Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN ÖNERİLER

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN ÖNERİLER

Sevgililer Günü’nde sevginizi göstermenin pek çok yolu var. Ama sizin için önemli olan olabildiğince romantik bir sürpriz yapmak mı? Eskiden herşeyin daha romantik daha içten olduğunu düşünenlerden misiniz? Cevabınız “Evet”se Yazar Lesley M. M. Blume'un Let’s Bring Back (Geri Getirelim) adlı kitabında yer alan önerilere kulak vermenizde fayda var.


RENK TEMALI YEMEKLER
Renk temalı yemekler, I. Dünya Savaşı’nın sonundan itibaren Avrupa’da oldukça popülerdi. 1966 tarihli New York Times’ın Mönü Tarifleri kitabında bir tarif yer alıyor: Yemek somon fümeyle başlıyor. Pancar püresiyle birlikte biftek, domates ve turp salatası da mönüde olan diğer yemekler.

FİLM GECESİ
“İki film birden” karanlık ve soğuk kış ayları için ideal. Randevunuzu da uzatmanızı sağlar. Aynı zamanda iyi seçilmiş filmler hem duygularınızı pekiştirir, hem de o akşamı daha da unutulmaz yapar.

ESKİ MODA ÇİÇEKLER
Sevgililer Günü’nün klasiği kırmızı gülleri unutun. Onun yerine sevgilinize peygamber çiçeği ya da papatya hediye edin. Basit olmak bazen en iyisidir. Birçok kadının kır çiçeklerini sevdiğini de aklınızın bir kenarına not düşün.

BUZ PATENİ YAPIN
Bu özel günde yemek masasına oturmayacak kadar enerjik bir çiftseniz öneri: Buz pateni. Yanınıza bir termos dolusu sıcak çikolata almayı da unutmayın.

BİR AŞK MEKTUBU YAZIN
Çoktandır unutulan güzelliklerden biri mektuptur. Hele iyi kaleme alınmış bir aşk mektubu kimsenin hayır demeyeceği türden bir romantizmdir. Tüy kalem ve mürekkeple yazmanız, tercih sebebidir. Ama konu kalbin itirafları olunca basit bir kalemle yazsanız da önemli değil.

TELGRAF GÖNDERİN
Telgraflar kısa mesajlardan daha naifdir. Üstelik hatıra değeri de var. İstinye Park’ın Aşk Postanesi, tam da bu öneriye göre.

OYUN OYNAYIN
Sevgililer oyun oynarken çok eğlenebilir ve birbirlerine daha da yakınlaşabilirler. Evde oynanabilecek oyunlar da eğlenceli bir Sevgililer Günü geçirmenizi sağlayabilir.

AH, O ESKİ DANSLAR
Eski dansları günümüzde bilen, duyan insanlar pek az. Ancak onların bıraktığı keyif bir başka. Swing, tango, vals... Gidebileceğiniz bir gece kulübü bulun ve sabahın ilk ışıklarına kadar bu deneyimi yaşayın.

KAÇIN VE EVLENİN
Zaten evlenmeyi düşünüyorsanız, bu fırsatı yaşamanızı öneririz. Sadece aşkınızı düşünün. Eski zaman evlilikleri gibi son derece romantik. Gözlerden uzak bir yerde evlenin ve balayınızı orada geçirin.

BALONLA YÜKSELİN
Balonla seyahat etmek en romantik yollardan biridir. Balonla, kırsal bölgelere trafik olmadan gidebilirsiniz. Üstelik uçmak için uçaklara ya da can sıkıcı koltuk arkadaşlarına ihtiyacınız kalmayacak.

OPERAYA GİDİN
Operaya gitmenin en eğlenceli tarafı opera için giyinmektir. Tabii opera dürbünleri de işin eğlenceli kısmı. Operadan sıkılınca diğer izleyicileri izleyebilirsiniz!

ONA KİTAP OKUYUN
Yemekten sonra sevgilinize en sevdiği hikayeyi okuyun. O da size en sevdiğiniz şiiri okuyabilir.

SERENAT YAPIN
Karşınızdakine zarar vermemek için şarkıyı uzatmasanız bile, düşünceniz size artı puan kazandıracaktır.



 

CİNSELLİK & İLİŞKİ BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.