Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

2016'YA GENEL BİR BAKIŞ

2016'YA GENEL BİR BAKIŞ

2016 yılında 4 tutulma deneyimleyeceğiz. Bunlardan ilk ikisi Mart 2016’da, Balık ve Terazi burçlarında, diğer ikisi de Eylül ayında Başak ve Balık burçlarında olacak. Başta Balık – Başak ve Terazi – Koç insanları olmak üzere, hepimizin hayatında önemli bitiş ve başlangıçlar, beklenmedik olaylar, değişim ve gelişmeler kişisel doğum haritamızda bu burçlar hangi alana düşüyorsa orada ve onun temsil ettiği konularda olacak demektir.


Satürn’ün bizi olgunlaştıran deneyimleri 2016’da yine Yay burcunda sürecek. İkizler – Yay insanları bu etkiyi özellikle ikili ilişkilerinde en güçlü şekilde hayatlarında hissediyor olacaklar. Evlilikleri, ya da ortaklıkları ciddi anlamda bir testten geçebilir. Bekarlar evlenme kararı alırken, evliler ya da beraberliği olanlar, bu ilişkinin kendi gerçeklerine ne kadar uygun olduğunu sorgulayabilirler.

Şans, fayda, fırsat ve büyüme getiren ve “En Büyük İyi” olarak tanımlanan Jüpiter ise, 10 Eylül 2016’ya dek Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek.  Klasik söylemleri pek sevmemekle birlikte, yılın büyük bir bölümünde şans Başaklardan yana olacak diyebiliriz. 10 Eylül’den sonra Terazi burcuna geçecek olan Jüpiter, buradaki yolculuğunu 11 Ekim 2017’ye dek sürdürecek. Bundan şu anlamı çıkarmak daha doğru olur kanısındayım; Jüpiter büyütecini bu yılın büyük bir bölümünde iş, işyeri ortamı, verimli ve üretken olmak, sağlıkla ilgili konulara tutarken, yıl sonuna doğru ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konuları gündeme taşıyacaktır. Bu alanlarda şanslı da olabiliriz, şansımızı doğru kullanmadığımız taktirde koşullar aleyhimize de dönebilir. Jüpiter dokunduğu alanı büyütür. Orada zorlu bir konum varsa onu da büyüterek görmemizi ilgilenip düzeltmemizi gündeme taşır, iyicil bir durum varsa onu da daha görünür kılar.

Jüpiter’in Bu Yıl Burçlara Etkileri:
Jüpiter, Koç’ları 2016’da iş, günlük düzen, işyeri anlamında destekleyecek gibi gözüküyor. Önemli gelişmeler, iş değişiklikleri yaşayabilirler. Sağlıklarıyla da ilgilenmeleri gerekebilir. 10 Eylül itibariyle yakın ilişkiler, evlilik, ortaklık konuları ön plana çıkacak.

Boğa’ları aşk, yaratıcılık, mutluluk, flört ve çocuklar alanında destekleyecek. Çocuk sahibi olmak ya da yaratıcı konularla ilgilenmek için oldukça elverişli bir sürece giriyorlar. 10 Eylül itibariyle ibre, sağlık, günlük yaşam, işyeri ve kendisine hizmet edenlerle ilgili alana çevrilecek.

İkizler ise, iç dünyayı, ev, aile, yerleşim yerini temsil eden alanda gelişmeler bekleyebilirler. Yeni ve daha büyük bir eve taşınmak, taşınmaz mallar edinmek, ya da evde tamirat tadilat gibi değişimler yapmak ve hepsinden önemlisi iç dünyalarının ihtiyaçlarına uygun bir hayatı inşa etmek için iyi bir döneme giriyorlar. Anne babalarıyla ilgilenmek de gündeme gelebilir. 10 Eylül’den sonra flört, yaratıcılık, mutluluk, hobiler ve çocuk alanında Jüpiter etkin olacak.

Yengeç’lerin kardeş, yakın çevre ve akrabalardan yana şansı olabilir. Bol bol kısa seyahatler yapacak, yeni bir şeyler öğrenmek için oradan oraya koşturup duracaklar. 10 Eylül sonrası ise, içe çekilip kendileriyle, duygusal ihtiyaçlarıyla ve evleriyle ilgilenmeleri gereken bir dönem başlayacak.

Aslan’ları bolluk ve değer duygusu sevincini yaşayacakları, finansal kazançlara, bolluğa işaret eden fırsatlar bekliyor. 10 Eylül sonrasında  Jüpiter destekleyici etkisini yakın çevre, kardeş, akrabalar ve eğitim alanına yöneltiyor.

Başak’larda ise durum daha farklı. Özellikle evlilik, ortaklık anlamında yeni ve güzel başlangıçlar yapabilecekleri daha iyimser, neşeli, başarılı bir süreçte olacaklar. Fırsatları lehine kullanabildikleri taktirde kazançlı ve her türlü gelişim, büyüme için elverişli bir dönemde olduklarını söyleyebiliriz. Ancak tek dikkat etmeleri gereken konu kiloları!

2016’nın büyük bölümünde Terazi’ler kendilerini anlamak, yaşamlarının muhasebesini yapmak ihtiyacında olacaklar. Biraz yalnız kalmak, daha yüksek bir bilinç ve ruhsallıkla bütünleşmelerine yardımcı olacak. Hayatta karşılaşabilecekleri bütün aksilik ve sıkıntılardan en az zarar alacakları bir dönemde olacaklar. Sezgileri keskinleşecek, spritüel çalışmalar veya kişisel gelişimle ilgilenmek isteyecekler. 10 Eylül itibariyle  Jüpiter Terazi burcuna girecek ve Terazi’ler için sayısız fırsatlar ve ilişkiler ortaklıklar anlamında güzel başlangıçlar ya da yenilenmeler getirecek.

Akrep’ler büyük organizasyonlar, grup arkadaşlıkları, yeni hedefleri gösteren alanda şansa sahip olacaklar. 10 Eylül sonrası daha spritüel konularla ilgilenmek üzere bir içe yönelme, içsel zenginliklerini keşfetme sürecine girecekler.

Yay’lar kendi yönetici gezegenleri olan Jüpiter’in olumlu etkisini kariyer ve yaşam yolunda güçlü bir şekilde hissedecekler. Önemli adımlar atabilirler. 10 Eylül itibariyle  gelecekle ilgili plan ve projeleri ön plana geçecek. Sosyal çevreleri genişleyecek. Kendilerini ileride yararı dokunacak kişilerle bir araya gelecekler. 10 Eylül sonrasında Jüpiter merceğini uzak ülkeler, yüksek öğrenim, basın yayın ve hukuksal konularla ilgili alana çevirecek. Yurt dışıyla ilgili konular gündeme taşınacak.

Oğlak’lar yurt dışı, akademik çalışmalar, yabancılarla yapılan işler, seyahat, turizm, basın yayın medya ve hukuksal konularda şanslılar. 10 Eylül itibariyle kariyer, iş ve toplumsal statüyü ifade eden alanda Jüpiter etkin olacak. Evlenmeleri, ya da bu yolda adımlar atmaları mümkün.

Kova’lar eş ya da iş ortaklarıyla ilgili olarak gelişmeler yaşayabilirler. Kredi, borç, para paylaşımları, miras, vergi konularını Jüpiter merceğe alacak.  Bu alanda şanslı gelişmeler yaşanabilecek. 10 Eylül sonrasında uzak ülkeler, yüksek öğrenim, basın yayın ve hukuksal konularla ilgili alan ön plana çıkacak. Yurt dışıyla ilgili konular gündeme taşınacak.

Balık’ların evlilik, ortaklık, birebir ayna tutan ilişkiler alanında Jüpiter destekleyici gözüküyor. Olumlu ve gelişme getiren beraberliklere hazır olabilirler. 10 Eylül itibariyle ortaklaşa paralar, miras, vergi, sigortayı gösteren alanda destekleyici etkisi devam edecek.

ASTROLOJİ BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.