Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

İLAÇSIZ YAŞAM

İLAÇSIZ YAŞAM

Fitoterapi alanında yüksek lisans yapan ilk Türk hekimlerinden biri olan bağışıklık sistemi uzmanı Dr. Ümit Aktaş'a göre hastalanmamak mümkün. Nasıl mümkün? Bağışıklık sistemini tabiattan gelen ilaç-besinlerle ve probiyotiklerle her daim güçlü tutmakla mümkün. "İlaçsız Yaşam" size hastalanmamanın yollarını göstermek, vücudun en önemli kalkanı olan bağışıklık sistemini savaşa hazırlamayı öğretmek için yayımlandı.


OKU VE İLAÇ MAHKÛMU OLMAKTAN KURTUL!
Bağışıklık sistemi uzmanı ve kitabın yazarı olan doktor, "Gereksiz ve bilinçsiz ilaç kullananların, hayat boyu ilaca mahkûm edilenlerin, hastane hastane gezip de derdine derman bulamayanların ne çektiğini iyi biliyorum. Oysa çok basit, çok ucuz önlemler alarak bu cefayı çekmemek mümkün! İnsani, doğal ve yan etkisiz önlemler... Yani hastalanmamak mümkün! Ben bunun formülünü veriyorum, koruyucu hekimlik anlayışını modern, güncel verilerle bugüne taşıyorum. Bunu yaparken de tıbbın ve fitoterapinin araştırma-geliştirme gücünden yararlanıyorum." dedi.

Endüstriyel tıp, daha fazla kazanç dürtüsüyle mümkün olduğu kadar çok ilaç satmayı hedefliyor. İnsanları tam tedavi etmeyerek hayat boyu ilaca mahkûm etmek, ticari tıp sisteminin en büyük arzularından biri! Bu anlamda ‘tedavi sektörü' zaman zaman bir labirenti andırıyor. Sürekli ilaç alıyorsunuz ama iyileşemiyorsunuz, üstelik bu ilaçların yan etkileriyle vücudunuzun başka başka yerleri arıza veriyor. İşin içinden çıkamıyorsunuz! Çözüm mü? En iyisi bu labirente hiç düşmemek, yani hastalanmamak... İşte, İlaçsız Yaşam size hastalanmamanın yollarını göstermek, vücudun en önemli kalkanı olan bağışıklık sistemini savaşa hazırlamayı öğretmek için yayımlandı. Bağışıklık sistemi zayıfladığında doğal takviyelerle desteklemek gerekiyor.

Modern tıbbın "önce zarar verme" anlayışının takipçisi olan doktor, endüstriyel tıbbın yanlışlarını, tedavi etmeyen ilaçların bile bile pazarlanmasını, sistemin insanları bir kazanç objesi olarak görmesini eleştiriyor.

İlaçsız Yaşam kitabında romatoid artrit, fibromiyalji, multipl skleroz (MS), sedef, astım, alerji, egzama, Hashimato, diyabet, ülseratif kolit ve kanser gibi "sebebi bilinmiyor, tam olarak iyileşmez, ölene kadar ilaç kullanacaksın" denen hastalıkların temel sebebini açıklayarak doğal tedavi yöntemleri anlatılıyor. Hayatınızda uygulayabileceğiniz pratik öneriler sunuluyor.

Bu kitap bir hastalanmama ve hastalıklardan kurtulma kitabı! Kitapta yer alan tüm bilgiler bilimin süzgecinden geçirilmiştir. Bilimsel kanıtı bulunmayan hiçbir öneriye yer verilmemiştir. Kendinizin ve sevdikleriniz sağlığınızı akıllıca yönetmek istiyorsanız İlaçsız Yaşam benzersiz bir kitap! Sistem eleştirisiyle teorik, kurtuluş reçeteleriyle sonuna kadar pratik bir başucu kitabı!

DR. ÜMİT AKTAŞ KİMDİR?
197- yılında Kırıkkale'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1995 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde akupunktur uzmanlık eğitimi alarak ‘akupunktur uzmanı' oldu. Ardından Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde fitoterapi (bitkilerle tedavi) dalında yüksek lisans yaptı ve ‘fitoterapi uzmanı' oldu.

Dr. Aktaş fitoterapi alanında yüksek lisans yapan ilk Türk hekimlerinden biridir ve halen aynı alanda doktora çalışmasına devam etmektedir. Fitoterapi, akupunktur, ağrı tedavileri, ozonterapi, medikal estetik uygulamaları, mezoterapi ve varis tedavileri yoğun olarak ilgilendiği alanlardır. Zayıflama tedavilerinde farklı disiplinleri bir arada kullanarak binlerce hastayı üstün başarıyla tedavi etmiştir.

Yazar: Dr. Ümit Aktaş
Yayınevi: Hayykitap
Türü: Sağlık-Beslenme
Sayfa sayısı: 24-
Fiyatı: 16 TL

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.