Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ÇOCUKLAR TASARRUFU VE EKONOMİYİ ÖĞRENİYOR

ÇOCUKLAR TASARRUFU VE EKONOMİYİ ÖĞRENİYOR

6-12 yaş arasındaki çocuklar oyunlar ile parayı tanıyor, birikimin yollarını ve ticarete nasıl adım atılacağını öğreniyor!


Aile Akademisi ile şubelerini okula, çalışanlarını aile danışmanına çevirerek, finansal okuryazarlığı arttırmayı ve böylece hane halkının ev ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen TEB, işe çocuklardan başlıyor. www.tebjr.com adresinde hayata geçirdiği TEB Junior ile çocuklar, oyunlar ile parayı tanıyor, birikimin yollarını ve ticarete nasıl adım atılacağını öğreniyor.

BAKKAL AMCA İLE PARAYI TANIYOR, LİMONATA SATIŞI İLE KAR EDİYOR
Uygulama eğitim modülleri ve oyunlarla çocuklara ekonomi ile ilgili terimleri öğretirken, para tanıma uygulaması ile de kağıt paraları bilgisayarlarının kamerasına gösteren çocuklara o paranın değerini ve onunla neler alabileceğini anlatıyor. Böylece eğlenceli anlatımı ve karakterleriyle çocuklara tasarrufun yollarını gösteriyor ve birikim bilinci aşılıyor. Limonata satışı temalı interaktif oyun ile tezgah açmayı, kar etmeyi ve böylece nasıl para kazanılabileceğini de gösteren çalışma ile 6 ila 12 yaş arasındaki çocuklar hedefleniyor.

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.