Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

SİHİRLİ OKUL OTOBÜSÜ SERİSİ

SİHİRLİ OKUL OTOBÜSÜ SERİSİ

Altın kitapların 9-12 yaş için çıkardığı Sihirli Okul Otobüsü serisi çocukların en çok ilgi duydukları konuları ele alarak meraklı minikleri doyurucu bir dünya sunuyor.


SİHİRLİ OKUL OTOBÜSÜ-DEV MİKROPLAR
Merhaba, benim adım Keesha. Bayan Frizzle´ın sınıfındaki çocuklardan biriyim. Belki Bayan Frizzle´ı duymuşsunuzdur. Sihirli Okul Otobüsü´müzle bizi eğitim amaçlı birçok geziye çıkarır. O otobüse bindiğimizde başımıza neler gelebileceğini hiçbir zaman tahmin edemiyoruz. Tek bildiğimiz, Bayan Frizzle´ın en sevdiği ders olan fen bilgisi hakkında pek çok yeni şey öğreneceğimiz oluyor.

Parkta yapacağımız pikniğin nasıl olup da mikroplar dünyasına doğru bir yolculuğa dönüştüğüne inanamayacaksınız. Yolculuğumuz sırasında, çok minik oldukları için bugüne kadar göremediğimiz pek çok yaratığın da çevremizde yaşadığını öğrendik. Aynı zaman-da bu minik şeylerin bize ne büyük sorunlar yarattığını da... Bunları nasıl mı öğrendik? Dev mikropların yarattığı büyük sorunlarla Savaşarak tabii ki!
Yazan: Joanna Cole, Bruce Degen

SİHİRLİ OKUL OTOBÜSÜ - BÖCEKLERİN DÜNYASI
Merhaba, benim adım Wanda. Bayan Frizzle'ın sınıfındaki çocuklardan biriyim. Uğur böceklerimi okula götürünce, Bayan Frizzle onlara nasıl bakacağımı öğretebileceğini söyledi. Fakat Bayan Frizzle bir şeyi nasıl yapacağımızı asla anlatmaz. Bunun yerine gösterir. Biz, daha ne olduğunu anlamadan bütün sınıfı böceklere dönüştürdü. Yaşadıklarımız sayesinde, bir böceğin çok dikkatli olması gerektiğini hemen öğrendik. Birçok böcek, diğer böceklerle besleniyordu! Iyyy! Buna inanamadım. Ama öğreneceğimiz konu, böceklerin dünyası olunca, Bayan Frizzle sayısız sürprizle karşılaşabileceğimizi söyledi.
Yazan: Joanna Cole, Bruce Degen

SERİNİN DİĞER KİTAPLARI:
Sihirli Okul Otobüsü - Volkana Yolculuk, Joanna Cole, Bruce Degen
Sihirli Okul Otobüsü - Dinazor Dedektifleri, Joanna Cole, Bruce Degen
Sihirli Okul Otobüsü - Dev Mikroplar, Joanna Cole, Bruce Degen
Sihirli Okul Otobüsü - Uzay Kaşifleri, Joanna Cole, Bruce Degen
Sihirli Okul Otobüsü - Böceklerin Dünyası, Joanna Cole, Bruce Degen
Sihirli Okul Otobüsü - Besin Zinciri 

Yayınevi: Altın Kitaplar

 

 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.