Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

HEM ÇOCUKLARA HEM BÜYÜKLERE ESKRİM ATÖLYELERİ

HEM ÇOCUKLARA HEM BÜYÜKLERE ESKRİM ATÖLYELERİ

Eskrim, dünyadaki en güvenli spor dallarının başında geliyor ve artık bir eskrim okulu var! Eskrim Okulu, bireylerin fiziksel, zihinsel ve psikolojik gelişimine katkı sağlamayı hedeflerken, araç olarak eskrim sporunu kullanıyor. Atölyelerde çocuklara özel çalışmaların yanı sıra, farklı yaş ve meslek gruplarına yönelik uygulamalar da var.


Eskrim Okulu, Kadıköy'deki salonunda farklı eskrim atölyeleri düzenliyor. Çocuklar, yetişkinler, şirket yöneticileri, tiyatrocular ve ev hanımları için atölyeler düzenliyor. Ayrıca kişiye özel ihtiyaçlar belirlenerek özel dersler de verilebiliyor.

ESKRİM OKULU ARTIK KENDİ SALONUNDA
2011 yılından beri Eskrim kursları veren, eskrim atölyeleri düzenleyen ve performans eskrimine yönelik gruplar çalıştıran eskrim okulu, artık eskrim için özel tasarlanmış kendi salonunda hizmet vermeye başladı. Eskrim Okulu'nda sporcuların özellikle dizlerini koruyan özel zemin de bulunmakta ve yine İstanbul'da ilk kez eskrim malzemesi satışı da gerçekleştirilecek.
 
ÇOCUKLAR İÇİN ESKRİM
Bir eskrimci sportif olarak çevik, hızlı, güçlü, dayanıklı ve esnek olmalıdır. Eskrime başlayan çocuk 100 metre koşucusu kadar hızlı, maraton koşucusu kadar dayanıklı, masa tenisçisi kadar çevik, jimnastikçi kadar esnek ve bir boksör kadar güçlü olmak için eğitilir. Bu sportif özellikler yine de eskrim için yeterli olmayacaktır, üstün konsantrasyon yeteneği, dikkat kontrolü ve maksimizasyonu, mükemmel refleksler geliştirilmesi gereken özelliklerdir. Ancak analitik düşünme hızlı çözümleme ve karar verme yeteneğinin geliştirildiği eskrimci bir satranç ustasının kıvrak zekasına da sahip olacaktır. İşte bu yüzden bütün savaş pilotları eskrim eğitimi alır.

Eskrimin çocuğa kazandırdığı disiplin ve konsantrasyon yeteneğinden sonra derslerde de başarının arttığı gözlemlenmektedir. Ayrıca eskrimin çocuğa özgüven duygusu kazandıran ve çocuğun sosyalleşmesine katkı sağlayan bir etkinlik ortamı sağlamaktadır.
 
Nerede: Kırtasiyeci Sokak No:17 Kat:1 Kadıköy-İstanbul
Telefon: (0533) 503 6832-(0216) 325 9525
www.eskrimokulu.com

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.