Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ÇINARIM, AKLIMIN BÜTÜNÜNÜ İŞGAL EDEN EN TARİFSİZ DUYGUM

ÇINARIM, AKLIMIN BÜTÜNÜNÜ  İŞGAL EDEN EN TARİFSİZ DUYGUM

11.05.2011 19.30’da tanıştık seninle kuzum, o anı tarif edemeyeceğim edemem, çünkü kelimeler yetmez tarife. O andan sonra içimde hissetmeye başladım senin varlığını, ilk hafta görmeye gittim çok küçükmüşsün göstermedin kendini…


Bir hafta bana bir asır gibi geldi heyecanla adımı söylenmesini bekliyordum hastanede seni görmek için. İşte o an… Çınarım’ın kalp atışlarını görüyordum.  Nokta kadardın bal oğlum. Minicik kalbin o kadar hızlı atıyordu ki, buna akil sır erdiremiyordum. Gün geçtikçe büyümeye başladın onüç haftalıktın, doktorunun erkek demesiyle sürpriz bir şekilde cinsiyetini öğrendim. Babanla sürpriz olmasını planlamıştık ama hemen herkesi aradım. 


Ara sıra olumsuzluklarla üzdün beni mesela bir gece hiç hareket etmedin. Bir avuç dolusu çikolatayla seni oynatmayı başarmıştım. Sen içimdeydin ya daha mutlusu yoktu benden. Sonra sert tekmelerine başladın artık doğmak istiyordun. Babanla ikimiz çok merak ediyorduk seni. Yaşadığım olumsuz hayat şartlarına rağmen(üzüyordu insanlar beni) senin bir tekmen ve babanın bana olan desteği her şeyi unutturuyordu.

Minik kuzum… Evet, o büyük gün gelmişti. “Çınar artık yarın doğsun” demişlerdi. Seninle son dakikalarımdı. O kadar çok merak ediyordum ki seni… Çok heyecanlıydım ve korkuyordum ve  saat 14.20 bal oğlumun sesini duydum. Yanakların tombiş tombiş ve kıpkırmızıydı. Seni yanıma koyduklarında şimdiye kadar biriktirdiğim gözyaşlarım sel olmuştu. O mis kokun var ya yıllar geçse de hiç silinmeyecek hafızamdan. Sonra doktor teyzeler adını sordular “Çınar” dedim. İşte benim Çınar’ım. Adın gibi uzun ömürlü sağlıklı ol oğlum. Allahım’a her zaman şükrediyorum, bana senin gibi sağlıklı bir evlat nasip ettiği ve bu Anneler Günü’nü anne olarak bana yaşattığı için.

Sen benim için hayattaki her şeyden daha değerlisin. Annen her zaman yanında olmayacak ama her zaman arkanda olacak. Hayatın bütün güzellikleri seninle olsun oğlum. Gecenin üçünde bile attığın o kahkahaların, hayatından hiç eksik olmasın Çınar’ım…

Annen

Siz de hikayenizi bize göndermek istiyorsanız
lütfen üye olmak için tıklayınız.
BENİM HİKAYEM BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.