Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

AVRUPA'NIN İLK VE TEK CANLI MÜZESİ VİALAND AVM'DE AÇILDI!

AVRUPA'NIN İLK VE TEK CANLI MÜZESİ VİALAND AVM'DE AÇILDI!

Açık hava konseptiyle alışverişi gerçek bir keyfe dönüştüren Vıaland Avm, Avrupa’nın ilk ve tek ‘Canlı Müzesi’ne ev sahipliği yapıyor. Üç boyutlu 100 eserin sergilendiği müzede izleyici sanatın bir parçası oluyor; üç boyutlu eserlerin yanında, önünde, hatta içinde fotoğraf veya video çektirebiliyor. Üstelik ziyaretçiler, bu müzeyi evcil hayvanları ile ziyaret edip, muhteşem karelere onları da ortak edebiliyorlar.


Yeni bir sanat dalı olan ve üç boyutlu resim, video ve enstalasyonlardan oluşan “Canlı Müze-Alive Museum”un çok özel çalışmaları Türkiye ve Avrupa’da ilk defa Vıaland Avm’ye geldi. Kaplarını ziyaretçileri için açan müzede, Koreli Creative Tong isimli sanat grubu tarafından yaratılan inanılmaz eserler, sanatseverler kadar maceraperest ve yaratıcı yönünü kullanmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. İzleyiciyi sanatın bir parçası haline getiren müzede Türkiye’ye özel tasarlanmış birçok eser de bulunuyor.  İlk etapta 100 çalışmaya ev sahipliği yapan  “Canlı Müze - Alive Museum”a, açık kaldığı süre boyunca yenileri de eklenmeye devam edecek. Ziyaretçilerin fotoğraf ve video çekimlerinde flash kullanmalarının da serbest olduğu müzede, evcil hayvanlarla da gezilebiliyor.

BU MÜZEDE FOTOĞRAF ÇEKMEK SERBEST
Ziyaretçiler, Canlı Müze'de yaşadıkları deneyimi fotoğraf ve video çekerek Facebook, Twitter, Instagram, Vine gibi sosyal medya platformlarında anında paylaşabilecekler. Müzeyi gezenler, Picasso, Van Gogh, Édouard Manet gibi sanat dünyasının en ünlü isimlerinin eserlerini, üç boyutlu olarak deneyimlerken, aslında sanatın bir parçası olacaklar. Hayalle gerçeğin, gerçekle yanılsamanın arasındaki çizgileri bir süreliğine ortadan kaldıran müzede, bu ilginç ve modern sanat deneyimini fotoğraf ve videolarla ölümsüz hale getirmek de mümkün olacak.

Nerede: Vialand, Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi / Eyüp İstanbul
Saat: 10:00-22:00 (Vialand Avm’nin açık olduğu saatler)
Telefon: (0212) 397 19 30/31/32

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.