Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Çözülme ve saflaşma

18 Eylül - 24 Eylül 2017 haftası

Balzamik ay fazında başlıyoruz haftaya! Kenara ittiğimiz, görmezden geldiğimiz ne varsa önümüze düşüyor. Deneyimlemekte olduğumuz küçülen ay fazının (dolunay- yeniay arası) 21 Ağustos (güneş tutulması) itibariyle oluşan gündemi (kişisel potansiyel, şimdiki zaman, kalp, kendini ifade), 6 Eylül balık dolunayı ile en üst noktasına ulaşmış ve bizi büyük resmi görüp ruhsal programın farkına varmaya çağırmış, bir yandan gündelik hayatın keşmekeşiyle yüzleştirirken bir yandan ruhun zamanı ve mekanı aşan sessizliğine çekmişti! 6 Eylül’den bu yana 21 Ağustos- 6 Eylül gündemi beli bir zemine oturtulmaya çalışılmaktaydı. Yeni başlayan dönem bizden ne istiyor? Şu an tamamlanmakta olan neyin hazırlığını gerçekleştirmeye çalışıyor?

Yeniay 12. evde gerçekleşiyor. Kendimizi sürgün edilmiş hissediyor olabiliriz. Sanki hiçbir yere ait değilmişiz gibi! Köklenme ihtiyacı doğuyor. Nereye ait olduğumuzu bulmaya çalışıyoruz. Bir şeyler sanki bizi köşeye sıkıştırıyor. Bir şeyler yıkılıyor. "bilinç" boyutunda deneyimliyoruz tüm bunları!

Terazi yükseliyor yeniay haritasında, Venüs başağa henüz geçmiş ve hala 0 derecede, yerini bulmamış bir şeyler var ilişkiler cephesinde, değerini anlamaya çalıştığımız bir şeyler... Özdeğerimiz... Gerçekten öyle mi yoksa öyle olduğuna mı inanmaya çalışıyoruz? Bu daha mı güvenli geliyor? Bir araya gelişler ve burada bize aynalık edenler... Dostluklar, arkadaşlıklar, sosyal çevre ve ikili ilişkiler... Hepsi mercek altında! Birleşmeler ve ayrışmalar... Kendimizi ifade edebiliyor olmak!

Pluto devrede! Oluşan gündemler radikal değişimleri vurguluyor. Venüs ile Regulus sabit yıldızının kavuşum halinde olması, sanat ve eğlence dünyasında beklenmedik gelişmeler anlamına gelebilir. Birilerinin yıldızı parlarken, birilerinin yıldızı sönebilir, birileri hummalı bir çalışmanın içinde kendini bulurken birileri emeğinin karşılığını alarak takdir görebilir. Başaktan bahsediyoruz, öyleyse ne kadar emek, o kadar yemek! Dönem ruhunda nereden gelip nereye gittiğimize dair güçlü analizlerden bahsedebiliriz. Astrolojik danışmanlık almak için çok iyi bir zaman! Jüpiter akrep transitine doğru da ilerlerken! Takip ettiğiniz köşe yazarlarını daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Nerede durduğumuzu objektif olarak görme arzusundayız. Sizinle aynı görüşte olmayan kişileri de okuyun. Onlar ne diyor, ona da bir göz atın!

Düzenleyici Merkür başakta ve artık hızlanıyor. 20- 30 Eylül arasını iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Üzerinizdeki ölü toprağından kurtulun! Ekip çalışmasına, destek almaya ve vermeye kendinizi açın! Mükemmeli aramayın, olan içindeki fırsatın farkına varın ve onu kullanın. O fırsatı yaratın, yaratacak olanın önünü açın! Güç savaşları sadece vakit kaybettiriyor olur. Olmuyorsa olmuyor. Zorlamak, çözüm değil, çözümün önündeki dirençtir. Vazgeçmeniz gerekiyorsa vazgeçin, bitmişse bitmiştir. En azından şimdilik! Enerjinizi verimli kullanın ve bunun değerinin farkına varın!

İş- kariyer döngülerinde önemli gelişmelerden bahsetmek mümkün! Bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Eğri oturun doğru konuşun! Çılgınlık zamanı değil! Aklımızı kullanma zamanı! İfadelere dikkat; zira dilin kemiği yok! Dil vardır savaş çıkartır, dil vardır barış getirir. Barışa çağrı yapın, kazan- kazan ilkesiyle hareket edin ve teklifiniz çekici olsun, her iki taraf için de!

Venüs başağa geçiyor (20 Eylül)! 14 Ekim’e kadar düşük konumda olduğu başaktaki yolculuğuna devam ediyor olacak. Temizlik zamanı! Sadeleş! Gerçeğin farkına var! Gerçeğinin, ne için uğraşıp didindiğinin, bunun seni ne kadar ifade ettiğinin, değerinin, seni güzel, yaşamı keyifli kılan şeyin... Hep en iyisini yapmak istedik, hep en iyisi olsun dedik. En iyisi, olanın kendisi... İyileştirme çabası, zaten üzerinde olduğun bir yere varmaya çalışmak demektir. Yol hep daha ileriye gider. Şu an üzerinde bulunduğun, tam da olman gereken! Seninle olan her şeyi kutsa, onurlandır ve yolculuğuna devam et. Kendinin ve seninle olanın değerini anlamanı sağlayacak olan bu bilinçtir.

Güneş teraziye geçiyor (23 Eylül)! Işığın gücü yerini karanlığın gücüne bırakıyor. Artık parlama değil, parlayanlar içinde sana ait olanla buluşma zamanı! Karanlık, "içe dönüş" demektir. Gerçek hazine orada bulunur. Dişi, erili yaratır. Alan, verendir. Güneş koça geçene kadar (21 Mart) kendi içimizde büyüyor olacağız.  

DÜZEN KURMAK
18 Eylül Pazartesi (Ay günü)

Başak enerjisiyle uyanıyoruz güne! Derleniyoruz toparlanıyoruz! Ya bir şeyler tüm gününüzü çalacak ya da bugün epey bir iş halledilmiş olacak!

Ay: Başak (07:52 itibariyle) (02:54 boşlukta)
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 28 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güç

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
 "aşk dehası" Venüs Buluşması: Aşk, kalbini olana açmaktır. Her şey, onun içinde anlamlanır.
"gizli güneş" Uranüs Uyumu: Bazen mantıklı bir açıklaması yoktur; bununla birlikte bu kırılma ile birçok şey de anlamını bulur.
"adalet dehası" Mars Buluşması: Enerjini ne için ve nasıl kullandığın önemli!

Majör Açı
"aşk dehası" Venüs Açısı
"gizli güneş" Uranüs uyumu: Özgürlüğün hüküm sürmediği bir birliktelik, birliktelik değil, korku ve sığınma ihtiyacının tuzağıdır.

Gün titreşimi yeni bir dönemin başlamakta olduğundan bahsediyor. Keşif ve gelişim zamanı! Işığı parlatacak olan budur! Kalp, ona güvenip yola çıktığımızda, bize aklın üstünde bir aklın yolunu buldurur. Rehber kartımız "güç" gerçek gücün kalbin gücü olduğundan söz ediyor. Kalp, "cesaret" demektir ki bu "teslimiyet" gerektirir. Böylelikle "göz" görür, "kulak" duyar ve "koku" alınır. Bağlantı kurulur ve öze yaklaşılır.

YAKIN OLMAK
19 Eylül Salı (Mars günü)

Başak enerjisiyle uyandığımız bir gün daha! Bir gürültünün içinde mi buldunuz kendinizi? Haydi biraz sessizleşin! Ne bugünü fırsata çevirirdi?

Ay: Başak
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 29 / 11 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kader Çarkı

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"soyluluk dehası" Merkür Buluşması: Detaylarda boğulmayın! İşinizi kolaylaştıracak olanı bulmaya çalışın!
"ilahi teslimiyet" Neptün Gerilimi: Yanılmaya açık bir gün! Üç düşünün bir konuşun! Duyduklarınızın hiçbirisine, gördüklerinizin yarısına...
"yüce akıl" Pluto Uyumu: Dönüşüm zamanı! Odaklı ve istikrarlı enerji insanı yeniler.
"aydınlık bilinç" Satürn Çatışması: Yapılması gerekenler ve yöntemler vardır. Yapılması gerekenler öncelik sırasıyla düzenlenip yöntemler bize en çok keşif sağlayacak şekilde seçildiğinde, yükseliş kaçınılmazdır.

Gün titreşimi bizden kendimize yaklaşmamızı, özümüzü duymamızı, neyi arzu ettiğimizi daha iyi anlamamızı, buna kalbimizi açmamızı, onun gücü olan saf sevginin farkına varmamızı istiyor. Rehber kartımız "kader çarkı" yeni bir zamanın kapılarının aralanmakta olduğundan, bir "içe dönüş" sürecine doğru ilerlediğimizden, bu süreci verimli kılacak olanın bizim içselliğimizden beslenişimiz olacağından söz ediyor. Al, içselleştir, büyüt, köklen ve dallarından gökyüzüne uzan!

EVRENİN ŞARKISI
20 Eylül Çarşamba (Merkür günü)

Doğum sancısı sonrası gelen yeniay! Ay boşlukta uyanıyoruz güne! Öğle saatlerine kadar sükunetinizi koruyun! Ayın teraziye geçmesiyle enerji yumuşar ve ilişkiler cephesi hareketlenir. Çözüm odaklı olma zamanı!

Ay: Terazi (13:05 itibariyle) (08:29 boşlukta) (08:29 Yeniay)
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Şeytan

Majör Açı
"soyluluk dehası" Merkür Açısı
"ilahi teslimiyet" Neptün Gerilimi: Hayalgücü ve yaratıcılık hat safhada! Kurulan denge, birçok farklı yaklaşımı ve içsel havuzumuzda bir uyanışı beraberinde getirebilir. Daha geniş bakın, büyük resmi görün! Detaylar ancak o zaman gerçek değerine kavuşur.

Gün titreşimi bugünün bir tamamlanma günü olduğundan söz ediyor. Birçok şey daha anlaşılır oluyor. Gerekli temas tam da şimdi sağlanabilir. Yavaş yavaş ve emin adımlarla... Rehber kartımız "şeytan" bize "Güç, insanın en büyük sınavıdır ve onu kullanmadan önce insan, güç olarak tanımladığının yansımalarının sorumluluğunun farkına varmalıdır. Güç, esneklik gerektirir. Değilse kırılır."

SAF SEVGİ
21 Eylül Perşembe (Jüpiter günü)

Terazi enerjisiyle uuyanıyoruz güne! Yeniay sonrası bir yandan yumuşak bir enerji bir yandan sağlam kırılmalar... Sizi besleyecek, sizden beslenir ve bu böyle olduğunda yol kendiliğinden birliktedir.

Ay: Terazi
Güneş: Başak
Gün Titreşimi (Numeroloji): 22 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji): İmparator

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"yüce akıl" Pluto Çatışması: Seçimler değerli! Size ait olmayan bir seçime ortak oluşunuz, kayboluşunuzdur.

Gün titreşimi bugün yeni kapıların açılmakta olduğundan bahsediyor. Daha cesur olabilirsiniz! İpleri ele alın, üzerinize düşeni yapın yeter. Sonrası gelecektir. Rehber kartımız "imparator" gün titreşimiyle uyumlu olarak bizden dümende olmamızı ve hangi rüzgarın bizi rotamızda tutacağının farkında olmamızı istiyor.

DERİN SULAR
22 Eylül Cuma (Venüs günü)

Terazi enerjisiyle uyanıyoruz. Ben sende bana dair ne görüyorum? Bizi bir araya getiren nedir? Son iki gün bizde bir şeyleri açığa çıkardı. Buradaki derinleşmeyi Ay’ın akrebe geçmesiyle yaşıyor olacağız.

Ay: Akrep (20:39 itibariyle) (16:04 boşlukta)
Güneş: Başak    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 23 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Yıldız

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"aydınlık bilinç" Satürn İşbirliği: Ne yaptığımızı biliyorsak, bu kolaylaşır. Karmaşa, kargaşa yaratır.
"bilim dehası" Jüpiter Buluşması: Akıl yolu bulduğunda, ruh orada konuşlanır.
"gizli güneş" Uranüs Gerilimi: Erken verilen yanlış bir karar, geç kalınan doğru bir karara yeğdir.

Majör Açı
"soyluluk dehası" Merkür Açısı
"yüce akıl" Pluto Uyumu: Neyin senin için anlamı değişseydi yaşamın yeni bir inşa gerektirirdi ve bunun tam vakti?

Gün titreşimi bugünün ayaklarımızı yere sağlam basma arzusunda olduğumuz bir gün olduğundan bahsediyor. İletişim kurduğumuz her parça bize yeni bir boyut kazandırır. Rehber kartımız "yıldız" evrensel işaretlerin farkına varmamızı istiyor. Döngüyü anlayın ve neresinde olduğumuzu bilerek seçimler yapın.

DERİN SULAR
23 Eylül Cumartesi (Satürn günü)

Akrep enerjisiyle uyanıyoruz güne! Derin bir analiz gücü! Kabuklar kırılıyor! Bugün bir şey yapın, onun içindeki duygunun akışına gözlemci kalın ve dalgalanışını hissedin. Huzur insanın kendine dönüşüdür.

Ay: Akrep
Güneş: Terazi (23:00 itibariyle)
Gün Titreşimi (Numeroloji): 24 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ölüm

Majör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"aşk dehası" Venüs İşbirliği: Bizim için değerli olan bize yaşam gücü verir.
"adalet dehası" Mars İşbirliği: Enerjimizi neye yönlendirirsek ondan bir parça olarak yaşamımıza katılır.
"ilahi teslimiyet" Neptün Uyumu: Hayal edebildiğin kadarından ibarettir yaşam... Yeter ki hayallerin tutkun olsun!

Gün titreşimi bugünün önemli bir seçim günü olduğundan söz ediyor. Neydi başlattığın? İki gün önce ne için ipleri ele almıştın? Şimdi neredesin? Seni yola varacağın yer çıkarır. Oysaki her yol, seni kendine vardırır. Yola çık, yolda ol yeter! Rehber kartımız "ölüm" "Bir şey geride kalmadan yeni bir boyuttan söz etmek mümkün değildir." diyor. Hangi parçanızla olan yolculuğunuzu tamamladınız?

DERİN BİR NEFES
24 Eylül Pazar (Güneş günü)


Akrep enerjisiyle uyanıyoruz haftanın son gününe! Önemli çözülmeler yaşadık son günlerde! Arındık, seçimler yaptık ve bu seçimlerin ne anlama geldiğinin farkına vardık. Asıl yolculuk pazartesi itibariyle başlıyor olacak!

Ay: Akrep (10:32 boşlukta)
Güneş: Terazi
Gün Titreşimi (Numeroloji): 25 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ermiş

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"yüce akıl" Pluto İşbirliği: İçsel büyüme! Özün açığa çıkışı! Zamanın sınavı! Ötesindeki hakikat!
"soyluluk dehası" Merkür İşbirliği: En alttaki duyguyu bulmak ve onun bize ne söylemeye çalıştığını duymak!

Majör Açı
"adalet dehası" Mars Açısı
"ilahi teslimiyet" Neptün Gerilimi: Sanatsal yaratıcılık! Müzik ve dans! Resim! içinde kaybolduğun, kendinle buluştuğun ana gebedir. Orada sana ait olanı al ve bunun yaşamının bir parçası haline getir.

Gün titreşimi bugünün "cesaret" günü olduğundan söz ediyor! Karanlık ve aydınlığın kesiştiği yerdedir tüm cevaplar... Rehber kartımız "ermiş" bizden tüm bu hikayenin kahramanı olduğumuzu hatırlamamızı ve bu hikayeyi kaleme alan özümüzün bize ne anlatmaya çalıştığının farkına varmamızı istiyor. "Çanlar kimin için çalıyor?"

Yeni bir haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.