Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ADIM ADIM BÜYÜTEN KİTAP

 ADIM ADIM BÜYÜTEN KİTAP

Mikado Yayınları ve Feriha Şenkaya Dildar liderliğinde PSI Aile tarafından hazırlanan "Adım Adım" gelişim serisi, 4 yaşa kadar eğitim verebilecek yeni kitapçıklar hazırlıyor.


Türkiye'deki ilk interaktif gelişim serisi şimdi 4 yaşa kadar eğitim veriyor. Mikado Yayınları ve Feriha Şenkaya Dildar liderliğinde PSI Aile tarafından hazırlanan "Adım Adım" gelişim serisi, 4 yaşa kadar eğitim verebilecek yeni kitapçıklar hazırlıyor. Anne ve babalar 48 aya kadar çocuklarının eğitimi için bu setten yararlanabilecekler.

PSİ Aile ve Çocuk Merkezi'nden Uzman Pedagog Feriha Şenkaya Dildar liderliğinde hazırlan seri, 9 aydan 48 aya kadar gecen süreç içerisinde çocukları hem eğitici hem de eğlendirici bir yolculuğa çıkartıyor. Bu aylık setler anneyle babanın çocuklarıyla keyifli ve kaliteli zaman geçirmesini hedeflerken aynı zamanda anne baba için bir rehber niteliği taşıyor. Setlerin içinde ayrıca çocuk müzikleri ve interaktif iletişim kurmak için gerekli oyuncaklar katılarak eğitim ile eğlence bir arada sunuluyor. Sette yer alan aktiviteler hem aileye eğitim veriyor, hem de bebeğin gelişimini destekliyor.

Adım Adım Eğitim Serisi
Yayınevi: Mikado Yayınları
Yaş grubu: 0-4 yaş
Ücret: Aylık 79 TL

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.