Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

EKİM AYI DENGELERİ SAĞLAMAKLA GEÇECEK

EKİM AYI DENGELERİ SAĞLAMAKLA GEÇECEK

Ekim ayına 24 Eylül’den bu yana Terazi’de geri gitmekte olan Merkür enerjisi ile başladık. Akıl, mantık, muhakeme ve algılamanın temsilcisi Merkür’ün geri hareketi 15 Ekim’e kadar sürecek ama bir süre daha yaşamımızda gölgelerini hissettirecektir.


Terazi gibi uyum, paylaşım, anlaşma, işbirliği, kısacası ilişkinin temsilcisi olan  burçta geri gidişini sürdürdüğü için özellikle yakın ilişkide olduğumuz kişilerle pek çok sürtüşme, yanlış anlama ve aksaklıklar meydana gelebilir. Kısacası iletişim hatlarındaki arıza halen sürüyor! Ay sonuna doğru gecikme, erteleme ve iletişimdeki sorunlar yavaş yavaş çözülmeye başlayacak. O zamana kadar içe bakışımız derinleşecek. İletişim ile ilgili yaşadığımız her türlü sorunu enine boyuna düşünüp tartabilecek ve kendimize, kendi gerçeğimize uygun bir iletişim tarzı geliştirmeye çalışacağız. Aynı zamanda da diğerlerini tarafsız bir şekilde algılayıp algılamadığımızı ve gerekiyorsa eğer iletişim tarzımızda değişiklikler yapma zamanının gelmiş olabileceğini düşüneceğiz. Bu tarihe kadar gelişigüzel bir şekilde kulağımıza gelen her türlü bilgi artık netlik kazanacak ve daha sağlıklı kararlar verebilmemize yardımcı olacak.

 

BU AYIN ASTROLOJİK AÇIDAN ÖNEMLİ DÖNEMLERİ

- 1 Ekim ila 6 Ekim arası kendimiz, kişisel gelişimimiz, fiziksel görüntümüz, sağlığımız ile ilgili durum ve koşulların yanı sıra elbette ki ilişkilerimiz ön planda gözüküyor.

- 4 Ekim’de 07:35 itibariyle Mars kendi yönettiği Akrep burcuna girecek ve 16 Kasım’a kadar burada yolculuğuna devam edecek. Bu süreçte bir durumu veya olayı derinine araştırmak için tüm enerjimizi seferber edebiliriz. Her zamankinden daha güçlü ve yoğun bir enerjimiz olacağı için kendimizi en iyi şekilde ortaya koyabiliriz. Özellikle Akrep burçları bunu bir fırsat olarak kullanabilecekler.

 

- 6 Ekim’de Güneş ile geri giden Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Kendimizle kurduğumuz  iletişimde derinleşebilecek, geçmiş iletişim alışkanlıklarımızı gözden geçirebileceğiz. Bu arada Jüpiter’in açıları iyimserlikte ölçüyü şaşırmamamız, yerine getiremeyeceğimiz sözler vermememiz gerektiğine dikkat çekiyor.

 

- 7 Ekim ila 14 Ekim arası hem ilişkiler, hem de finansal durumlarla ilgili olarak zorlanmalar yaşanabilir. İmkanlarımız konusunda gerçekçi olmaya ve ayağımızı yorganımıza göre uzatmaya gayret etmemiz gerekli.

 

- 14 Ekim’de Terazi-Koç aksında oluşacak olan Dolunay  ilişkilerde dengeyi bulup bulamadığımızla ilgili sonuçlar almamızı sağlayacak olayları getirecek.

 

- 15 Ekim’de Merkür direkt harekete geçerek iletişimde netlik kazanmamızı sağlayacak. 

 

- 23 Ekim’de Güneş artık bir ay boyunca Akrep burcunda ilerleyecek. Şimdi artık geçmiş alışkanlıklarımızı sorgulama, gereksizleri eleme, temizlenme, arınma, mevcut stratejilerimizi dönüştürme  zamanı.

 

- 26 Ekim’de yaz saati uygulaması bitiyor. Saatlerimizi bir saat geriye alalım!

 

- 29 Ekim’de Yeniay Akrep burcunda gerçekleşecek. Kendimizi temize çekebilmek, eskileri silkeleyip tozunu almak için en uygun zaman!

 

-         30 Ekim’de önemli kararlar almaktan kaçınmalıyız. Neptün ile Ay’ın gerilimli açısı yanılgılar, belirsizlikler, yanlış atılabilecek adımlara işaret ediyor.


 

ASTROLOJİ BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.