya çalışırken anlamaktan uzaklaşıyorsunuz. Herkesin seçimine saygı duyun ve seçiminizin ne olduğunun farkında olun. Rehber kartımız "imparator" bize "Kurban değilsiniz! Kahraman, olabilirsiniz…" diyor.

GÜVENLİ SULAR
13 Ağustos Pazar (Güneş günü)

Güne erken başlayanlar bir kıpırtıyla uyandılar. Haydi sabah sporuna! Su içiyor musunuz? Söz dinleyin biraz canım! "anne"ye bağladım! Ay(anne)’ın yüceldiği boğaya ilerliyoruz ya… "O güzel başını göğsüme yasla!" Huzur ve dinginlik… Finansal çözümlemeler...

Ay:Boğa (12:39 itibariyle) (10:00 boşlukta)
Güneş:Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji):22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji):Büyücü

Majör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"kadere çağrı" Ay Düğümü Uyumu:Yarın, bugün atmakta olduğun adımların karşılığıdır.
"gizli güneş" Uranüs Buluşması: Seni ifade edeni, sana kendini daha kendin hissettireni bul! Ona bir adım at! Kendi ol! Biraz daha… "Hadi bi’ cesaret…"

Majör Açı
"güzellik dehası" Güneş Açısı
"aydınlık bilinç" Satürn Uyumu:Sağlık, canlılık, açık yüreklilik, yaşam ile bütünlük, mutluluk bilinç gerektirir. Üzerinize giyindiğiniz elbisenin(kişiliğin) ne olduğunun farkında olun!

Gün titreşimi bugün yeni kapıların açılmakta olduğundan bahsediyor. Bunun farkında olarak hareket etmeye ihtiyaç duyuyoruz. Perşembe günü gündemimiz olgunlaşarak yeni bir boyut kazanıyor. Ortalığı toparlama zamanı! Ay da gün içinde boğaya geçiyor. Hesap kitap için iyi bir zaman! Doğa ile baş başa kalmak da çok iyi gelir. Bulduğunuz ağaca dayayın sırtınızı! Kucaklayın hatta! Solar pleksusunuz(güneş sinir ağı) dengelensin! Dokunun ona… Daha çok dokunun bugün, kendinize, sevdiklerinize… Parmak uçları hassaslaşıyor. Rehber kartımız "büyücü" bizden potansiyellerin farkına varıp onları bilinçli olarak aktive etmemizi istiyor. Romantik bir hava esiyor. Hafif müzik… Güzel kokular… Tarçın, karanfil, vanilya… Doğal olsun! Tıpkı sizin gibi!

Yeni bir haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.