Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

MERHABA BEBEK

MERHABA BEBEK

anneoluncaanladim.com‘un yazarlarından Uzman Psikolog Sinem Olcay Kademoğlu'nun “Merhaba Bebek” kitabı Remzi Kitabevi'nden çıktı!


Bebeğin hızlı bir gelişim sürecinden geçtiği yaşamın ilk yılı, ebeveyn-bebek arasındaki sağlıklı bir bağın kurulması ve bebeğin yaşama iyi bir başlangıç yapmasını sağlamak için muhteşem bir fırsattır.

Merhaba Bebek, bu süreçte yeni anne baba olanların doğru adımlar atabilmesine yardımcı olmak için hazırlandı. Kitap “Bebeklik döneminde iyi bir ebeveyn nasıl olunur?” sorusunu tüm ayrıntılarıyla yanıtlarken, içeriğindeki bebek gelişimi ve bebek bakımı bilgileriyle ebeveynlik konusunda özgüven duygusu kazandırmayı da amaçlıyor.

Sinem Olcay Kademoğlu, yalnızca bu bilgilerle yetinmiyor, ebeveynliğe geçişte yaşanabilecek heyecan ve kaygılarla başa çıkma, eşler arası ilişkiyi bebekten sonra da olumlu şekilde sürdürme, bebekli kariyer sürecini dengeleme gibi yeni anne baba olanlar açısından zorlu olabilecek psikolojik süreçleri de çözmenin yollarını gösteriyor.

 

SİNEM OLCAY KADEMOĞLU KİMDİR?
Kademoğlu (Uzman Psikolog, Aile ve Çocuk Gelişimi), psikoloji lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi ve State University of New York’tan aldı, Gelişim Psikolojisi dalında yüksek lisansını Koç Üniversitesi ve Ruhr Universität-Bochum’da tamamladı. Kurduğu İstanbul Parenting Class danışmanlık merkezinde anne baba eğitim çalışmalarını 2007 yılından bu yana sürdürmektedir.


Kitabın adı: Merhaba Bebek
Yazan: Sinem Olcay Kademoğlu
Yayınevi: Remzi Kitapevi
Yayın Yılı: 2010
Sayfa sayısı: 216 sayfa

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.