Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

SEKSTE GEVEZELER VE DİLSİZLER

SEKSTE GEVEZELER VE DİLSİZLER

Sevişirken konuşmayı mı, sessiz kalmayı mı seviyorsunuz? Cinsel birliktelik sırasında konuşmak seks hayatınızı hiç ummadığınız kadar etkiliyor.


Seksologlar her insanın cinsel olarak farklı bir yolla uyarıldığını söylüyor. Bazı çiftler yatakta sınır tanımayan, kaba saba ve edepsizce diye niteleyebileceğimiz tarzdaki sözcükleri duymak istiyor ve kullanıyorken, bazıları romantik, duygusal ve ruhu okşayan sözlerden hoşlanıyor. ;

Sevişirken konuşmanın tüm büyüyü kaçırdığına inanan insanlar da azımsanmayacak kadar çok. Suskunluğu tercih eden biri partnerinin en küçük lafı ile konsantrasyonunu tamamen yitirebiliyor.

Sevişirken çoğu kez sözcükler önem kazanıyor. Bir kelime bile kişinin cinsel isteğini uyandırabiliyor ya da bu ateşi tamamen söndürebiliyor. Partnerinizin cinsel isteği ve gücünü arttırmak istiyorsanız, ona cesaret verecek ve onu öven kelimeler kullanmanızda fayda var.

İLİŞKİYİ ZORA SOKAN FARKLAR
Partnerlerden birinin sert diğerinin daha duygusal olan beklentileri çatışmaya, hatta ilişkinin bitmesine bile yol açabiliyor. Bu durumda orta yolu bulmak sizin becerinize ve ikna kabiliyetinize kalıyor.

Genelde duygusal aşk cümlelerinden hoşlanan kadınlar eşlerinin kaba ve edepsiz ifadelerinden rahatsız oluyor. Erkekler arasında da romantik kelimeleri tercih edenler olsa da genelde bu tür ayıplı kelimeler onları ateşliyor.

KORKUNÇ SESSİZLİK!
Kadınların çoğu eşlerinin sessiz hallerinden rahatsızlık duyduklarını ifade ediyor. Konuşmayan, iltifat etmeyen, sevgi sözcükleri fısıldamayan bir erkek bir kadına çoğu zaman değersiz olduğunu hissettiriyor.

Sadece sevişme sırasında değil sonrasında da tarafların tepkileri birbirinden çok farklı! Cinsel ilşkinin ardından eline kumandasını alan bir erkek ya da sırtını dönüp uyuyan bir partner kadınlarda kötü bir etki bırakıyor.

Cinselliğin iki kişilik bir süreç olduğunu ve her iki tarafında bunu destekleyecek şeyler yapmasının kendi mutlulukları için ne denli önemli olduğunu unutmamak gerekiyor. Sizi mutlu eden şeyleri eşinize ya da partnerinize belirtmekten çekinmeyin.

MÜZİKLE BÜYÜLÜ ANLAR YARATIN!
Cinselliği süsleyen ve size harika zamanlar sunan bir diğer yardımcı ise müzik. Bazı şarkılar adeta bu anlara özel yaratılmış. Biz de sizin için sevişirken dinlenebilecek şarkılar listesi hazırladık.

Tüm zamanların en büyük R&B şarkıcısı Marvin Gaye‘in tüm kariyeri aslında baştan çıkarma üzerine kuruludur. Özellikle 70’lerde yaptığı “Let’s get it on” albümünü baştan sona çalmakla yatak odanızda mumlar ve tütsüler yakmak ya da partnerinin kulağına tatlı aşk sözcükleri fısıldamak arasında bir fark yoktur.

Barry White’a belki fiziksel olarak tahammül edemeyebilirsiniz ama ya sesine... En zor zamanınızda ortamı biraz alevlendirmek için başvuracağınız tek bir aşk şefi var. Onun da adı Barry White...

‘68 yılı özgür aşkın tüm dünyada cupid’in küçük aşk oklarının havada uçuştuğu, özgür seksin en özgür haliyle yaşandığı yıldı. Fransa’dan parlayan alevin en yakıcı hali de Je t'aime... Moi non plus.

BU ŞARKILARI TERCİH EDEBİLİRSİNİZ
1) Marvin Gaye – Sexual Healing   
2) Barry White – You're the first, The last, My everything
3) Al Green  - I’m so tired of being alone
4) Serge Gainsbourg & Jane Birkin - Je t'aime... moi non plus
5) Karakan -  Evdeki Ses2
6) Depeche Mode – In your room
7) Elvis Costello – I want you
8) Nick Cave and The Bad Seeds – Into my arms
9) Kylie Minogue – Confide in me
10) The Rolling Stones – Wild horses
11) Marvin Gaye – Let’s get it on
12) Tori Amos – Sweet the sting
13) Gary Moore – Still got the blues



 


 


 

CİNSELLİK & İLİŞKİ BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.