Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

Her türlü sorununuzdan “ARTT Tekniği” ile kurtulun…
SİZ DE BİLİNÇALTINIZI DÖNÜŞTÜREBİLİRSİNİZ!

SİZ DE BİLİNÇALTINIZI DÖNÜŞTÜREBİLİRSİNİZ!

Psikokinetik Enerjisel Dönüşüm Uzmanı diğer bir deyişle Bilinçaltı Dönüşüm Uzmanı Güneş Tan, kendi teknikleri ile bireyleri çözemedikleri korkularından, hastalıklarından; kısaca yaşama karşı tüm engellerinden kurtarıyor.


Kendi deneyimleri ve eğitimleri ışığında geliştirdiği yepyeni bir teknikle insanların yaşamlarına ışık olan Güneş Tan, zihin teknikleri ile yaşanılmışlıklardan kaynaklanan olumsuz düşünce ve duygu enerjilerinin boşaltılmasının kalıcı bir netice oluşturacağını vurguluyor. GET (Güneş Enerji Tekniği), G çözülümü ve ARTT (Akaşik kayıtları dönüştürme tekniği) ile kalıcı sonuçlar elde etmek mümkün.

ARTT, zihin ve düşüncelerini kullanabilen her insana uygulanabilen, kişinin içinde bulunduğu durumu tamamen değiştirebilen, fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkların, yaşamsal bozuklukların, kısır döngülerin, tüm kayıtlarda kalıcı olarak olumluya dönüştürülmesine ve eski halinin tamamen değişmesine vesile olabilen bir teknik. Böylece olumluya dönüştürülmüş olan bilgilerin doğrultusunda olumluyu kendimize çekerek, bedenimizin, duygularımızın, geleceğimizin ve yaşamımızın kalitesi değişiyor.

Dünyadaki en hızlı ve kalıcı radikal değişimi oluşturan bu zihin tekniğinin kökü evrenin temel prensiplerine dayanıyor.

Yaşanılanların yarattığı duygu ve düşüncelerin enerjisi (elektrik alanı) bedende yuvalanıyor, her biri bir morfik alan oluşturuyor. Olayların yarattığı bu negatif duyguların enerjileri boşaltıldıkça alttan çıkan pozitif duygu ile harmanlanıyor, artı elektrik eksi elektrik birbirini götürdüğü için nötrleniyor; artık negatif kalıcı olarak pozitife dönüşüyor, böylece gelecekte yaşanacaklar yeni pozitif bilgiler doğrultusunda gelişiyor. Bu dönüşümün kesinliğini danışan kişinin kendisi deneyimliyor ve biliyor.
Kişinin yaşadığı (ruhsal, fiziksel veya yaşamsal) sorunun temeli eğer bir geçmiş yaşamdan kaynaklanıyorsa, seans esnasında bizzat kendisi bu yaşanılmışlığı deneyimliyor. Regresyonla geçmişe, problemle ilgili yaşam kodlarının yerleştiği kaynak olay otomatik hatırlanıyor.
Bu herhangi bir zamanda yaşanmış bir deneyim olabiliyor, anne rahminden geçmiş bir yaşam deneyimi ne kadar uzanabilen şeklinde geniş bir yelpazedir. Çalışmada kişi bizzat kendisi bunu deneyimler ve şu anki hayatının bundan nasıl etkilendiğini fark ettiği gibi, geçmiş yaşamında yaşanılmış olayların yarattığı negatif etkiler pozitife dönüştürülüyor.

İyileşmenin kalıcı olması açısından regresyonla geçmişte neler yaşanıldığını hatırlamak ve fark etmek yeterli değil. Önemli olan kişide var olan elektriği negatiften pozitife dönüştürmek, nötrlemektir. O yaşanılmışlık, ancak o zaman ölünceye kadar etkisiz hale geliyor ve karmik bir dönüşüm oluşuyor.

Ayrıca, seans sırasında; çalışılan kişi için olaydaki karşı tarafın neler hissettiği, düşündüğü fark ettiriliyor ve olumluya dönüştürülerek temizleniyor. Aradaki enerjisel gerginlik kalkıyor, sonuç hızlı ve kalıcı oluyor.

Çok küçük çocukların sorunları bir (vekil) yakınının üzerinden çalışılarak olumlu netice elde edilebiliyor.

ARTT ile kişinin sağlığı, düşüncesi, inancı, kişiliği, hayatı ve hatta kaderi değişebiliyor. Çevresindeki insanların da bu değişimden etkilendiği gözlemleniyor.

Güneş Tan tekniği ile ilgili şunları söylüyor: “Bunca yıldır yaptığım araştırmalar ve teknikler arasında en hızlı sonuca ulaştıran kalıcı, radikal değişim yaratan böylesine çok yönlü bir tekniği, yoğun ve kökten dönüşüm yapabilme fırsatı sağlayan ARTT’ı yaratmak benim için heyecan verici.”

Seanslar ya da eğitimlere katılmak için ayrıntılı bilgi www.gunestan.com  ‘dan alınabilir.

 

 

 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.