Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ZORLU BİR AY: KASIM 2008

ZORLU BİR AY: KASIM 2008


ZORLU BİR AY: KASIM 2008

Kasım, pek çok enerjinin yön değiştirdiği, bizleri önemli başlangıçların eşiğine getiren, yılın neredeyse en aktif,  önemli aylarından biri olarak başlıyor. Para, değer sistemleri, köklü düzen değişiklikleri ve yepyeni bir sistemin içerisinde olmak bu ayın başlıca konularından…

1. NEPTÜN DİREKT HAREKETE GEÇİYOR:
26 Mayıs’tan bu yana Kova burcunda geri gitmekte olan Neptün, 2 Kasım itibariyle  düzelerek Kova’daki yolculuğuna devam edecek. Neptün sis özelliği ile kafaları karıştırabilen, durumu net olarak görmemizi engelleyebilen bir gezegendir. Şimdi direkt harekete geçmesiyle, ayırdına varamadığımız pek çok konunun üzerindeki sis perdesinin kalktığını ve hiçbir şeyin gizli saklı kalamadığını göreceğiz. Sevecen ve yumuşak enerjisiyle bizleri umut ve iyimserliğe çağırırken, gevşeyip dağılmamız halinde günün gerçeğini gözden kaçırabileceğimize dikkat edelim.

2. MARS İLE NEPTÜN KARE AÇI İÇERİSİNDELER:
4 Kasım bu ayın en önemli astrolojik dinamiklerini açığa çıkarıyor. Akrep’te yolculuğunu sürdüren hareketin ve enerjinin gezegeni Mars’ın Kova’daki Neptün ile 21 derece 28 dakikada Türkiye saati ile 09:46’da oluşturacağı gerilimli açı bizi kararsızlığa sürükleyebilir. Belirsizlik ve ne yöne gideceğimizi bilememek bizleri gerilimli ve öfkeli kılabilir.

- Başak burcundaki Satürn ile Balık burcundaki Uranüs, bir aydan bu yana etkisini hissettirdikleri karşıt açıyı bugün 18 derece 57 dakikada Türkiye saati ile 15:34’te kesinleştirecekler. Tüm dünyada “eski/aşina olduklarımız” ile “yeniyi/yenilikleri” karşı karşıya getiren bu durum, değişime açık olmayıp, statükoyu sürdürmek istediğimiz ve esnemediğimiz taktirde zarar görebileceğimize işaret ediyor. 2 yıl kadar sürecek olan bu dönemde para sistemleri, kredi kartları, kıymetli kağıtlar ile ilgili önemli yapılanmalar bizleri bekleyebilir. Doğum haritalarında değişken burçlarda 18 derece civarında kişisel gezegenleri olan veya haritalarının kritik noktaları bu derecelere denk düşenler bu konumdan herkesten daha çok etkilenecekler.

- Merkür de 18:01 itibariyle Yay’daki yolculuğunu bitirerek, derin ve yoğun Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak. Zihinsel sondajlarımız hayatımızda değiştirmek durumunda olduğumuz konuları ortaya çıkarabilecek.

3. VENÜS ARTIK OĞLAK BURCUNDA:
2 Kasım’da 17:26’dan itibaren Venüs, ciddi ve sorumluluk sahibi Oğlak burcunda yol alacak. Venüs’ün yumuşak enerjisi Oğlaklar’ı bir parça rahatlatacaksa da genel anlamda sevgi, işbirliği, ilişkiler, değerler ve finansal konulara yaklaşımımız daha ciddi ve tedbirli olacaktır.

4. AKREP-BOĞA AKSINDA DOLUNAY:
13 Kasım’da Akrep’teki Güneş ile Boğa’daki Ay birbirlerine karşıt açı vererek Dolunay fazını oluşturacaklar. Ortak kaynaklar ve maddi manevi değerler, sevgi ve paylaşım ile ilgili konularda önemli sonuçlar alabileceğimiz iki haftalık bir dönem var önümüzde.

5. MARS YAY BURCUNDA:
16 Kasım’da 10:28 itibariyle Mars yine ateş gruplarından Yay’a girerek tüm Yay’ların enerjilerinin yükseleceği bir dönemi başlatıyor. İyimserlik ve hevesle enerjimizi olduğundan fazla sanarak, kaldırabileceğimizden daha fazla yükün altına girme ihtimalimiz var. Mars öfkeyi de temsil ettiğinden bir anda parlayabiliriz. Ancak, içimizdeki özgürlük ve macera ateşinin de alev alacağı bir sürece giriyoruz. Yeni yerler keşfetmek., bilgi alanımızı, ufkumuzu genişletmek için yanıp tutuşabiliriz.

6. PLÜTO ARTIK OĞLAK BURCUNDA:
27 Kasım 04:06 ‘da Plüto 1995’ten bu yana bulunduğu Yay burcundaki macerasını bitirerek Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak. 14 Temmuz itibariyle son kez Yay’da geri harekete geçen Plüto, hatırlanacağı üzere, ilk olarak 26 Ocak’ta Oğlak’a girmişti. O dönemlerde düzen, yönetimler, para sistemleri üzerinde ciddi değişiklikler hissetmeye başlamıştık. Şimdi artık yaklaşık on altı yıl boyunca Oğlak’ta hareket ederken, ülkelerin politik durumlarını, büyük şirketlerin yapılarını, para sistemlerini değişikliğe uğratacak çok önemli bir yeni dünya düzeni başlayacak.

7. URANÜS DÜZELİYOR VE YAY BURCUNDA YENİAY GERÇEKLEŞİYOR: 27 Kasım’da Uranüs’ün direkt harekete geçmesinin hemen ardından 5 derece ile 18:54’te Yay burcunda bir Yeniay oluşarak, bizleri hevesle yeni atılımlara ve tazelenmelere taşıyacak.


  

 

ASTROLOJİ BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.