Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

İÇİNDE BİR CAN TAŞIMAK

İÇİNDE BİR CAN TAŞIMAK

Hayatın tam olarak anlamını içinde bir meleğin kıpırtılarını hissettiğinde fark edebiliyormuş insan...


Evliliğimizde bir yılı arkamızda bırakmıştık ve artık anne olmayı her geçen gün daha fazla istiyordum, hamile bir kadın gördüğümde içim cız ediyordu acaba bir gün ben de bu duyguyu yaşayabilir miyim diyordum. Ancak bebek sahibi olmayı bir kaç ay hatta bir yıla yakın bir süre daha ertelemiştik ama planladığımız gibi olmadı. Biz onu değil bu minik melek bizi seçti ve hiç beklemediğimiz bir zamanda aramıza katılmaya karar verdi (Hamilelik testini yaptığım günü ve o günkü mutluluğumuzu asla unutmayacağım). İyi ki de öyle yapmış bu mucizeyi doya doya yaşadıkça, içimde kızımın kıpırtılarını hissettikçe yaşadığım mutluluk ve heyecanın kelimelerle tarifi imkânsız. Her geçen gün onun karnımda biraz daha büyüdüğünü görmek, ultrasondaki hareketlerini izleyebilmek, hele hele son bir haftadır içerden eli ya da ayağını dayadığında karnımda yarattığı çıkıntıyı görmek ve elimi üzerinde gezdirdiğimde o minicik el ve ayağı hissetmek.

İçinde bir can taşımak yeryüzünde tadılabilecek en güzel duygulardan biriymiş, Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah. Bundan sonra en büyük dileğim kızımı sağlıkla kucağıma alabilmek. Minik meleğim aramıza katılmak için bizi ve dünyaya geleceğin tarihi sen seçtin ve babanla ben sana kavuşacağımız, seni kucağımıza alacağımız gün için her geçen gün daha çok sabırsızlanıyoruz. Ve seni çok seviyoruz annecim. Adın Selin olacak; babanla benim yaşadığımız büyük sevgi selini ifade edecek bebeğim. Sen çok büyük bir aşkın meyvesisin ve inşallah seni sevgi dolu bir aile ortamında büyütmeye çalışacağız.

Artık baban ve ben bu son iki ayın bir an önce geçmesini ve aramıza katılmanı  bekliyoruz.  Ama aramıza katılmak için sakın acele etme olur mu meleğim, yedi aydır sana kavuşmayı bekliyoruz ve iki ay daha bekleriz yeter ki sen sağlıklı bir bebek ol anneciğim.

Anneciğim demek şimdiden gözlerimi dolduruyor, seni kucağima aldığım gün gözyaşlarıma engel olamayacağıma eminim bebeğim.
 
Funda AYDOĞDU

 

Siz de hikayenizi bize göndermek istiyorsanız
lütfen üye olmak için tıklayınız.
BENİM HİKAYEM BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.