Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

BEDENİNİZİ VE RUHUNUZU TOKSİNLERDEN ARINDIRIN

BEDENİNİZİ VE RUHUNUZU TOKSİNLERDEN ARINDIRIN

Bedeninizi toksinlerden arındırırken ruhsal detoksu da unutmayın. Türkiye’de sadece Anael Aile Merkezi’nde sunulan, Tomatis yöntemi doğrultusunda frekansla dengeleme uygulaması, olumsuz düşüncelerden, kaygı ve korkulardan, takıntılardan kurtulmanıza, huzurlu, özgür, daha fazla sevgi ve enerji dolu olmanıza, rahatlamanıza yardımcı oluyor. Bu sayede bedensel detoksunuza destek oluyor.


Olumsuz düşüncelerden, kaygı, korku ve takıntılardan kurtulun. Huzuru, rahatlığı, özgürlüğü, sevgi ve enerjiyi hissedin. Bedensel detoks yaparken ruhunuzu da toksinlerden arındırmayı, rahatlamayı unutmayın. Tomatis yöntemi doğrultusunda frekansla dengeleme uygulaması bedensel ve ruhsal detoksa yardımcı oluyor. Bedendeki bütün iç organların performansının yükselmesine, metabolizmanın hızlanmasına, toksinlerin atılmasına destek oluyor. Aynı zamanda ruhunuzu dinlendiriyor.

Her düşüncenin hormonlarla etkileşimi bulunuyor. Yanlış düşünce kalıplarından, travmalardan, negatif yaklaşım ve düşüncelerden kurtulmak gerekiyor, aksi takdirde bedenin detokstan aldığı fayda çok azalıyor. Stresten uzak durmak, meditasyon yapmak, zihni susturmak, korku ve olumsuz düşüncelerden arınmak en iyi detokstur. Eğer stres yoksa bir insan bedeninin neye ihtiyacı olduğunu ve hangi gıdalardan uzak durması, ne kadar spor yapması gerektiğini biliyor ve ihtiyacını belirleyip bedenini besleyebiliyor. Ancak stres varsa bu bağlantı kopuyor ve elimizde olmadan bedenimize kontrolsüz toksinleri yüklüyoruz. Tomatis yöntemi doğrultusunda frekansla dengeleme uygulaması, bedeninizle bağlantı kurmanıza yardımcı olarak bedensel detoksunuzu kalıcı kılmanıza ve günlük hayatınızda sağlıklı bir yaşama kalıcı olarak kavuşmanıza destek oluyor.

Iris Steinfeld tarafından uygulanan, Tomatis yöntemi doğrultusunda frekansla dengeleme uygulaması Türkiye’de de yapılıyor.

NASIL UYGULANIYOR?
Tomatis yöntemi doğrultusunda frekansla dengeleme uygulamasının ilk seansında hem ortakulak hem de içkulak frekans testi yapılıyor. Bu test kapsamında 125-8000 hz arasındaki duyma analizi uygulanıyor ve bir frekans spektrum oluşuyor. Bu spektrum her kişinin özel durumunu gösteriyor. Duyma ve dinleme kabiliyeti, fiziksel ve ruhsal kondüsyon, yetenekler, sağ sol beyin arasındaki etkileşim ve iş birlikteliği hakkında bilgi veriyor. Bu testten sonra, kişiyle konuşularak zayıf yönler tespit ediliyor ve ihtiyaca özel olarak hazırlanan 10 -15 günlük dinleme programları uygulanıyor. Ayrıca bu analiz sürecinin içinde aynı zamanda beynin hangi tarafının daha baskın kullanıldığı, hangi kulağın dominant olduğu da ortaya çıkıyor.

DUYDUĞUMUZ SESLER, MELODİLER VE FREKANSLAR BEDENSEL VE RUHSAL ETKİ YARATIYOR
Frekansla dengeleme metodunun temelleri Fransız Dr. Alfred Tomatis’in çalışmalarına dayanmaktadır. 1920 yılında doğan Dr. Alfred Tomatis, Paris’te tıp fakültesini bitirmiş, kulak-burun-boğaz ve fonoloji alanlarında uzmanlaşmış. Antropolog, Klinik Psikolog ve Terapist Alfred Tomatis, duyma, konuşma, beden ve psikoloji arasındaki karşılıklı etkileşimi fark etmiş. Duyduğumuz sesler, melodiler ve frekanslar bedensel ve ruhsal etki yaratır.  Yumuşak sesler ve güzel müzikler sizi rahatlatıp, kas tonunuzu gevşetebilir ve güzel duygular çağrıştırabilir. Tam tersi, trafik gürültüsü veya matkap sesi sizde gerginlik yaratabilir. Kulaktan aldığımız sitümülasyonlar hem fiziksel hem de ruhsal etki yaratırlar. Dr. Alfred Tomatis, Audio psiko fonoloji bilimsel dalın kurucusu ve bu bilimin terapi yöntemi olarak kullanılmasını sağlamış.

Viyana Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu olan Iris Steinfeld, ihtisasını pedagoji alanında yaptı. Avusturya ve Almanya’da yaptığı çalışmalar sonrasında Tomatis Terapisi (Audio-Psiko -Fonolog) lisansını aldı. 1997 yılında Türkiye’ye yerleştikten sonra Tomatis metodunu Türkiye’de ilk defa uygulamaya başladı. 2011 yılı itibarıyla Ahun Doran ile birlikte Anael Aile Merkezi’ni kurmuş olan Iris Steinfeld çalışmalarına burada devam  ediyor.

Tomatis yöntemi doğrultusunda frekansla dengeleme uygulaması hakkında ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız www.anael.com.tr adresini tıklayabilir ya da (0212) 351 10 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Nerede: Anael Aile Merkezi, Etiler Mah. İncesu Sok. Konyalı Apt.No: 5/3, Etiler, Beşiktaş-İstanbul
Tel: (0212) 351 10 40
                                                                   


 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.