Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi

 

DERİN SULARIN AÇILMIŞ KAPILARI
Neye başlamak istiyor olabilirim? Beni var edecek olanı anlamaya mı? Herkes için en iyi olan ile benim için iyi olan arasındaki o ince çizgi… Herkes için iyi olanı yapmak, onlara kendilerini iyi hissettirir.
TARİHİN RUHUMUZA YAKTIĞI BİR IŞIK
Yarın, bugünde saklıdır. Bugün nerede olduğumuzu anlamak, yarını da daha anlaşılır kılacaktır. Bugün, geriye dönüp baktıkça anlam kazanır. Geride ne bıraktığımız ya da neyi geride bırakamadığımız, hâlâ taşıdığımız...
ZAMANIN KANATLARI
Giden fiziksel olarak gidiyor. Ruhsal olarak burada; sesini duyabilirsin, kokusunu alabilirsin. Tanıdık olan ne varsa sende, seninle yaşıyor.
ZAMANIN BİZE ANLATTIKLARI
Ciddi kararlar, kullandığın kelimelerin sorumluluğunu almayı gerektirir. Kullandığın her kelime bir şeyi harekete geçiyor ve bu seni dileğine taşıyor. İçinde ne var bunu gör, aksi takdirde hep birinin buna sebep olduğunu sanırsın.
SEVGİYE VE YAŞAMA
Sevginin ne olup ne olmadığını soruyoruz kendimize... İlişki kurmanın ya da kuramamanın ne olup ne olmadığını... Değerlerimiz ve değersizleştirdiklerimiz... Hakikatimiz ve etrafında döndüklerimiz...
YENİYE KANAT ÇIRPMAK
Sizden öte bir siz var içinizde ve o herkeste, her şeyde… İnsanın en büyük keşfi aşktır. Aşk, birleşen parçaların oluşturduğu o büyük resmi görmeye başlamakla alakalıdır.
KANAT AÇMAK KENDİNE
Köşemize çekildik, kimse bize dokunmasın istedik, çok kırıldık, küstük, oynamıyorduk! Ona kızdık, buna kızdık, en çok kendimize kızdık, sonra anladık, kızmakla, küsmekle işin içinden çıkamayacaktık! Biz de az değildik! Azsak da bir çoğalabiliyorduk ki kasıp kavuruyorduk ortalığı!
KANATLARINI HATIRLAYANLAR
İçindeki çocuğu özgür bırak! Biraz saçmalamanın kime ne zararı dokunabilir ki? Belki de değişimi başlatacak olan budur.
HER SON BİR BAŞLANGIÇ
Sır, basit olanda saklıdır. Karmaşık yollar, daha da karmaşıklaşan işleri beraberinde getirir. Zorluklar, bir gün çok daha kolaylaşacak olanın, çok daha sağlamlaşacak olanın habercisidir.
KARANLIK IŞIKLI SIRRI
Doğru zaman geldiğinde bunu bilirsin. Kendine dürüst olmak ne demek? Ne zaman kendine karşı dürüst olduğundan emin olabilir insan? Ne zaman bundan şüpheye düşer? Dürüstlük nedir? Yanıltan nedir? İşi yokuşa sürdüren nedir?
DERİN SULARIN SESSİZLİĞİ
Herkesin şifası birbirindeyken neden esirgiyoruz bunu birbirimizden? Bunları düşünüyorum. Bu kadar kolayken neden zorlaştırıyoruz? Sevmek istiyoruz ve kaçıyoruz.
GELECEĞİN TOHUMU
Korkularım var mı benim? Tabii ki! Korkmadığımı nasıl söyleyebilirim? Korkular, üzerinde yürüyeceğim kızgın korlar... Bunu yapabilir miyim? Yanar mı ayaklarımın altı? Kayar düşer miyim? Yanar mı bedenim? İçinde kaybolup gider miyim? Yoksa yürür geçer miyim?
DÖRDÜN SIRRI
vereceğim ki! Kimse görmemişse, kimse bilmiyorsa... Sen görürsün, sen bilirsin. O sen öyle büyüktür ki aslında, içine her şeyi alır. Her şey olarak sende bir sen vardır. Çok da içeri değil, gayet aşikar! Onun gözlerinin içine bak. Ne görüyorsun? Korku mu? Bu korkunun üstesinden nasıl gelebilirsin?
ZAMANIN SIRRI YILDIZLAR
Gözlerim açıkken göremeyeceğim şeyler var kesin! Kapamalıyım gözlerimi... İçimdeki dünya mı daha gerçek yoksa dışımdaki mi? İçimden mi bakarım dışarıya, dışarıdan mı içeriye? İçimden saçılan ışık mıdır aydınlatan ortalığı yoksa dışarıdan içeriye düşen mi?
DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?
Potansiyelinin farkında olmak başka bir şeydir, potansiyelini gerçekleştirmek başka bir şey! Yapabileceğinin en iyisini yapmak başka bir şeydir, kapasitesinin üstüne çıkmak başka bir şey! Her türlü aşırılık, bir yerde su koyuvermek demektir. İnsan, sınırlarını bilmeli ve buna saygı duyabilmelidir.
KADERİN SESSİZ ŞARKILARI
Hep dışarıda bir şeylerin bizi zorladığını düşünürüz. Aslında zorlukların sebebinin hayatın karşımıza çıkardığı engeller olduğunu... Hiç engellerin ya da bizi durduran ya da zorlayan şeylerin aslında dışarıda değil de içeri olduğunu düşündünüz mü?
KADER VE SEÇİMLER
Dilediğiniz kadar çılgınca fikirler gelebilir aklınıza! Zihin, özgürlüğü en yoğun deneyimleyebileceğiniz yerdir. Orada kimse size gem vuramaz. Beyin fırtınası dediğimiz şey oldukça sağlıklıdır.
BÜYÜK DEĞİŞİM
Gerçeklerin bizi sınırlandırdığını düşünürüz. Özgürlüğün, gerçeklerden özgürleştiğimizde olduğunu... Gerçekler, nasıl özgürleşebileceğimizi anlatır. Gerçeklerden kaçarak değil, onları anlayarak, onlar üzerine bir temel kurarak ve bu temelin üzerine bir hayat inşa ederek... Gerçekler değil, düşüncelerdir bizi sınırlayan...
KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAK MI AYAKTA ÖLMEK Mİ?
5 Temmuz Perşembe Güneş- Jüpiter Üçgeni ve Merkür- Mars Karşıtlığı Güneş yengeçte, Jüpiter akrepte geri harekette, su üçgeni, bu açı bizi içsel olarak köklü bir değişime çağırıyor. Ev, aile, yuva temalarına mercek tutuluyor. Köklerimiz gündemimizi oluşturuyor. Bu bir yapının temelleri de olabilir, doğduğumuz topraklar da, ailemiz, aile olarak kabul ettiklerimiz de...
GÖRÜNMEZ BAĞLAR
Geleceğin ruhunu taşıyan bir kıpırtı var içimizde! Bizden kapıyı açacak anahtarların farkına varmamız isteniyor. Her kafadan bir ses çıkıyor gibi gelebilir. Bizim bu gürültünün dışına çıkıp bu dağınıklık içinde bizi gitmek istediğimiz yere götürecek olanı anlamamız işleri kolaylaştıracaktır. Fikirler içinde yüzüp durmaktan vazgeçip iyi bir gözlemle harekete geçme zamanı!
VADESİ DOLMUŞ OLANI ANLAMA
Küçülen ay fazındayız. Akrep dolunayının etkisi varlığını sürdürüyor. Akrep ‘’ölüm, veda’’ demektir. Köklü değişimleri temsil eder. Bırakmamız gerekenleri bırakma zamanı! Tüm gündemler vadesi dolmuş olanı anlamaya çağırıyor.
KARANLIĞIN SÜZÜLEN YILDIZI
Nisan ayına koç burcunda gerçekleşen Güneş (potansiyeller)-Merkür (iletişim) kavuşumu ile başlıyoruz. Kendimizi bu anlamda bir içe bakış içinde bulabiliriz. Düzenleyici Mars (cesaret), Satürn (sorumluluk) ile kavuşuma doğru ilerliyor ve çok geçmeden Merkür’ün, Mars ve Satürn ile karesi (gerilim) gerçekleşiyor.
BAHAR GELİYOR
Başak burcunda gerçekleşen bir dolunayla (2 Mart) başladık aya! Bunu balık burcunda gerçekleşecek bir yeniay (17 Mart) takip edecek ve ayı, terazi burcunda gerçekleşecek bir dolunayla (31 Mart) kapatacağız.
OKYANUSU ARŞINLAMAK
Şubat ayı bizi bir döngünün son basamağına getiriyor. Karanlığın güç kazandığı döngünün... İçselleşen enerji, şimdi dışa doğu yükselmek, kozadan çıkmak üzere derin bir nefes alıyor. Jüpiter akrep döngüsünde, Satürn de oğlağa geçmişken balık döngüsüne ilerliyoruz.
YILDIZ SIRRINA DOĞRU
Yıla durağan konuma geçerek ileri hareketi için kemerlerimizi bağladığımız Uranüs gündemi ile başlıyoruz. Uranüs, 12 Mart 2011 tarihinde balık burcundaki yolculuğunu tamamlayarak yine yedi yıl kadar sürecek koç burcundaki yolculuğuna başlamıştı.
SON SINAV SON ŞANS
Ayın ilk gündemi Venüs’ün krizli akrebin doğasından çıkarak yaya geçmesi oluyor. Derin bir yolculuk yaşadık sevmek ve sevilmeye dair... 7 Kasım Salı günüydü, Venüs zararlı konumda olduğu akrebe geçti, düzenleyicisi Mars da zararlı konumda olduğu terazideydi, neresinden tutsak elimizde kalmaya başladı.
MERKÜR RETROSU VE VENÜS AKREP TRANSİTİ
Merkür zararlı konumda olduğu yaya geçmiş bulunuyor. Pek mutlu değil! Gölgeleri daha yoğun çalışıyor. Ne demektir bu? Aklımız biraz "düzenbaz ve yalancı"! Sanmayın ki bütün düzenbaz ve yalancılar başımıza toplanacak! Herkes kendi düzenbazlığının, yani kolaycılığının, anlamaktan kaçtıklarının farkına varacak.
RUH VE ZAMAN
Kendimizi sürgün edilmiş hissediyor olabiliriz. Sanki hiçbir yere ait değilmişiz gibi! Köklenme ihtiyacı doğuyor. Nereye ait olduğumuzu bulmaya çalışıyoruz. Bir şeyler sanki bizi köşeye sıkıştırıyor. Bir şeyler yıkılıyor. "bilinç" boyutunda deneyimliyoruz tüm bunları!
NEREDEYDİK NERELERE GELDİK
Jüpiter- Pluto Karesi
BENJAMİN BUTTON OLUYORUZ
Oğlak dolunayından aslan yeni ayına doğru yürüdüğümüz bir ay içinden geçiyoruz. Alınacak alınıyor, verilecek veriliyor, karma tamamlanıyor ve darmanın önü açılıyor. "yeni bir doğum" ilerlemekte olduğumuz enerji ve "erken doğum" olabilir. Süreci çok iyi yönetmeli!
AŞK ZAMANI
Venüs en sevdiği burç olan boğaya geçiyor. Jüpiter geri gidiş yolculuğunu tamamlıyor ve ileri harekete geçiyor. Yay dolunayı güçlü bir silkeleyişle bizi çok daha derin bir farkındalığa hazırlıyor. Yolculuk başlasın!
ÖLÜM NASIL KOKAR ANNE?
Akrep burcunda gerçekleşecek bir dolunaya doğru ilerliyoruz! Sahip olduklarımızı, olmayı arzuladıklarımızı, neleri kaybetmeyi göze alabileceğimizi ve bunun bizi nereye taşıyabileceğini, nereden nereye geldiğimizi sorguluyoruz.
ÇÖZÜLEN ESKİLER, GÜÇLENEN YENİLER
Bu kadar retro varken geriye dönüp bakmadan olmaz. Bugünden vazgeçip dünde de yaşanmaz! Yeniden kaçıp eskiye sığınılmaz... O zaman bir şey yapmak lazım, düne bakmak, alacağımızı almak, hesabı kapatmak, yarına yakışmak, o yarını ortaya çıkarmak... Tam da şimdi! Öyleyse haydi bakalım neler var içinden geçmekte olduğumuz!
AŞKA DAVET
"Ben onları kendi ruhumdan üfledim." der. Öyleyse ona ulaşmanın yolu kendimize, bizimle olana ulaşabilmekten geçer. Yaşam onunla bütün olduğumuzu ve içinde olan her şeyin de o olduğunu hatırladığımızda bize sırlarını açar ve bu ay bundan geçiyor olacağız. Her sır, bir keşif ve her keşif biraz da haşır neşir olabilmektir yaşamla...
ADALETİ ANLAMAK
Jüpiter retrosuyla birlikte dış dünyada aradığımız cevaplar biraz daha içe dönüyor. Hangi inançların bizi nereye getirdiğini anlamaya çalışıyor olacağız, bize neler kattığını ve nerede bizi sınırlayarak daha fazlasını anlama şansından uzaklaştırdığını...
2017'YE HOŞ GELDİNİZ!
Herkese merhabalar... 2017 itibariyle, anneoluncaanladim.com’un Astroloji sayfalarında gökyüzünün dilini birlikte öğreneceğiz... Sevgiyle olsun... Ve yolculuk, yeniden yeni bir yerden başlasın...
ASTROLOJİ BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI
- AKREP BURCUNDA GERÇEKLEŞEN YENİAY BİZLERİ NASIL ETKİLEYEBİLİR?
- DOĞUŞ- BATIŞ/ BEN-SEN/ YÜKSELEN- ALÇALAN
- ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR
- ASTROLOG HÜSEYİN AKDAĞ'DAN AYLIK YORUMLAR
- 2016'YA GENEL BİR BAKIŞ
- SİZİN KIZILDERİLİ BURCUNUZ NE?
- ÜNLÜLER VE YÜKSELEN BURÇLARI
- ASTROLOG GAMZE ÖZŞAHİN BURÇLARIN BİRBİRİYLE UYUMUNU ANLATIYOR
- ÇİN ASTROLOJİSİ’NE GÖRE KARAKTERİNİZ
- KEDİNİZİN DE BİR BURCU VAR!
- DUYGULARIN HAKİMİ AY
- KENDİNİZİ BURCUNUZDAN TANIYIN!
- YAŞAM REHBERİNİZ: ASTROLOJİ
- OCAK AYI ASTRO BAKIM TAKVİMİ
- ARALIK ASTRO BAKIM TAKVİMİ

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.