Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

"KOZMİK" BİR MACERA

"KOZMİK" BİR MACERA

İngiltere baskısıyla büyük beğeni toplayan ve Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'ndan raflarda yerini alan Kozmik adlı kitap çocukları hem eğlendirecek hem de yaratıcılıklarına destek olacak.


Eğlenceli ve macera dolu Kozmik'te baş kahraman Liam'ın sürükleyici hikayesini bulacaksınız. Neşeli olduğu kadar dokunaklı tarzı ile okumayı çekici hale getiren yazar, boyunun sıra dışı uzunluğu ile yetişkin zannedilen küçük Liam'ın ister istemez içine çekildi maceraları, onun ilginç bakış açısından sergiliyor. Kalpleri ısıtan, eğlenceli, doğal ve komik diyalogları ile okuması çok keyifli olan Kozmik çocukların yaratıcılıklarını da destekliyor. Çocuk olmanın değerini vurgulayan Kozmik'in dili öyle sade ve zekice kullanılmış ki okuması çok kolay ve eğlenceli. Hayata yepyeni bir yerden bakmayı sağlayan Kozmik çocukların olduğu kadar çocuk ruhlu yetişkinlerin de ellerinden düşüremeyecekleri bir kitap olarak raflarda yerini alıyor.

KİTAPTAN
Liam her açıdan normal bir çocuktu, yalnızca boyu biraz uzundu. İlk kez karşılaşanlar onu yetişkin biri sanıyordu. Bu sayede istediği yerlerde dolaşabiliyor, lunaparkta çocuklara yasak oyunlara katılabiliyor, okulundaki görevlileri öğretmen olduğuna ikna edebiliyordu. Hatta bir keresinde satıcının biri ona araba satmaya bile çalışmıştı. Neyse ki anne babası çok anlayışlı ve sevgi dolu insanlardı ve başı her sıkıştığında Liam'ı kurtarıyorlardı. İyi de, acaba Liam rotasından çıkmış bir roketle uzayın derinliklerine doğru yol alırken, onu kim kurtaracaktı?

Yayınevi : Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları
Yazar : Frank Cottrell Boyce
Çeviri : Özlem Gayretli Sevim
Sayfa sayısı : 345 Sayfa
Fiyat : 12 TL

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.