Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

RAINBOW KIDS OYUN VE EĞLENCE MERKEZİ

RAINBOW KIDS OYUN VE EĞLENCE MERKEZİ

Artık, çocuğunuza anne şevkati ile yaklaşan ve eğlenerek büyümesini sağlayan güvenli bir yardımcınız var: Rainbow Kids Oyun ve Eğlence Merkezi.


Çocuk sahibi olduktan sonra her anne-baba, özellikle oyun çağındayken onunla daha fazla zaman geçirmenin yollarını arar. Ancak günlük yaşam şartları içerisinde sorumlulukları erteleyerek, evden dışarı çıkmamacasına çocukla oyunlar oynayıp, yanından ayrılmamak mümkün olmadığı gibi doğru da değildir. Çünkü önemli olan çocukla geçirilen zamanın kalitesidir. Artık bu konuda ebeveynlere destek verecek bir merkez var: Rainbow Kids Oyun ve Eğlence Merkezi.

Çocukları eğlendirerek büyütmenin önemine inanan merkez, çocuk yogasından doğum günü partisi düzenlemeye, baby-sitting hizmetinden baby shower organizasyonuna, renk kişilik testinden çocuk-aile iletişimine kadar her konuda sizi ve çocuğunuzu yalnız bırakmıyor.  Çocuğunuzu dilediğiniz gün, dilediğiniz saatte getirin, uzman gözetmenlerin denetiminde gönüllerince eğlensinler. Eğlence merkezi ayrıca, Türkiye’de bir ilke imza atarak gece çocuk bakımı da yapıyor. Siz de dilerseniz keyifli bir ortamda çocuklarınızı izleyin, arkadaşlarınızla biraraya gelin, dilerseniz de dışarıdaki işlerinizi halledin. Artık, çocuğunuzu gece bile gözünüz arkada kalmadan emanet edeceğiniz bir yer var.

Çocuklarınız, konusunda uzman eğitmenler eşliğinde kendileri için özel tasarlanmış alanlarda, yaratıcılığı teşvik eden oyuncakları ile istedikleri kadar oynayabiliyorlar. Eğer çocuğunuz 1-5 yaş arasındaysa daha da şanslı. Çünkü haftanın istediği gün ve değişik saatlerinde eğlenceli oyun gruplarına katılabilir. Konusunda uzman eğitmenler gözetiminde resim, el işi, drama ve müzik çalışmaları ile harika saatler geçirebilir. Üstelik çocuğunuz eğlenirken, onu kameradan izleyebilirsiniz. 

Tüm bunlar olurken çocuğunuz ne yer, ne içer diye dert etmenize de gerek yok. Sevdiği yemeklerden oluşan menüden istediklerini seçebilirler. Sadece o değil, siz de rezervasyon yaptırdığınız takdirde, boğaz manzarası eşliğinde sabah kahvaltınızı ya da öğle yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Adres: Rainbow Kids Oyun ve Eğlence Merkezi, İstinye Balyemez Mevkii Mahmut Çavuş Sok. No:15 Sarıyer-İstanbul
Tel: (0212) 277 49 77


 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.